- 4 Ekim 2012
- 16.889
- 33.397
- 798
- Konu Sahibi Neyapsamkisimdi
-
Eee istediğin zaman almışsın işte neyin tatavasını yaptın yani.Evet hepsi de 1 haftalık. Mayıs - Haziran-Agustos. Orada da yazmışım zaten izinleri bölüyoruz diye. 20 günü komple alabilsem zaten bölmez 20 gün tatil yapardım
Yazdığım şeyin aynısını yapmışım zaten. Bu kadar tatilin içinde benim izinlerime göz dikmeniz komik olmuş. Allah gözünüzü doyursun diyor size artık cevap vermiyorum.Eee istediğin zaman almışsın işte neyin tatavasını yaptın yani.
Ben de aynısını sizin için düşünüyorum. Oraya fotosunu koyduğum yorumunuzu gören de asgari ücrete ,patronun ağzına bakarak zor bela izinle çalışıyorsunuz zanneder. Her şeyiniz bir olay bir abartı galiba… drama queenYazdığım şeyin aynısını yapmışım zaten. Bu kadar tatilin içinde benim izinlerime göz dikmeniz komik olmuş. Allah gözünüzü doyursun diyor size artık cevap vermiyorum.
Azcık geçti artık. Annemlerin de ayarlamasını yaptık biz dönüyoruz onlar geçiyordaha bu sabah işe gelmek için hazırlanırken içimden dedim ki şu kızlar bir büyüse çocuklar olmadan tatile gidip kocamla doya doya sevişsek diye düşündüm
şu anda size çok imrendim, siz de yok anam gelmiyor yok babam gelmiyor diye triplere giriyorsunuz. Aman ALLAHIM kamera ne tarafta nereye el sallıyoruz
Eşinizden kaynaklı olabilir bu durum acaba birlikte sıkılıyor musunuz yanınızda ailenizi istiyorsunuz.O sıcaklığı eşinizden göremiyor olabilirsiniz sebep bu olabilir.Arkadaşlar selam.
Ben evliyim. Şimdi biz kendi ailemle beraber kültür turu niteliğinde bir tatil planladık 6günlük.
Bu planı daha kıştan yaptık, neyse gün bugündü. Bugün sabah bir vefat haberi aldık akabinde kardeşim kusma İshal ile hastaneye götürüldü rotavirüs maalesef. Ailem biz bu sekilde gelemeyiz, siz gidin dediler. Biz gidiyoruz.
Ama ben bir üzülüyorum bir üzülüyorum, sürekli ağlamaklıyım gözler dolu dolu esime de rezil kepaze ediyorum o da nasip değilmiş falan diyor ama ben birlikte yapamadık diye cok cok üzülüyorum.
İkimizinde izinleri ayarlandı ona göre işlerimizi planladık yoksa biz de ileri bir tarihe atardık. Cok üzülüyorum.
Ps: üzülme sebebim covidden dolayı 2 senedir ailem tatile cıkamıyor cok hevesli planlamıştık bu bizim bu yaz özelinde eşimle 3. Tatilimiz ama ailem covidden dolayı 2 sene sonra gidecekti ben gidiyorum onlar gelemedi diye cok vicdan yapıyorum. Maddi bir problemleri yok yani muhtemelen bir hafta daha geç şekilde ayarlayacaklar onlarda bizden sonra.
Kendimi evlenene kadar ailesiyle iletişimi az olup evlendikten sonra anasının dibinden düşmeyen salak erkek kocalar gibi hissediyorum maalesef.
Göbek bağını kesemediysen evlenmeseydin kocanın gezisini zehir etme!! Yorumlarınıza çok ihtiyacım var.
Yok tabi ki:) ben senenin 365 gününü birlikte geçiriyoruz demiyorum ki. Eşimle zaten izinlerimizi ayarlayabildigimiz müddetce cok fazla geziyoruz aktifiz. Sadece uzun zamandır planladıgımız sey olmadıgı icin üzüldüm.Eşinizden kaynaklı olabilir bu durum acaba birlikte sıkılıyor musunuz yanınızda ailenizi istiyorsunuz.O sıcaklığı eşinizden göremiyor olabilirsiniz sebep bu olabilir.
Saçmalıyorsunuz, kısmetten öte köy yok deyip tatilin tadını çıkarın. Nasıl olsa onlar da bir şekilde gidebilecekler. Dünyayı kendinize ve eşinize dar edince aileniz yanınıza ışınlanmayacak.Arkadaşlar selam.
Ben evliyim. Şimdi biz kendi ailemle beraber kültür turu niteliğinde bir tatil planladık 6günlük.
Bu planı daha kıştan yaptık, neyse gün bugündü. Bugün sabah bir vefat haberi aldık akabinde kardeşim kusma İshal ile hastaneye götürüldü rotavirüs maalesef. Ailem biz bu sekilde gelemeyiz, siz gidin dediler. Biz gidiyoruz.
Ama ben bir üzülüyorum bir üzülüyorum, sürekli ağlamaklıyım gözler dolu dolu esime de rezil kepaze ediyorum o da nasip değilmiş falan diyor ama ben birlikte yapamadık diye cok cok üzülüyorum.
İkimizinde izinleri ayarlandı ona göre işlerimizi planladık yoksa biz de ileri bir tarihe atardık. Cok üzülüyorum.
Ps: üzülme sebebim covidden dolayı 2 senedir ailem tatile cıkamıyor cok hevesli planlamıştık bu bizim bu yaz özelinde eşimle 3. Tatilimiz ama ailem covidden dolayı 2 sene sonra gidecekti ben gidiyorum onlar gelemedi diye cok vicdan yapıyorum. Maddi bir problemleri yok yani muhtemelen bir hafta daha geç şekilde ayarlayacaklar onlarda bizden sonra.
Kendimi evlenene kadar ailesiyle iletişimi az olup evlendikten sonra anasının dibinden düşmeyen salak erkek kocalar gibi hissediyorum maalesef.
Göbek bağını kesemediysen evlenmeseydin kocanın gezisini zehir etme!! Yorumlarınıza çok ihtiyacım var.
Hamile olmayasın var mı ihtimal, böyle saçama bir ağlama krizi bunu ihtimal dahiline sokuyor sankiYa işte normalde böyle bir insan asla değilim. Bazen eşim hafta sonu hadi babamlara (aileme) gidelim der ben kalsın ay yatcam derim. Şehirler farklı. Yani öyle çok bu tarz hareketlerim olmuyor ekstrem bir duygusallık ve üzüntü taşıyorum
Allah sağlık versin aman üzüldüğün şeye bak :) Başka şeyler mi birikti içinde patladın nolduArkadaşlar selam.
Ay kahroldum su an. Cok üzgünüm, böyle yaşantıların arasında böyle dertlenmek bile çok şımarıkça
çatalım kaşığım diyerek kepcenin önüne atlamak nedir yaBen seni çok iyi anlıyorum
Simdi 11 yaşında bir çocuk düşün. 13 14 yaşlarında bir arkadaşı var.. tüm kış hayal kuruyorlar, Tekirdağ Şarköye gidilecek.. maddi imkansızlıklar var baba ozlemi var. Ama o aile annesi babası hep görüşüyorlar ve hayatının keyifli tarafı..
Sonra tarih konuluyor, 16 yada 17 ağustos.. Baba kiz bizi almaya geliyorlar. 16 ağustosta işler bitmiyor okul kaydı yapılamıyor. 17si çıkıyoruz. Valiz hazir heyecan dorukta. O gece ilk defa erken uyuyup sabah olsun istiyorum.. oysa sonraki 48 saat uyumayacağımi bilmiyorum.
Gece deprem oluyor. Arkadaşımda dünya iyisi babası da kaydediliyor. Üstelik arkadaşım sıcak bulunuyor ama üst komşularının çatalım kaşığım diye kepçenin önüne atlaması ile ilk operatör kaçıyor yenisini buluyorlar
Ben hiç tatil hayali kurmam görev gibi hazirlanirim giderim ve ani yaşarım
Ama her planda içim acır.. artık 34 yaşındayım 11 yaşındaki o günler dün gibi. Saniye saniye anlatırım sana..
Bu sene buruk olur seneye daha iyisi olur.. bak 23 yıl geçmiş kaç tatile çıktım hala o heyecan aklımda.. ama şansım yok..
Ve evet ne Tekirdağ ne Şarköy seçenek bile değil.. annesi ve kardeşi de öylece çıkıp asla geri dönmemisler..
Teşekkür ederim yengencBen geçenlerde şehir icinde ne zamandır planladigim bir kampa gidecektim. Üstelik plan yaptığım kişi uzaklardan bana güvenip gelmişti.
Şans o ya,tam da o gün Kaç aydır yoğun bakımda olan akrabamiz ben kamp yolundayken vefat etmiş. Şehir dışından bize gelenler falan olabilirmiş.
Ama yani ne yapayım ki?
Öğrenince 'ay pardon, böyle böyle oldu gelemem' desem benim yüzümden plan yapmış,otel kalacak yer ayarlamamıs kişi zor durumda kalacaktı. Bir de ölen ölmüş,insanların acısı taze, ben gidip de ne yapayım...
Böyle düşünüp kampa gittim, yüzdüm , yedim içtim , eğlendim, gece de çadır kurdum arkadaşıma bıraktım. Son vapurla eve geri dönüp sabah tekrar yanına gittim.
Vefat eden ailenin de mevlutlerine ,dualarına falan katıldım, başsağlığı diledim,evde servise yardımcı oldum falan,görevimi yaptım.
Yani ben yerinde olsam tatile gider, kafayı da asla takmazdim. Kismetinizde eşinle böyle bir başbaşa tatil yapmak varmış. Bunca aksilik üstüste geldiyse bir sebebi vardır,tadını çıkarmaya bak.
Ayrıca kalabalıkla ve çok önceden planlanan etkinliklerin yapılma ihtimali o kadar küçük ki. Mutlaka bir bokluk çıkar, biri ölür,biri hastalanır bir şey olur o yolculuklarda. Hiç şaşmaz.
Bence turun ilk günü diye böylesin. Gezip gördükçe kafan dagilacak ve kendini daha mutlu hissedeceksin. Şimdilik kötü hissetmen normal , eğer eksiklik duygusu hissediyorsan bu da normal. Sonuçta ailecek kalabalık bir gezi düşünmüştün,öyle heveslenmistin ve hayal kırıkligina uğradın. Bence çok normal.
Ben de eski sevgilimi yolladiktan sonra ilk defa tatile gitmiştim,tek başımaydim. Allah'ım her gördüğüm şeye 'aaaa ne kadar severdi' diyorum, okey oynayan görüyorum 'ay o olsa biz de katılırdik' , mangal yapan görüyorum 'ay o olsa biz de mangal yakardık', günbatımı harikaydı 'ay o da olsa bir şey içer izlerdik'
Tatilimin ilk günü eglenemedim bile, içimde bir şey eksik hissettim.
Ama sonra tatil moduna girdim . bir sürü insanla tanışıp eğlendim falan,çıktı çocuk aklımdan
Sen de eğlenmeye başlayınca ailenin yokluğu çıkar aklından.
İyi eğlenceler diliyorum, bızim yerimize de gez
çatalım kaşığım diyerek kepcenin önüne atlamak nedir ya
Haklısınız maalesef.Saçmalıyorsunuz, kısmetten öte köy yok deyip tatilin tadını çıkarın. Nasıl olsa onlar da bir şekilde gidebilecekler. Dünyayı kendinize ve eşinize dar edince aileniz yanınıza ışınlanmayacak.
Yok değilim, sıkı korunuyorumHamile olmayasın var mı ihtimal, böyle saçama bir ağlama krizi bunu ihtimal dahiline sokuyor sanki
Kız 3.yorum bu demeyin öyle seyler korkumdan daha cok aglıcam simdi skdkfkfhamilemisin? ancak hamile kalip hormonlarinin tepişmesi lazim gibi geldi bana bu kadar duygusallik icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?