Acımasız yorumlarınıza ihtiyacım var.

Eve dönünce kocamı bosuyormusum ailem gelemedi neden vefatı ve hastalığı engellemedin diye sjdjfkfkf

Sana ben lazımım İspanyaya gideceğim dedim Almanya'da yaşayan kuzenim İzmirli birini bulup, benim gideceğim tarihlerde İzmir'de düğün yaptı. herkes bende kaldı , gidemedim. Tayland'a gideceğim dedim , kasırga çıktı ,bangkokun yarısı yıkıldı. Praga gideceğim dedim , ordaki teyzem ameliyat olayım türkiyede beraber gidelim dedi. Ameliyat günü kocasının kendisini aldattığını öğrendi bir daha dönmedi praga. Japonyaya gideyim dedim araştırma bursuyla deprem, tsunami ve nükleer sızıntı oldu. Balayına Sırbistan'a gideyim dedim, darbe oldu, yinede gittim ama nasıl gittim Bu arada Prag hariç hepsi uçak bileti ve otel rezervasyonluydu , İspanya'da da arkadaşımda kalacaktım. Yani sonuç olarak ailenin yaşadığı şey inanılmaz normal benim için

Ve kendi kızıda vefat etti ama ben şok etkisine bağlıyorum sonra yıllarca toparlayamadı
Kimsede oradan uzaklastirmamis
Oradaki herkes yıkılmıştı aslında bebeği çocuğu kuşu köpeği..
allah allah ya çok enteresan.
bende deprem bölgesi olan bir yerde yaşıyorum yakınim olmasina gerek yok allah korusun bir kisinin gocuk altinda oldugunu bile bile catalin kasigin pesine dusup kepce kacirtacak insani sanirim döverim orda.
elbet mal canın yongasidir, boyle bir ortamda yeniden sifirdan bir hayat kurmak demek herseyiyle çok zor ama yok yani dusunuyorum çatal kasik derdine dusmek farkli bir durum.
kendi evladida orada o sekilde iken hemde.

annem hep plan yapma ters teper der, bende bir sey icin plan yapmam gercekten ters teper.
aksam karaer verip sabah yolda olmak lazim heralde ya

Ya tabiki çok saçma ztn kepçe operatörünu kaçırmış diye anlatırlardi

Ama o komşu içinde soktaydi derlerdi aklımda hep öyle kaldı

Yoksa savunmak değil benim ki
Beni ilk enkazın başına götürdüklerinde bayılmışım yine teselli edenler hiç tanımadıklarımdi

Neyse konu yeterince dramdı bende limon sıktım

zaten savunulacak bir yanı yok ki, savundugunuzu düsünmedim.
Allah yardımcıları olsun ne diyim tekrarını yaşatmasın kimseye.

annem hep plan yapma ters teper der, bende bir sey icin plan yapmam gercekten ters teper.
aksam karaer verip sabah yolda olmak lazim heralde ya
Plan yapmadan olmuyor ama işte. Uçak bileti alıyorsun, gidecek arkadaş ayarlıyorsun, otel ayarlıyorsun falan. Bence söylemeyeceksin kimseye,ben bunu öğrendim. Sinsi sinsi hareket edip, hiç heves göstermeyip , kendi kendine amaan ne olacak işte git gel bir sürü yorgunluk falan diyeceksin. Hayat heves ettiğini görürse ağzına yüzüne vuruyor , en azından benim için böyle

Aynı anneme benziyorsun. 99 depreminin merkez üssü bir şehir var ya. Annem deprem zamanı oraya gitmiş, döndüğü gece deprem olmuş komple şehir yıkılmış
İkinci gidişinde trenimiz durdu, bizden önceki tren büyük kaza yapmış ölü yaralılar varmış
Üçüncü gidişinde tam dönüş yolundayken şehrin göbeğinde çatışmaya denk geldiler,o olayda da ölen olmuş.
Annem resmen şehrin üstünde gezinen kara bulut gibi.
Zaten ucuncuden sonra dediler ki, teyze bir daha gelme, İstanbul'da buluşuruz

Her şer de hayr vardır. Kocan anlayışlı adammış. Bu kadar kafaya takacak ne var. Bugün gitmezler yarın giderler. Hayat bu.. Her şey olabilir. Ben kocanın sabrının ileriki zamanlardaki halini merak ediyorum. Bilmiyorum kaç senelik evlisin?

Maşallah beğenine kahkaha attım Anneninkiler de ekstrem deprem, tren kazası, silahlı çatışma ,hergün olan şeyler değil yani. Anne bir çözüm buldu mu yoksa napalım kader diye kabullendi mi ,çok merak ediyorum,yol gösterir belki bana

Gitmedi daha da , 15 yıldır falan onlar gelince görüşüyoruz

Allah sağlık versin aman üzüldüğün şeye bak :) Başka şeyler mi birikti içinde patladın noldu
Ya inan bilmiyorum. Dediğim gibi normalde asla böyle karaktere sahip biri değilim ve burada biri böyle konu açsa “ ayyyy kocan boşamalı seni cnmmm” yazardım kesin. Cok utanıyorum ama aynı zamanda da üzülmeye devam ediyorum. Dünkü kadar yoğun değil tabi.

direkt aklıma bu geldi az çok tanıdıgim kadariyla mizacın bu konuya pek uygun degil gibi
başka bir şeyler olması lazim sanki.
olma ihtimali olabilir mi?
Olamaz ya baktım yine reglim bir hafta önce bitti, zaten bu bir haftanın 3 günü nöbetteydim evde oldugum 2 gün finfon sonra yol falan
Anne sen misin beni sakinlestirmek icin mi üye oldun???? Ajdjdjdkdk

Kocamla 4 senedir birlikteyiz, resmi olarak 1.5 yıldır evliyiz ama öncesinde de birlikte yaşadık zaten. Değişen bir huyu olmadı.

Kader bence değişmeyecek. Babam başlarım böyle işe sabah kalkıp akşam yola cıkıcam artık diyordu dün. O da cok sinirliydi bakma yani

Aynen .. Bende öyle zannetmiştim Artık drama queenlik mi, duyar kasmak mı, yandaşlık mıydı bilemedim.

Gerçi, eden bulur da olabilir. Baksana eş ailesine karşı olan düşüncelerine.. Öyle
minnoş minnoş yazmış ki kimse tepki vermesin diye .. Garibim eşi de ne kadar duygusal, minnoş karım var diyordur.

Tren kazası diyince anladım lütfen gelmesin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…