Acımı Bir Türlü Atlatamıyorum

Geçenlerde sabahın 5 inde ağda yapıyordu bu adamla buluşmak için. Evine gldecekti ya habersiz. Vanessa yapma etme kanma bunlara diyoruz daha ne yapalım?😂
Biliyorum. Sayesinde banlanmistim konu dışı kıl tüy mevzusu yaptığım için. İkinci olmaz umarım. 😂

kızlar siz cidden benim konum yüzümden mi ban yediniz*
vallahi bilmiyordum
Kendi suçumuzdu. Konu dışı şeylerden bahsettik🤣iyi bayramlar vanessa. Netten tanışma kimseyle.canlı kanlı isteyince hergün görebileceğin bir sevgili bul artık

Kendi suçumuzdu. Konu dışı şeylerden bahsettik🤣iyi bayramlar vanessa. Netten tanışma kimseyle.canlı kanlı isteyince hergün görebileceğin bir sevgili bul artık
sağ olun
ben de artık sıkıldım.
sürekli arayış içinde olduğum için bunlar başıma geliyor belli ki.
aşkın dışındaki şeylere odaklanmalıyım.

sağ olun
ben de artık sıkıldım.
sürekli arayış içinde olduğum için bunlar başıma geliyor belli ki.
aşkın dışındaki şeylere odaklanmalıyım.
Hah aynen onu yap. Dil öğrenmeye çalış kilo sorununu hallet okuyamadığın kitapları oku saçına cildine bakım yap. Burda dalga geçenlere de kızma ben de dahil. Dışardan okusan sen de aynını yapardın. Mantıksızlıklarla dolu ilişkilerin

kızlar siz cidden benim konum yüzümden mi ban yediniz*
vallahi bilmiyordum
Maalesef Vanessa ya. :( Ama konu dışı konuştuk. Gerçi kıl tüy agdadan bahsetmiştin sen de çok da konu dışı değildi ama yine de konu dışıydı. 😂
Neyse işte. Kendine sahip çık. Gençliğinin kıymetini bil. Sosyal medya iliskilerini de boş ver be. Seviyoruz seni bak. O gün çocuğun evine gideceğim dedin, kaç kişi senden bir haber bekledi başına bir iş gelmemiştir inşallah diye.

Maalesef Vanessa ya. :KK43: Ama konu dışı konuştuk. Gerçi kıl tüy agdadan bahsetmiştin sen de çok da konu dışı değildi ama yine de konu dışıydı. 😂
Neyse işte. Kendine sahip çık. Gençliğinin kıymetini bil. Sosyal medya iliskilerini de boş ver be. Seviyoruz seni bak. O gün çocuğun evine gideceğim dedin, kaç kişi senden bir haber bekledi başına bir iş gelmemiştir inşallah diye.
Seviyor muyuz :KK53: peki şeyin bundan haberi var mı mesela benim :KK70:

çok teşekkür ederim hanımlar
moralim yerine geldi doğrusu
benim de 8 kilo fazlam var gel beraber kilo verelim.sen de gayret et.haftada 2 kilo diyelim mi?ama netten kimseyi bulmayacaksın ha bulsan da gerçek kişiler olacak sana uygun.öyle hayalci aklı beş karış havada olmayacaksın.masallarda kaldı öyle ilişkiler maalesef

benim de 8 kilo fazlam var gel beraber kilo verelim.sen de gayret et.haftada 2 kilo diyelim mi?ama netten kimseyi bulmayacaksın ha bulsan da gerçek kişiler olacak sana uygun.öyle hayalci aklı beş karış havada olmayacaksın.masallarda kaldı öyle ilişkiler maalesef
olur tabii
yok artık akıllandım ve sıkıldım.
uzunca bir süre ilişki tarzı bir şey düşünmüyorum zira psikolojim pek sağlam değil.
sürekli olumsuz düşünme, öz güven gibi problemlerim var

olur tabii
yok artık akıllandım ve sıkıldım.
uzunca bir süre ilişki tarzı bir şey düşünmüyorum zira psikolojim pek sağlam değil.
sürekli olumsuz düşünme, öz güven gibi problemlerim var
tmm yarın başlıyoruz 1 hafta sonra en az 2 kilo vermiş olmalısın.

Bu kelimeleri yazarken hüngür hüngür ağlıyorum resmen.
son 10 ayda 2 kez saçma sapan sebeplerden flörtlerim resmen beni terk etti.
yalan hayal vs. ne derseniz deyin
bu çocuk sanki hiç beni bırakmayacak gibiydi.
sözler vermişti.
1 damla gözyaşına bile kıyamıyorum demişti ama şimdi beni öldürecek kadar çok acı çektiriyor.
geri dönmeyeceğini biliyorum ama alışamıyorum asla.
hep bir ümitle mesajlarına bakıyorum.
ağustosun başında lunaparkta buluşacaktık.
şimdi her şey yalan oldu.
ne kadar acı çektiğimi anlatmam mümkün değil.
sanal falan da olsa ben hayatımda ilk kez gerçek manada aşka ve sevilmeye bu kadar yaklaşmıştım.
dünyam başıma yıkıldı resmen
Çünkü daha 20 yaşındasın muhtemelen 3 sene sonra ne kadar salakmışım buna mı üzüldüm yaaa diyeceksin. Şu yorumu okurken bana da kızacaksın hayır benim duygularım ciddiydi vs gibi ama tatlım öyle değil işte. Kişisel bir bunalımdasın güzel 1-2 söz duyup inanmak istemişsin o da sana bu istediğini vermiş. Kendine odaklan olabilecek en güzel en donanımlı haline dönüş (fiziksel, ruhsal, zeka) o zaman sevgi de gelir ilgi de. ❤️ Kariyer ve eğitim çok önemli olabildiğince geliştir kendini. Güçlü bir kadın ol.

Şu yaşadığınız şey acı bile değil. Flört dediniz sevgili bile değil. Takılmayın, önünüze bakın. Bu olmadıysa başkası olur. Erkk mi kalmadı. Gittiyse yapacak bişey yok.

Hah aynen onu yap. Dil öğrenmeye çalış kilo sorununu hallet okuyamadığın kitapları oku saçına cildine bakım yap. Burda dalga geçenlere de kızma ben de dahil. Dışardan okusan sen de aynını yapardın. Mantıksızlıklarla dolu ilişkilerin
H Heytttt be Ceycey nasıl anaç bir mesaj şu 😍

Back
X