Acımasız yorumlarınıza ihtiyacım var.

Cidden öyle eşime annemlerle oturacagiz desem tamam der.
Bu arada bence benim taraf melek.
İşte nedense kız tarafı hep melek. Bir kızı bir oğlu olsun kadın yarı melek yarı şeytan oluyor Benim de ailem bana melek geliyor da annem melek değil aslında

Yanına ödünç pijamalarından isteseydin bi de orda koklar uyurdun demedi mi eşin ayy benim başıma gelse çok dalga geçerdim ben ya
Annem kuru pasta yapmıs iste gece acıkırsak yeriz diye. Cıkardı bize verdi yersem aglarım diye almadım. Esim diyor ki keske alsaydın ben aglamazdım annemin pastalarını cok seviyorum duygusuz koca ne olacak

Annem kuru pasta yapmıs iste gece acıkırsak yeriz diye. Cıkardı bize verdi yersem aglarım diye almadım. Esim diyor ki keske alsaydın ben aglamazdım annemin pastalarını cok seviyorum
Ay kıyamam hala iyi niyetli ya
Olan olmuş tamam artık dramayı bırak tatiline bak.

Annem kuru pasta yapmıs iste gece acıkırsak yeriz diye. Cıkardı bize verdi yersem aglarım diye almadım. Esim diyor ki keske alsaydın ben aglamazdım annemin pastalarını cok seviyorum duygusuz koca ne olacak

Ben olsam yolda seni aç bırakırım bide ona ağla hih diye

Ben olsam yolda seni aç bırakırım bide ona ağla hih diye

Teşekkür ederim evet bunları duymak bile rahatlatıyor beni. Allah sağlık versin daha cok gideriz inşallah

Ben olsam kocamla manzara fotosu çektirir ailemi de shopla yanımıza eklerim onlara atarım aa sizde gelmişsiniz:)) yazarım hem iyi hissederim hemde aileme de moral olur

Derdim yokken kendime dert arıyorumdur. Kız Allah aşkına dünyada ki bu ekonomi de tatile çıkmışsın ağzını burnunu eğiyorsun. Çok istiyorsan biletleri bize ver biz kocamla gideriz

İşte nedense kız tarafı hep melek. Bir kızı bir oğlu olsun kadın yarı melek yarı şeytan oluyor Benim de ailem bana melek geliyor da annem melek değil aslında
Ben yarı melek yarı şeytan olucam da kızı olmayanlar direkt şeytan olacaklar. Üzgünüm.

Son düzenleme:
Ay bunu yapiyim cok tatlı. Tam kezbanım ya ama yapcam kesin
Yoo kezban değilsin valla ne güzel evlatsın işte
sadece artık ikiniz gidiyorsunuz eşini üzme keyfini çıkar
eğer erkek ya da kadın
ailesi iyiyse hoşsa sorun çıkarmıyorsa onlarla her yere gidilir
İyi değilse yolda bile yürünmez
o yüzden aileyle seyehat bana hiç anormal gelmedi aksine huzur vericidir

Ben yarı melek yarı şeytan olucam.da kızı olamayanlar direkt şeytan olacaklar. Üzgünüm.
İyi yanından bakıyorum torun baktırmazlar, tam emekli olur dinlenirim bence ya amaan
Gerçi dayısına çekerse evlenmez ona dertlenirim ben de artık tahincim napalım

Ay analarsiz kocamla başbaşa tatile gidiyorum diyip de hönkürerek ağlamak da ne bileyim
Cok önceden plan programını yapmıştık. Hatta normalde onlar Temmuz da gidecekti biz izinlerimizi ayarlayamadık diye beklediler bizi. Şimdi biz gidiyoruz onlar gelemiyor.

Ayyy kız Allah sağlık versinnn de kocan da ailen aynı şeyi kayınvalidenlerle gidecekken olduğunu düşün kdodkdjckkvşv

Kesin oğlum olcak ya. Kesin. Buraya konu açarım dertleşiriz artık
Bilmem ben halimden memnunum
Kız evlat çoğalıp çoğalıp başına kalıyor. Kurtuluş hiç yok. Biz 3 kız bir erkek kardeşiz. Abim üniversiteyi okumaya gitti ordan yurtdışına geçti. Tatilde gelir kalır gün içinde arar. Fıstık gibi geçinirler.
Ama kızlarıyla ilişkisine baksan fena Bizim çocuklar hastalık dert oldu mu anneannede. Bir haftadır oğlum yok çünkü yazlıkta anneannemde kalçam dedi. Babaannesinde kalmak itemez ben de izin vermezdim. Kadın tatil yapamıyor çocuk bakmaktan.
Ondan kesinlikle oğlan çocuğu mantıklı en azından 20den sonra senden gidiyor. Arıyor soruyor sesini duyuyorsun özleyince görüyorsun tamam. Evlenip bu sefer çoluk çocuk dayanmıyorlar kapına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…