acımdan ölücem artık

solucan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2009
806
1
96
İstanbul
benım hikayem cook uzun.neresınden baslayıp anlatsam bilemıorum.bi sewgilim wardı..15 yasından beri hayatımdaydı.hayatı onla öğrenmiştim.cok ayrılıp barıstık.son barısmamızda 2007deydı.askere gitti,bekledım 15 ay.ciddi düşünüoduk ewlnicektik taa ki ailesile aram bozulana kdr..3 abla we 1 anne.anne baba ayrı,ablası dul dier 2 ablasıda ewli.ablasıyla kawga ettım sebep ıse ewe eski sewgilsini alıolardı benımkının kızı yıllardır tanıolarmıs,bende istemıodum.ablalarıla sürekli soğuk sawas halindeydık.onları sewmedımı erkek arkadasıma mektup yazdıgımdada sölemiştim,tiksiniorum ailenden yazmıstım we bu mektupları ablası bulmuş okumuş herseyı:( son nokta bu oldu onlarla aramda..
askerden geldı buna sürekli baskı solucandan ayrıl die zaten kawga edıoduk hep.en sonunda bi kez ayrıldık bu gectıgımız yaz,aileside hazır biz ayrılmısken sakın barısma die baskı yapmıs herkes sewınmıs biz ayrıldık die falan..3 ay boyunca ne o aradı ne ben aradım.benım için buyuk bişidi 3 ay aramamak,bunu başarmamda arkadaslarımın destegı cok oldu.yazın bigun kusenınden örendımkı biriyle cıkıomus,hem de kızla adaşız..sonra temmuz ayında doum gunum wardı.bizim ewin onune gelmiş çiçekler bırakmıs falan,arkadasımı aramıs görüşmüşler solucnaı çok özlüorum onsuz ben bi hiçim kims eonun gibi olamaz şu an cıktıgım kızın bende iç bi degerı yok fln.ertesi gunlerde bana msjlar senı sewıorumlar falan.biz barıstık ama uzun sürmedi 2 hafta ömrü oldu.yine eskisi gibi kawga döwüş we ailesi yine karıştı.onu kesınlıkle istemioruz,hakkımızı helal etmeyız,siz anlaşamazsınız,saygı yok gibi bi ton laflar iyice cephe almıslardı.sonunda başardılarda,benımkıde artık en son ben bu ilişkiden soudum alışkanlıkmış demekkı dedi.we tekrar benden sora cıktıgı kıza ger dondu mafoldumben
dönüş o dönüş eylülden beri birlktlerdi kıza yuzuk almıs ablası bu olsun,bu çeker seni ağzı war diili yok demiş.kıza tek tas almıs doum gununde..ben almadım ablam aldı,sewıorum onu ama aşk deil sadece iyi bi kız dıodu.ama yinede beni arıodu görmek istıodu bende görüşüodum ama kimseyle cıkmıodum belkı doner die..beklıodum onu.kıza asık olmadını söluodu,sana olan sewgim bitti zaten ailem seni istemıo,biz anlasamayız ewlenıpte boşansak daha mı iyi dıodu..biz hep görüştük bunla kabahat saflık bende sewgilsi oldunu bile bile görüştüm onla mafoldumben
ben bu adamla birlikte olmustum askerden once.ewlenicez die,beni asla bırakmaz die,bu konular onun için önemliydi çunku..ama yanılmısım kızla ne kdr ileri gittiniz dedigimde ben o kıza dokunmadım dedi ne yanı kıymetlı mı oldu mafoldumben
14 subattan bi kaç gun once birlikteydım bunla.o gun sordum 2 kez kızı sewıomusun dıe hayır dedı hep.2 gun sora kuzenı msj attı solucan bizimkiler kızı ıstemeye gıdıoar 14 subatta dıe.yıkıldım Allahım yıkıldım ya bana söleemdi bile.kızın babası yurt dısıana gidiomus adı konsun yoksada bitsin demiş bunlarda hemen ıstemeye gitmisler.ani bi karar olmus.sürekli facede profilini takıp edıodum napmıs ne etmıs.her resım ekledegınde weya yorum gordugumde aglama krızıne gırıodum.bende ekli deildi ama acıktı herkse ordan bakıodum.söz resimlerini de koymuşlar kahroldum.benım haalını kurdugum seylerı baskasıyla yasıo,yazında ewlenıolarmıs nişan olmicakmıs..
ağlama krizindeyim,kalbım çarpıo ikisi aklıma gelince daha fazla yazamicam ağlıorum

daha ben unutamamısken ne cabuk basardı o unutmyı,ne cabuk seewdı,cefasını ben cektım sefasını baskası sürüo.
ona nie bişi olmuo,benı bu kdr uzerken o nası mutlu,benım ahımla nası mutlu olucak?o kızı nası bana tercıh ettı,butun yasadıklarımız hayallerımız yalan mıydı,nası başkasıyla ewlilik hayalleri kurar,ben tek onu sewdim hep bekledım o bana nası yaptı bunu,onca yasananları nası hiçe saydı.deliricem nası kurtulucam bu acıdan yeter artık

beni hiç mi özlemicek hiç mi aklına gelmicem.daha sözlenmeden bi kaç gun once geldı sarıldı burnumda tütüosun dedi mafoldumben

Canım kendini hiç uzme hiç değmezmiş bak. Dısarıdan bakınca hiçte kolay değil biliyorum ne söylesek nafile... Ama bir yerde gerceği kabullenmek zorundasın... O seninle hayatının sonuna kadar yasamayı secmemiş baskasıyla secmıs. 15 yasından beri diyorsun hic kolay değil. Ama sık dişini gececek bu gunlerde....

Üzücü bir durum..
Fakat dürüst olmaliyimki, cocugun ailesinin yerinde ben olsam ve "Ailenden tiksiniyorum" gibi sözler isitsem, ben de olumlu bakmazdim böyle bir iliskiye :kahve:
Ne olursa olsun,evlenmeyi düsündügün adamin ailesi hakkinda bu kadar agir konusmamaliydin.

Anlattiklarina göre bence en hayirlisi bu olmus..

Bencede en hayirlisi bu olmus.
Yeni bir sayfa acarsin hayatinda artik, hem daha o cocuk ya, anne ve abla sözü dinliyor.
Evliliginiz inan yürümezdi.
Sende biraz olgunlas ve daha iyi bir konuma gelmeye calis, hayatinda daha ne kismetlerin olacak, bosveeerrr...Kendini isine ve ailene ver, bir kac hafta icinde unutursun.
Hem daha gencsin yasinin güzelligini yasa, bekarligin, özgürlügün tadini cikar...Akilli kurnaz ol, iyiki olmamis, hayatimi mahvetmedim de gitsin...

tatlim eger ailesi seni kabul etmiyorsa aci cekmen daha iyi onlari omur boyu onlarla ugrasamazdin bak zaten oda ailesini secmis bosver kendine guzel bir yol ciz resimlere falanda yapma sil onu hayatindan o hayatini sensiz cizmis

unut artik sen ona aci cektir en buyuk aci onu unutmak cocuk iki kisilige sahip sanirim

ben ona aci çektiremem bu saaten sonra ne yapsam umrunda olmazki.
ben bu kadar acı çekerken o nası mutlu.haketmıo bunu.
hani sewmıodu,benle yaşadıklarını ne çabuk unuttu.
ben daha kimseyi bu kdr sewemem,güwenemem daha onun izleri silinmedi.
bitti artık.
benım hayallerımı başkası yaşıo,ne umutlarla bekledım ben onu.söz wermişti bana ne hayallerımız wardı.

ben ona aci çektiremem bu saaten sonra ne yapsam umrunda olmazki.
ben bu kadar acı çekerken o nası mutlu.haketmıo bunu.
hani sewmıodu,benle yaşadıklarını ne çabuk unuttu.
ben daha kimseyi bu kdr sewemem,güwenemem daha onun izleri silinmedi.
bitti artık.
benım hayallerımı başkası yaşıo,ne umutlarla bekledım ben onu.söz wermişti bana ne hayallerımız wardı.

bır tanem uzulme yaa

ınan zaman en ıyı ılac..kımsenın ahı kalmaz kımsede bunu ınan

Üzülmemeye çalış tatlım ya, belki biraz gülersin diye anlatıyorum eskilerden böyle kalp gözü tarzında programlar vardı.Genelde çok tutulan bir tema da şu şekildeydi; işte gelin kaynana oğul bir evde yaşarlar, gelin adamla mutlu mesuttur ama kaynana hep fit sokar araya neticede bunları boşatır bu arada kaynanaya yaranmaya çalışan bir salak kız vardır arka planda, oğluna hemen bu kızı alır boşatınca, kız da ertesi günden itibaren kaynanaya çemkirmeye başlar ve iş evden kaynananın kovulmasına kadar gider ve sahne değişir karlı soğuk bir gündür, kaynana açtır günlerce ve bir kapıyı çalar ekmek istemek için ve o kapıdan eski gelin çıkar ve herşeye rağmen ona gülümseyerek ekmek verir.Hep burada biterdi sonrasını hep merak etmişimdir :) Yazdıklarını okuduktan sonra bunlar canlandı gözümde, yeterki senden ayrılsın diye zattadanak hemen yeni tanışılmış bir kızla başgöz edilmeye çalışınılıyor adamcağız sanki yangından falan mal kaçırırcasına.Zannediyorlar ki, o senden daha iyi, daha bilmemne , şöyle böyle işte (artık kıstasları neyse onlardan) Herkes için hayırlısı tabii ki, ama bana öyle geliyor ki bu kalp gözü fragmanından olacak sonları, ağzı dili yok dedik aldık ama keşke hiç bulaşmasaydık diyecekler. Ya da senin karşına süüüper özellikleri olan (uçsa mesela fena olmaz mı-hadiii gülümse biraz-) birisi çıkacak.Allah'ım bunu nerelerde sakladın da ben göremedim diye mutluluktan uçacaksın ve yeni bir aşka yelken açacaksın.
Sahi kuzum biraz pozitif olman lazım.Ha bu arada küçük bir tavsiye, face'den onu izlemeyi bırak.Seviyor ya da sevmiyor, aşık ya da değil artık salla, "yok elele resmi var", "yok nişanlamış", "yok evlenmiş" ee tatlım nereye kadar takip edeceksin? Çok değer vermiş, sevmiş, dağları delen , aşkına sahip çıkan birisi olsaydı 3 ablasını değil 13 ablasını susturur gerekirse arkasına alır "ben bu kızı seviyorum ve bununla evleneceğim arkadaş" derdi.Bunları yapmamış/yapamamış birisi için evet tabii ki giden yıllarına, mutlu mesut anılarına ağlayacaksın bir müddet ama bu kadar depresif olmaya, hayatının bittiğini düşünmene bile gerek yok.Lütfen ağlama artık.
P.S : Bak dediydi dersin üç vakte sana süper bir yiğido gözüküyor. Gülümse.

Son düzenleme:
ben cok aci cekiorum ama.. ben mutsuzken o nası mutlu.
adam askerden geldi 15 ay bekledim,en zor zamnında yanındaydım rahata kawsunca ayrıldık.
askerden geldi,istedigi özellıklerde kız buldu,işe girdi,arabasını çekti,ewi de war,tipi de iyi mafoldumben
o zaten asık olucagı kızı secer,hayatta gidipte öle tabiri caizse kaşar bi kıza aşık olmaz..o yuzden kızın ilerde sorun cıkarcanı da sanmıorum,kız yapı olarak sessız kendi halinde biriymiş.
ulan benım yıllarca yapamadgım şeyi kız kaç ayda yaptı.
ewlenincede şu an oturdugu ewde oturcaklarmıs,nası bi mide anlamıorum.ewine bi sürü kız attı bizim bi ton anımız war o ewde we ewlenince orda oturcak oha ya.
o kızlada ilk geceleri olucak,düğünleri olucak istemıorum mafoldumben

konunun yarısına geldiğimde,eski sevgilinin diğer kızı seçeceğini tahmin etmiştim ve tahmin ettiğim gibi çıktımafoldumben

her çıktığımız insanla evleneceğiz diye bir şart yok ki... baksana onunla evlense idin bile o seni ablaları ve annesi arasında bırakırdı.yine en fazla üzülen sen olurdun. belki de seçimin diğer kız yönünde kullanması daha iyi olmuştur.

daha fazla üzülmemek için önüne bak... bırak geçmişi kurcalama tabi önce yaşadıklarından ders çıkar ,bir daha aynı hatalara düşmemek ,aynı şekilde üzülmemek içinzemuszemus

olumlu yönden düşün, daha az üzülürsünolumunekankayizsmile

solucancım hala aynı yerdemisin..
Hala ondan ne bekliosun anlamadım...
Sana defalarca anlattık zamanında ama hiçbişey ifade etmemiş..
Dediklerimizde çıkmış..hala onu düşünerek görüşerek neden kendini kandırıosun.
Ikinizide guzellikle idare etmiş..seçiminide yapmışş.
Sen onu bırakta kendine yeni yol çiz...
Hayır gelmez ...aglmaya bile degmez o adam yaaaa..rezil kişilik

canım üzülüosun haklsıın ama belkid evlensen çok daha kötü olucaktı en ufak bi tartışmada o ailesinin yanında olucaktı hepsi sana cephe alıcaktı daha çok ezilip üzülücektin belki bu senn iyiliğine olmuştur allah karşına daha iyisiini çıkarsın inşallah

kimseyi sewemem ben artık imkansız,ona alıştıgım kdr alışamam.
beni kullandı attı,yasadıklarımızın hiçbir onemı yokmuş demekki adi insan

Erkeklere inanmayacaksın,bir elleri yağda bir elleri baldayken bile gözleri kaymak arar:1closedeyes:

erkek milleti işte!! gayet normal nedense hiç şaşırmadım bunların %80 i böyledir hayatım boşver sen üzülme geçmiş zamanda bizler de aynılarını yaşadık,hiç üzülme bence,zaman öyle güzel siliyo ki bu acıları ama özel olacak belki ama keşke bişeyler yaşamadan önce biraz düşünseydin be canım

Back
X