Acımasız yorumlarınıza ihtiyacım var.

Ailesi gelemedi diye ağlayan insanlar bence boşanmalı ya, çok zor olmalı böyle biriyle yaşamak
Yeterince acımasızdır umarım.
Bugün yaptığım şeyleri kocam yapsa yemin ediyorum gırtlaklardım. Daha yazmadıgım utandıran girişimlerim oldu

Sende bize ginadiginizi yaşamadan asdfgh.... dicen mi
Bide şey gadinin düşmanı gadin .

Onq göre saydiricam
Aile düşmanları sizi!!! Kıskandınız di mi!!! Kadının düşmanı kadın!!! Akdjföflfkdkf

Evli birileri tatile aileyle niye gider ki
Hiç anlamam bunu
Eşinle balayı gibi yasa oh ne güzel onlarda haftaya
Aynı şeyi esin yapsa kıyamet kopar
Bazen cidden erkekler sabırlı bazi durumlar da

Allah aşkına anlat naptın
Hani gelinler evden çıkarken aglıyo ya gelinlikle, ben evden çıkarken anneme bir sarılıp ağladım yapışıp kskdmfkflfg eşim arkasını döndü gözleri pörtlemiş ajdjdkdkdkdkföfmflf canım sakin ol diyo. Annem de canım tamam biz de gidicez evrendeki son tatil değil bu falan dedi ben hala höykürüyorum

Ahahahah çok yaşa ya çok güldüm
Koptum
Ya ben böyle bir şey yapsam kocam ömrü billah benim taklidimi yapardı rezil rüsva olurdum vicdanlı dalga geçmemiş orda

Bak hala honkurmek diyor
Ben eşinin yeriñde olsam bir köşede senden beter ağlarım dinsizin hakkından imansız gelir

Ahahahah çok yaşa ya çok güldüm
Koptum
Ya ben böyle bir şey yapsam kocam ömrü billah benim taklidimi yapardı rezil rüsva olurdum vicdanlı dalga geçmemiş orda
Babam bizi ugurluyo arabadayız kızım eğlenin falan diyo, ben kafamı koltuga gömmüş ağlıyorum sesim çıkmayınca arkalarını döndüler ben yine ağlıyorum

Bak hala honkurmek diyor
Ben eşinin yeriñde olsam bir köşede senden beter ağlarım dinsizin hakkından imansız gelir
Geri dönelim yancaksa yansın paramız iznimiz başlarım parasına diye sinirlendi bir noktada o da haklı olarak

Babam bizi ugurluyo arabadayız kızım eğlenin falan diyo, ben kafamı koltuga gömmüş ağlıyorum sesim çıkmayınca arkalarını döndüler ben yine ağlıyorum
Yanına ödünç pijamalarından isteseydin bi de orda koklar uyurdun demedi mi eşin ayy benim başıma gelse çok dalga geçerdim ben ya

Cidden öyle eşime annemlerle oturacagiz desem tamam der.
Bu arada bence benim taraf melek.

Tövbeee bak o kdr ağlama
Ağlamak ağlamak getirir derler birde başıniza bir iş gelir uyumaya çalış biraz sakinlesirsin güzelce eğlenin keyifle geçirin biraz buruk olur buna hak veriyorum ama tadını çıkarmaya calis

Allah başka dert vermesin

Cidden öyle eşime annemlerle oturacagiz desem tamam der.
Bu arada bence benim taraf melek.
Annemlerin alt katı satılıktı, eşim orayı alalım belki o şehre taşınırsak ( taşınma ihtimalimiz cok düsük) orda otururuz dedi sjdjfkfk. Ve cidden bence benim ailem de melek

Aynen bir düşürünce devamı geliyor

Bu konuda acimasiz yorum yapabilmek icin kendimizin hic boyle duygusalliklari olmamasi lazim ama ben kendi adima onlardan degilim. Insaniz hepimizin boyle duygusal baktigi konular olabilir. Kendi adima hayatin cok planli programli ilerleyemedigini cok kez tecrube ettim. Onemli olan hepinizin saglikli ve hayatta olmasi. Uzulmeyin birlikte daha cok tatiller yaparsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…