Acımız büyük . Ama yine de acmak istedim bu konuyu

gizmytp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2022
592
152
33
Arkadaşlar 5 gün adetim gecikmisti . Tüm belirletilerim vardı akıntım şakır şakırdı
1 gün boyunca silik kahverengi lekenlenmem olup adet gördüm . Sizce bebek tutunamayıp dustu mu yasayanlar varmı boyle ?

Arkadaşlar 5 gün adetim gecikmisti . Tüm belirletilerim vardı akıntım şakır şakırdı
1 gün boyunca silik kahverengi lekenlenmem olup adet gördüm . Sizce bebek tutunamayıp dustu mu yasayanlar varmı boyle ?
Kan testi vermen gerekiyor canım

Cok uzgunum suan adetim baya geliyor . Tutunamyp adetle sokuldu sanirim deprem gunu cok korktum cunku:(

Cok uzgunum suan adetim baya geliyor . Tutunamyp adetle sokuldu sanirim deprem gunu cok korktum cunku:(
Canım düşük değildir belki psikolojik olarak da regl gecikiyor

Siddetli agrim var normalde boyle agirmazdı hic . O kadar dusunmeme ragmen hic bir ay gecikmedi adetim . Baya belirti de yasadm canim sanirim tutunamadi

Kahverengi lekelenme olayı hep tutunma akıntısı değildir,bunu yaşamayıp hamile kalan yüzde olarak bakılınca daha çok.
Hamilelik başında kahverengi lekeler gelmesi de çoğunlukla progesteron eksikliğinden kaynaklanır.
Bazıları adet aktif kanamasından evvel lekelenme zaten yaşıyor sizin de öyle bir durumunuz daha önce olduysa hamile olmayabilirsiniz.

Kahverengi lekelenme olayı hep tutunma akıntısı değildir,bunu yaşamayıp hamile kalan yüzde olarak bakılınca daha çok.
Hamilelik başında kahverengi lekeler gelmesi de çoğunlukla progesteron eksikliğinden kaynaklanır.
Bazıları adet aktif kanamasından evvel lekelenme zaten yaşıyor sizin de öyle bir durumunuz daha önce olduysa hamile olmayabilirsiniz.

Yıllardır adet goruyorum.canım hic lekelenme vs olmadı simdiye kadar hic gecikmede olmadı belirti de yasamamistim bu ay herseyo yasayip gunlerim.gecti . 1 gun lekelenme olup adet gordum agrim da cok siddetli . Lekelenme hic yasamamistim . Tutunamams olablrmi

Kan testi yaptırarak öğrenebilirsiniz,başka yolu yok maalesef

kan testi vermeden bilemezsiniz. belirtiler psikolojik olabilir ki kaldı ki regl belirtisiyle çok benziyor hamilelik belirtileri.

Valla benimde adetim gecikti 4 gün stres ve üzüntüden olsa gerek

Back
X