- 14 Eylül 2014
- 20.697
- 98.286
- 798
- Konu Sahibi Neyapsamkisimdi
-
İşte nedense kız tarafı hep melek. Bir kızı bir oğlu olsun kadın yarı melek yarı şeytan oluyorCidden öyle eşime annemlerle oturacagiz desem tamam der.
Bu arada bence benim taraf melek.
Annem kuru pasta yapmıs iste gece acıkırsak yeriz diye. Cıkardı bize verdi yersem aglarım diye almadım. Esim diyor ki keske alsaydın ben aglamazdım annemin pastalarını cok seviyorumYanına ödünç pijamalarından isteseydin bi de orda koklar uyurdun demedi mi eşinayy benim başıma gelse çok dalga geçerdim ben ya
Ay kıyamam hala iyi niyetli yaAnnem kuru pasta yapmıs iste gece acıkırsak yeriz diye. Cıkardı bize verdi yersem aglarım diye almadım. Esim diyor ki keske alsaydın ben aglamazdım annemin pastalarını cok seviyorum
Annem kuru pasta yapmıs iste gece acıkırsak yeriz diye. Cıkardı bize verdi yersem aglarım diye almadım. Esim diyor ki keske alsaydın ben aglamazdım annemin pastalarını cok seviyorumduygusuz koca ne olacak
Annem kuru pasta yapmıs iste gece acıkırsak yeriz diye. Cıkardı bize verdi yersem aglarım diye almadım. Esim diyor ki keske alsaydın ben aglamazdım annemin pastalarını cok seviyorumduygusuz koca ne olacak
Teşekkür ederim evet bunları duymak bile rahatlatıyor beni. Allah sağlık versin daha cok gideriz inşallahBu konuda acimasiz yorum yapabilmek icin kendimizin hic boyle duygusalliklari olmamasi lazim ama ben kendi adima onlardan degilim. Insaniz hepimizin boyle duygusal baktigi konular olabilir. Kendi adima hayatin cok planli programli ilerleyemedigini cok kez tecrube ettim. Onemli olan hepinizin saglikli ve hayatta olmasi. Uzulmeyin birlikte daha cok tatiller yaparsiniz.
Ay bunu yapiyim cok tatlı. Tam kezbanım ya ama yapcam kesinBen olsam kocamla manzara fotosu çektirir ailemi de shopla yanımıza eklerim onlara atarım aa sizde gelmişsiniz:)) yazarım hem iyi hissederim hemde aileme de moral olur
Ben yarı melek yarı şeytan olucam da kızı olmayanlar direkt şeytan olacaklar. Üzgünüm.İşte nedense kız tarafı hep melek. Bir kızı bir oğlu olsun kadın yarı melek yarı şeytan oluyorBenim de ailem bana melek geliyor da annem melek değil aslında
Yoo kezban değilsin valla ne güzel evlatsın işteAy bunu yapiyim cok tatlı. Tam kezbanım ya ama yapcam kesin
Kocanın sana yapmadığını bizim yapmamızı istiyorsun. Ama biz ne kadar yapsak o duygu geçmez. Adam iyiliği ile ezmiş resmen sizi.Gömün beni böyle, ezin dibe dibe atın da utanayım cok ihtiyacım var mendil gibi silinip atılmaya su an
Tamamdir1 hafta sonra ailemden uzakta gurbete evlendim diye konu acan üyeye karsı benim yorum: ayyyyy evlenmeseydinnnn!! Olursa bu konumu hatırlatın da utanayım.
İyi yanından bakıyorum torun baktırmazlar, tam emekli olur dinlenirim bence ya amaanBen yarı melek yarı şeytan olucam.da kızı olamayanlar direkt şeytan olacaklar. Üzgünüm.
Kesin oğlum olcak ya. Kesin. Buraya konu açarım dertleşiriz artıkİyi yanından bakıyorum torun baktırmazlar, tam emekli olur dinlenirim bence ya amaan
Gerçi dayısına çekerse evlenmez ona dertlenirim ben de artık tahincim napalım
Cok önceden plan programını yapmıştık. Hatta normalde onlar Temmuz da gidecekti biz izinlerimizi ayarlayamadık diye beklediler bizi. Şimdi biz gidiyoruz onlar gelemiyor.Ay analarsiz kocamla başbaşa tatile gidiyorum diyip de hönkürerek ağlamak da ne bileyim
Ayyy kız Allah sağlık versinnn de kocan da ailen aynı şeyi kayınvalidenlerle gidecekken olduğunu düşün kdodkdjckkvşvArkadaşlar selam.
Ben evliyim. Şimdi biz kendi ailemle beraber kültür turu niteliğinde bir tatil planladık 6günlük.
Bu planı daha kıştan yaptık, neyse gün bugündü. Bugün sabah bir vefat haberi aldık akabinde kardeşim kusma İshal ile hastaneye götürüldü rotavirüs maalesef. Ailem biz bu sekilde gelemeyiz, siz gidin dediler. Biz gidiyoruz.
Ama ben bir üzülüyorum bir üzülüyorum, sürekli ağlamaklıyım gözler dolu dolu esime de rezil kepaze ediyorum o da nasip değilmiş falan diyor ama ben birlikte yapamadık diye cok cok üzülüyorum.
İkimizinde izinleri ayarlandı ona göre işlerimizi planladık yoksa biz de ileri bir tarihe atardık. Cok üzülüyorum.
Ps: üzülme sebebim covidden dolayı 2 senedir ailem tatile cıkamıyor cok hevesli planlamıştık bu bizim bu yaz özelinde eşimle 3. Tatilimiz ama ailem covidden dolayı 2 sene sonra gidecekti ben gidiyorum onlar gelemedi diye cok vicdan yapıyorum. Maddi bir problemleri yok yani muhtemelen bir hafta daha geç şekilde ayarlayacaklar onlarda bizden sonra.
Kendimi evlenene kadar ailesiyle iletişimi az olup evlendikten sonra anasının dibinden düşmeyen salak erkek kocalar gibi hissediyorum maalesef.
Göbek bağını kesemediysen evlenmeseydin kocanın gezisini zehir etme!! Yorumlarınıza çok ihtiyacım var.
Bı dahakine gelirler de sen bugününü, kocanın tatilini berbat ettiğinle kalırsın.Cok önceden plan programını yapmıştık. Hatta normalde onlar Temmuz da gidecekti biz izinlerimizi ayarlayamadık diye beklediler bizi. Şimdi biz gidiyoruz onlar gelemiyor.
Bilmem ben halimden memnunumKesin oğlum olcak ya. Kesin. Buraya konu açarım dertleşiriz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?