Acımasız yorumlarınıza ihtiyacım var.

Eee istediğin zaman almışsın işte neyin tatavasını yaptın yani.
Yazdığım şeyin aynısını yapmışım zaten. Bu kadar tatilin içinde benim izinlerime göz dikmeniz komik olmuş. Allah gözünüzü doyursun diyor size artık cevap vermiyorum.

Yazdığım şeyin aynısını yapmışım zaten. Bu kadar tatilin içinde benim izinlerime göz dikmeniz komik olmuş. Allah gözünüzü doyursun diyor size artık cevap vermiyorum.
Ben de aynısını sizin için düşünüyorum. Oraya fotosunu koyduğum yorumunuzu gören de asgari ücrete ,patronun ağzına bakarak zor bela izinle çalışıyorsunuz zanneder. Her şeyiniz bir olay bir abartı galiba… drama queen

daha bu sabah işe gelmek için hazırlanırken içimden dedim ki şu kızlar bir büyüse çocuklar olmadan tatile gidip kocamla doya doya sevişsek diye düşündüm
şu anda size çok imrendim, siz de yok anam gelmiyor yok babam gelmiyor diye triplere giriyorsunuz. Aman ALLAHIM kamera ne tarafta nereye el sallıyoruz

Azcık geçti artık. Annemlerin de ayarlamasını yaptık biz dönüyoruz onlar geçiyor benim de tam onların gittiği güne nöbetim var. Hasta aralıklarında onları taciz ederim artık

Eşinizden kaynaklı olabilir bu durum acaba birlikte sıkılıyor musunuz yanınızda ailenizi istiyorsunuz.O sıcaklığı eşinizden göremiyor olabilirsiniz sebep bu olabilir.

Eşinizden kaynaklı olabilir bu durum acaba birlikte sıkılıyor musunuz yanınızda ailenizi istiyorsunuz.O sıcaklığı eşinizden göremiyor olabilirsiniz sebep bu olabilir.
Yok tabi ki:) ben senenin 365 gününü birlikte geçiriyoruz demiyorum ki. Eşimle zaten izinlerimizi ayarlayabildigimiz müddetce cok fazla geziyoruz aktifiz. Sadece uzun zamandır planladıgımız sey olmadıgı icin üzüldüm.

Saçmalıyorsunuz, kısmetten öte köy yok deyip tatilin tadını çıkarın. Nasıl olsa onlar da bir şekilde gidebilecekler. Dünyayı kendinize ve eşinize dar edince aileniz yanınıza ışınlanmayacak.

En acımasız yorumumla geldim : boşan!

Yani üzülmeniz normal hem bir ölüm haberi almışsınız hem de planınız suya düşmüş ama bu kadar dert edecek bir şey yok, başka zamana planlarsınız. Yeter ki sağlık olsun.

Hamile olmayasın var mı ihtimal, böyle saçama bir ağlama krizi bunu ihtimal dahiline sokuyor sanki

Ben geçenlerde şehir icinde ne zamandır planladigim bir kampa gidecektim. Üstelik plan yaptığım kişi uzaklardan bana güvenip gelmişti.
Şans o ya,tam da o gün Kaç aydır yoğun bakımda olan akrabamiz ben kamp yolundayken vefat etmiş. Şehir dışından bize gelenler falan olabilirmiş.
Ama yani ne yapayım ki?
Öğrenince 'ay pardon, böyle böyle oldu gelemem' desem benim yüzümden plan yapmış,otel kalacak yer ayarlamamıs kişi zor durumda kalacaktı. Bir de ölen ölmüş,insanların acısı taze, ben gidip de ne yapayım...
Böyle düşünüp kampa gittim, yüzdüm , yedim içtim , eğlendim, gece de çadır kurdum arkadaşıma bıraktım. Son vapurla eve geri dönüp sabah tekrar yanına gittim.
Vefat eden ailenin de mevlutlerine ,dualarına falan katıldım, başsağlığı diledim,evde servise yardımcı oldum falan,görevimi yaptım.
Yani ben yerinde olsam tatile gider, kafayı da asla takmazdim. Kismetinizde eşinle böyle bir başbaşa tatil yapmak varmış. Bunca aksilik üstüste geldiyse bir sebebi vardır,tadını çıkarmaya bak.
Ayrıca kalabalıkla ve çok önceden planlanan etkinliklerin yapılma ihtimali o kadar küçük ki. Mutlaka bir bokluk çıkar, biri ölür,biri hastalanır bir şey olur o yolculuklarda. Hiç şaşmaz.
Bence turun ilk günü diye böylesin. Gezip gördükçe kafan dagilacak ve kendini daha mutlu hissedeceksin. Şimdilik kötü hissetmen normal , eğer eksiklik duygusu hissediyorsan bu da normal. Sonuçta ailecek kalabalık bir gezi düşünmüştün,öyle heveslenmistin ve hayal kırıkligina uğradın. Bence çok normal.
Ben de eski sevgilimi yolladiktan sonra ilk defa tatile gitmiştim,tek başımaydim. Allah'ım her gördüğüm şeye 'aaaa ne kadar severdi' diyorum, okey oynayan görüyorum 'ay o olsa biz de katılırdik' , mangal yapan görüyorum 'ay o olsa biz de mangal yakardık', günbatımı harikaydı 'ay o da olsa bir şey içer izlerdik'
Tatilimin ilk günü eglenemedim bile, içimde bir şey eksik hissettim.
Ama sonra tatil moduna girdim . bir sürü insanla tanışıp eğlendim falan,çıktı çocuk aklımdan
Sen de eğlenmeye başlayınca ailenin yokluğu çıkar aklından.
İyi eğlenceler diliyorum, bızim yerimize de gez

Allah sağlık versin aman üzüldüğün şeye bak :) Başka şeyler mi birikti içinde patladın noldu

konunun başını okurken nereye bağlanacak diye bekledim
istemsizde kahkahayı bastım
kendinize gelin adamın ne suçu var yahu

Ay kahroldum su an. Cok üzgünüm, böyle yaşantıların arasında böyle dertlenmek bile çok şımarıkça

Yaa dur yapma ben çok küçüktüm bununla yaşamayı öğrendim deprem benim parçam ki ben en şanslı kesimdeyim yakınlarıma bsy olmadı

çatalım kaşığım diyerek kepcenin önüne atlamak nedir ya

Teşekkür ederim yengenc vefata üzüldük ama yine de geleceklerdi ama kardeşim ishal kusma ile hastaneye kaldırıldı rotavirüs salgını varmıs maalesef. Annemler de biz perisan oluruz sürekli kusucak edecek iyileşsin biz öyle gidelim dediler haklı olarak. Evet, hani tek ben degilim eksiklik hisseden. Geziyoruz, esim aaaa babamlık burası keske onlarda olsaydı falan diyor. İkimiz de öyle keyiflenmistik acıkcası, işte nasip kısmet herşey.

çatalım kaşığım diyerek kepcenin önüne atlamak nedir ya

Ve kendi kızıda vefat etti ama ben şok etkisine bağlıyorum sonra yıllarca toparlayamadı
Kimsede oradan uzaklastirmamis
Oradaki herkes yıkılmıştı aslında bebeği çocuğu kuşu köpeği..

Saçmalıyorsunuz, kısmetten öte köy yok deyip tatilin tadını çıkarın. Nasıl olsa onlar da bir şekilde gidebilecekler. Dünyayı kendinize ve eşinize dar edince aileniz yanınıza ışınlanmayacak.
Haklısınız maalesef.
Hamile olmayasın var mı ihtimal, böyle saçama bir ağlama krizi bunu ihtimal dahiline sokuyor sanki
Yok değilim, sıkı korunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…