- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.876
- 798
- Konu Sahibi Neyapsamkisimdi
-
Bugün yaptığım şeyleri kocam yapsa yemin ediyorum gırtlaklardım. Daha yazmadıgım utandıran girişimlerim olduAilesi gelemedi diye ağlayan insanlar bence boşanmalı ya, çok zor olmalı böyle biriyle yaşamak
Yeterince acımasızdır umarım.
Aile düşmanları sizi!!! Kıskandınız di mi!!! Kadının düşmanı kadın!!! AkdjföflfkdkfSende bize ginadiginizi yaşamadan asdfgh.... dicen mi
Bide şey gadinin düşmanı gadin.
Onq göre saydiricam
Allah aşkına anlat naptınBugün yaptığım şeyleri kocam yapsa yemin ediyorum gırtlaklardım. Daha yazmadıgım utandıran girişimlerim oldu
Yaa cidden normal di mi
Aile düşmanları sizi!!! Kıskandınız di mi!!! Kadının düşmanı kadın!!! Akdjföflfkdkf
Ben de bunu demeye gelmiştim,çocukla gidilen tatil,tatil olmaktan çıkıyorBen burda rica minnet çocukları 1 haftalığına görümceye yapıştırıp kocamla tatil planı yapmaya çalışıyorum, bu günlerini zırıl zırıl ararsın.
Hani gelinler evden çıkarken aglıyo ya gelinlikle, ben evden çıkarken anneme bir sarılıp ağladım yapışıp kskdmfkflfg eşim arkasını döndü gözleri pörtlemiş ajdjdkdkdkdkföfmflf canım sakin ol diyo. Annem de canım tamam biz de gidicez evrendeki son tatil değil bu falan dedi ben hala höykürüyorumAllah aşkına anlat naptın
AhahahahHani gelinler evden çıkarken aglıyo ya gelinlikle, ben evden çıkarken anneme bir sarılıp ağladım yapışıp kskdmfkflfg eşim arkasını döndü gözleri pörtlemiş ajdjdkdkdkdkföfmflf canım sakin ol diyo. Annem de canım tamam biz de gidicez evrendeki son tatil değil bu falan dedi ben hala höykürüyorum
Hani gelinler evden çıkarken aglıyo ya gelinlikle, ben evden çıkarken anneme bir sarılıp ağladım yapışıp kskdmfkflfg eşim arkasını döndü gözleri pörtlemiş ajdjdkdkdkdkföfmflf canım sakin ol diyo. Annem de canım tamam biz de gidicez evrendeki son tatil değil bu falan dedi ben hala höykürüyorum
Babam bizi ugurluyo arabadayız kızım eğlenin falan diyo, ben kafamı koltuga gömmüş ağlıyorum sesim çıkmayınca arkalarını döndüler ben yine ağlıyorumAhahahahçok yaşa ya çok güldüm
Koptum
Ya ben böyle bir şey yapsam kocam ömrü billah benim taklidimi yapardı rezil rüsva olurdumvicdanlı dalga geçmemiş orda
Geri dönelim yancaksa yansın paramız iznimiz başlarım parasına diye sinirlendi bir noktada o da haklı olarakBak hala honkurmek diyor
Ben eşinin yeriñde olsam bir köşede senden beter ağlarım dinsizin hakkından imansız gelir
Yanına ödünç pijamalarından isteseydin bi de orda koklar uyurdun demedi mi eşinBabam bizi ugurluyo arabadayız kızım eğlenin falan diyo, ben kafamı koltuga gömmüş ağlıyorum sesim çıkmayınca arkalarını döndüler ben yine ağlıyorum
Bunu bir erkek yapsa karısı canına okur. Gerçi baştan tatil bile ayarlamazdı da hele iptal de bınu diyecekdüşünemedim.
Erkeklere üzülüyorum ya saflar biraz. Valla erkeklerin kayın aile derdi olmamasının sebebi de bu saflıkları aslında. Kız tarafının melek olması değil damatların saflığı.
Babam bizi ugurluyo arabadayız kızım eğlenin falan diyo, ben kafamı koltuga gömmüş ağlıyorum sesim çıkmayınca arkalarını döndüler ben yine ağlıyorum
Allah başka dert vermesinArkadaşlar selam.
Ben evliyim. Şimdi biz kendi ailemle beraber kültür turu niteliğinde bir tatil planladık 6günlük.
Bu planı daha kıştan yaptık, neyse gün bugündü. Bugün sabah bir vefat haberi aldık akabinde kardeşim kusma İshal ile hastaneye götürüldü rotavirüs maalesef. Ailem biz bu sekilde gelemeyiz, siz gidin dediler. Biz gidiyoruz.
Ama ben bir üzülüyorum bir üzülüyorum, sürekli ağlamaklıyım gözler dolu dolu esime de rezil kepaze ediyorum o da nasip değilmiş falan diyor ama ben birlikte yapamadık diye cok cok üzülüyorum.
İkimizinde izinleri ayarlandı ona göre işlerimizi planladık yoksa biz de ileri bir tarihe atardık. Cok üzülüyorum.
Ps: üzülme sebebim covidden dolayı 2 senedir ailem tatile cıkamıyor cok hevesli planlamıştık bu bizim bu yaz özelinde eşimle 3. Tatilimiz ama ailem covidden dolayı 2 sene sonra gidecekti ben gidiyorum onlar gelemedi diye cok vicdan yapıyorum. Maddi bir problemleri yok yani muhtemelen bir hafta daha geç şekilde ayarlayacaklar onlarda bizden sonra.
Kendimi evlenene kadar ailesiyle iletişimi az olup evlendikten sonra anasının dibinden düşmeyen salak erkek kocalar gibi hissediyorum maalesef.
Göbek bağını kesemediysen evlenmeseydin kocanın gezisini zehir etme!! Yorumlarınıza çok ihtiyacım var.
Annemlerin alt katı satılıktı, eşim orayı alalım belki o şehre taşınırsak ( taşınma ihtimalimiz cok düsük) orda otururuz dedi sjdjfkfk. Ve cidden bence benim ailem de melekCidden öyle eşime annemlerle oturacagiz desem tamam der.
Bu arada bence benim taraf melek.
Aynen bir düşürünce devamı geliyorTövbeee bak o kdr ağlama
Ağlamak ağlamak getirir derler birde başıniza bir iş gelir uyumaya çalış biraz sakinlesirsin güzelce eğlenin keyifle geçirin biraz buruk olur buna hak veriyorum ama tadını çıkarmaya calis
Arkadaşlar selam.
Ben evliyim. Şimdi biz kendi ailemle beraber kültür turu niteliğinde bir tatil planladık 6günlük.
Bu planı daha kıştan yaptık, neyse gün bugündü. Bugün sabah bir vefat haberi aldık akabinde kardeşim kusma İshal ile hastaneye götürüldü rotavirüs maalesef. Ailem biz bu sekilde gelemeyiz, siz gidin dediler. Biz gidiyoruz.
Ama ben bir üzülüyorum bir üzülüyorum, sürekli ağlamaklıyım gözler dolu dolu esime de rezil kepaze ediyorum o da nasip değilmiş falan diyor ama ben birlikte yapamadık diye cok cok üzülüyorum.
İkimizinde izinleri ayarlandı ona göre işlerimizi planladık yoksa biz de ileri bir tarihe atardık. Cok üzülüyorum.
Ps: üzülme sebebim covidden dolayı 2 senedir ailem tatile cıkamıyor cok hevesli planlamıştık bu bizim bu yaz özelinde eşimle 3. Tatilimiz ama ailem covidden dolayı 2 sene sonra gidecekti ben gidiyorum onlar gelemedi diye cok vicdan yapıyorum. Maddi bir problemleri yok yani muhtemelen bir hafta daha geç şekilde ayarlayacaklar onlarda bizden sonra.
Kendimi evlenene kadar ailesiyle iletişimi az olup evlendikten sonra anasının dibinden düşmeyen salak erkek kocalar gibi hissediyorum maalesef.
Göbek bağını kesemediysen evlenmeseydin kocanın gezisini zehir etme!! Yorumlarınıza çok ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?