- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.967
- 298
- 31
- Konu Sahibi Neyapsamkisimdi
-
Eve dönünce kocamı bosuyormusum ailem gelemedi neden vefatı ve hastalığı engellemedin diye sjdjfkfkfEn acımasız yorumumla geldim : boşan!
Yani üzülmeniz normal hem bir ölüm haberi almışsınız hem de planınız suya düşmüş ama bu kadar dert edecek bir şey yok, başka zamana planlarsınız. Yeter ki sağlık olsun.
direkt aklıma bu geldi az çok tanıdıgim kadariyla mizacın bu konuya pek uygun degil gibiKız 3.yorum bu demeyin öyle seyler korkumdan daha cok aglıcam simdi skdkfkf
allah allah ya çok enteresan.Ve kendi kızıda vefat etti ama ben şok etkisine bağlıyorum sonra yıllarca toparlayamadı
Kimsede oradan uzaklastirmamis
Oradaki herkes yıkılmıştı aslında bebeği çocuğu kuşu köpeği..
annem hep plan yapma ters teper der, bende bir sey icin plan yapmam gercekten ters teper.Sana ben lazımımİspanyaya gideceğim dedim Almanya'da yaşayan kuzenim İzmirli birini bulup, benim gideceğim tarihlerde İzmir'de düğün yaptı. herkes bende kaldı , gidemedim. Tayland'a gideceğim dedim , kasırga çıktı ,bangkokun yarısı yıkıldı. Praga gideceğim dedim , ordaki teyzem ameliyat olayım türkiyede beraber gidelim dedi. Ameliyat günü kocasının kendisini aldattığını öğrendi bir daha dönmedi praga. Japonyaya gideyim dedim araştırma bursuyla deprem, tsunami ve nükleer sızıntı oldu. Balayına Sırbistan'a gideyim dedim, darbe oldu, yinede gittim ama nasıl gittim Bu arada Prag hariç hepsi uçak bileti ve otel rezervasyonluydu , İspanya'da da arkadaşımda kalacaktım. Yani sonuç olarak ailenin yaşadığı şey inanılmaz normal benim için
allah allah ya çon enteresan.
bende deprem bölgesi olan bir yerde yaşıyorum yakınim olmasina gerek yok allah korusun bir kisinin gocuk altinda oldugunu bile bile catalin kasigin pesine dusup kepce kacirtacak insani sanirim döverim orda.
elbet mal canın yongasidir, boyle bir ortamda yeniden sifirdan bir hayat kurmak demek herseyiyle çok zor ama yok yani dusunuyorum çatal kasik derdine dusmek farkli bir durum.
kendi evladida orada o sekilde iken hemde.
zaten savunulacak bir yanı yok ki, savundugunuzu düsünmedim.Ya tabiki çok saçma ztn kepçe operatörünu kaçırmış diye anlatırlardi
Ama o komşu içinde soktaydi derlerdi aklımda hep öyle kaldı
Yoksa savunmak değil benim ki
Beni ilk enkazın başına götürdüklerinde bayılmışım yine teselli edenler hiç tanımadıklarımdi
Neyse konu yeterince dramdı bende limon sıktım
Plan yapmadan olmuyor ama işte. Uçak bileti alıyorsun, gidecek arkadaş ayarlıyorsun, otel ayarlıyorsun falan. Bence söylemeyeceksin kimseye,ben bunu öğrendim. Sinsi sinsi hareket edip, hiç heves göstermeyip , kendi kendine amaan ne olacak işte git gel bir sürü yorgunluk falan diyeceksin. Hayat heves ettiğini görürse ağzına yüzüne vuruyor , en azından benim için böyleannem hep plan yapma ters teper der, bende bir sey icin plan yapmam gercekten ters teper.
aksam karaer verip sabah yolda olmak lazim heralde ya
Aynı anneme benziyorsun. 99 depreminin merkez üssü bir şehir var ya. Annem deprem zamanı oraya gitmiş, döndüğü gece deprem olmuş komple şehir yıkılmışSana ben lazımımİspanyaya gideceğim dedim Almanya'da yaşayan kuzenim İzmirli birini bulup, benim gideceğim tarihlerde İzmir'de düğün yaptı. herkes bende kaldı , gidemedim. Tayland'a gideceğim dedim , kasırga çıktı ,bangkokun yarısı yıkıldı. Praga gideceğim dedim , ordaki teyzem ameliyat olayım türkiyede beraber gidelim dedi. Ameliyat günü kocasının kendisini aldattığını öğrendi bir daha dönmedi praga. Japonyaya gideyim dedim araştırma bursuyla deprem, tsunami ve nükleer sızıntı oldu. Balayına Sırbistan'a gideyim dedim, darbe oldu, yinede gittim ama nasıl gittim Bu arada Prag hariç hepsi uçak bileti ve otel rezervasyonluydu , İspanya'da da arkadaşımda kalacaktım. Yani sonuç olarak ailenin yaşadığı şey inanılmaz normal benim için
Her şer de hayr vardır. Kocan anlayışlı adammış. Bu kadar kafaya takacak ne var. Bugün gitmezler yarın giderler. Hayat bu.. Her şey olabilir. Ben kocanın sabrının ileriki zamanlardaki halini merak ediyorum. Bilmiyorum kaç senelik evlisin?Arkadaşlar selam.
Ben evliyim. Şimdi biz kendi ailemle beraber kültür turu niteliğinde bir tatil planladık 6günlük.
Bu planı daha kıştan yaptık, neyse gün bugündü. Bugün sabah bir vefat haberi aldık akabinde kardeşim kusma İshal ile hastaneye götürüldü rotavirüs maalesef. Ailem biz bu sekilde gelemeyiz, siz gidin dediler. Biz gidiyoruz.
Ama ben bir üzülüyorum bir üzülüyorum, sürekli ağlamaklıyım gözler dolu dolu esime de rezil kepaze ediyorum o da nasip değilmiş falan diyor ama ben birlikte yapamadık diye cok cok üzülüyorum.
İkimizinde izinleri ayarlandı ona göre işlerimizi planladık yoksa biz de ileri bir tarihe atardık. Cok üzülüyorum.
Ps: üzülme sebebim covidden dolayı 2 senedir ailem tatile cıkamıyor cok hevesli planlamıştık bu bizim bu yaz özelinde eşimle 3. Tatilimiz ama ailem covidden dolayı 2 sene sonra gidecekti ben gidiyorum onlar gelemedi diye cok vicdan yapıyorum. Maddi bir problemleri yok yani muhtemelen bir hafta daha geç şekilde ayarlayacaklar onlarda bizden sonra.
Kendimi evlenene kadar ailesiyle iletişimi az olup evlendikten sonra anasının dibinden düşmeyen salak erkek kocalar gibi hissediyorum maalesef.
Göbek bağını kesemediysen evlenmeseydin kocanın gezisini zehir etme!! Yorumlarınıza çok ihtiyacım var.
Maşallah beğenine kahkaha attımAynı anneme benziyorsun. 99 depreminin merkez üssü bir şehir var ya. Annem deprem zamanı oraya gitmiş, döndüğü gece deprem olmuş komple şehir yıkılmış
İkinci gidişinde trenimiz durdu, bizden önceki tren büyük kaza yapmış ölü yaralılar varmış
Üçüncü gidişinde tam dönüş yolundayken şehrin göbeğinde çatışmaya denk geldiler,o olayda da ölen olmuş.
Annem resmen şehrin üstünde gezinen kara bulut gibi.
Zaten ucuncuden sonra dediler ki, teyze bir daha gelme, İstanbul'da buluşuruz
Gitmedi daha da , 15 yıldır falanMaşallah beğenine kahkaha attımAnneninkiler de ekstrem deprem, tren kazası, silahlı çatışma ,hergün olan şeyler değil yani. Anne bir çözüm buldu mu yoksa napalım kader diye kabullendi mi ,çok merak ediyorum,yol gösterir belki bana
Ya inan bilmiyorum. Dediğim gibi normalde asla böyle karaktere sahip biri değilim ve burada biri böyle konu açsa “ ayyyy kocan boşamalı seni cnmmm” yazardım kesin. Cok utanıyorum ama aynı zamanda da üzülmeye devam ediyorum. Dünkü kadar yoğun değil tabi.Allah sağlık versin aman üzüldüğün şeye bak :) Başka şeyler mi birikti içinde patladın noldu
Olamaz ya baktım yine reglim bir hafta önce bitti, zaten bu bir haftanın 3 günü nöbetteydim evde oldugum 2 gün finfon sonra yol falandirekt aklıma bu geldi az çok tanıdıgim kadariyla mizacın bu konuya pek uygun degil gibi
başka bir şeyler olması lazim sanki.
olma ihtimali olabilir mi?
Anne sen misin beni sakinlestirmek icin mi üye oldun???? AjdjdjdkdkSana ben lazımımİspanyaya gideceğim dedim Almanya'da yaşayan kuzenim İzmirli birini bulup, benim gideceğim tarihlerde İzmir'de düğün yaptı. herkes bende kaldı , gidemedim. Tayland'a gideceğim dedim , kasırga çıktı ,bangkokun yarısı yıkıldı. Praga gideceğim dedim , ordaki teyzem ameliyat olayım türkiyede beraber gidelim dedi. Ameliyat günü kocasının kendisini aldattığını öğrendi bir daha dönmedi praga. Japonyaya gideyim dedim araştırma bursuyla deprem, tsunami ve nükleer sızıntı oldu. Balayına Sırbistan'a gideyim dedim, darbe oldu, yinede gittim ama nasıl gittim Bu arada Prag hariç hepsi uçak bileti ve otel rezervasyonluydu , İspanya'da da arkadaşımda kalacaktım. Yani sonuç olarak ailenin yaşadığı şey inanılmaz normal benim için
Kocamla 4 senedir birlikteyiz, resmi olarak 1.5 yıldır evliyiz ama öncesinde de birlikte yaşadık zaten. Değişen bir huyu olmadı.Her şer de hayr vardır. Kocan anlayışlı adammış. Bu kadar kafaya takacak ne var. Bugün gitmezler yarın giderler. Hayat bu.. Her şey olabilir. Ben kocanın sabrının ileriki zamanlardaki halini merak ediyorum. Bilmiyorum kaç senelik evlisin?
Kader bence değişmeyecek. Babam başlarım böyle işe sabah kalkıp akşam yola cıkıcam artık diyordu dün. O da cok sinirliydi bakma yaniMaşallah beğenine kahkaha attımAnneninkiler de ekstrem deprem, tren kazası, silahlı çatışma ,hergün olan şeyler değil yani. Anne bir çözüm buldu mu yoksa napalım kader diye kabullendi mi ,çok merak ediyorum,yol gösterir belki bana
Yok reglim 1 hafta önce bitti. DeğilimBu kadar ağlamak normal değilll. Gebe falan olmayasınız?
Aynen .. Bende öyle zannetmiştimBen de aynısını sizin için düşünüyorum. Oraya fotosunu koyduğum yorumunuzu gören de asgari ücrete ,patronun ağzına bakarak zor bela izinle çalışıyorsunuz zanneder. Her şeyiniz bir olay bir abartı galiba… drama queen
Aynı anneme benziyorsun. 99 depreminin merkez üssü bir şehir var ya. Annem deprem zamanı oraya gitmiş, döndüğü gece deprem olmuş komple şehir yıkılmış
İkinci gidişinde trenimiz durdu, bizden önceki tren büyük kaza yapmış ölü yaralılar varmış
Üçüncü gidişinde tam dönüş yolundayken şehrin göbeğinde çatışmaya denk geldiler,o olayda da ölen olmuş.
Annem resmen şehrin üstünde gezinen kara bulut gibi.
Zaten ucuncuden sonra dediler ki, teyze bir daha gelme, İstanbul'da buluşuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?