Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan testi vermen gerekiyor canımArkadaşlar 5 gün adetim gecikmisti . Tüm belirletilerim vardı akıntım şakır şakırdı
1 gün boyunca silik kahverengi lekenlenmem olup adet gördüm . Sizce bebek tutunamayıp dustu mu yasayanlar varmı boyle ?
Canım düşük değildir belki psikolojik olarak da regl gecikiyorCok uzgunum suan adetim baya geliyor . Tutunamyp adetle sokuldu sanirim deprem gunu cok korktum cunku![]()
Kahverengi lekelenme olayı hep tutunma akıntısı değildir,bunu yaşamayıp hamile kalan yüzde olarak bakılınca daha çok.
Hamilelik başında kahverengi lekeler gelmesi de çoğunlukla progesteron eksikliğinden kaynaklanır.
Bazıları adet aktif kanamasından evvel lekelenme zaten yaşıyor sizin de öyle bir durumunuz daha önce olduysa hamile olmayabilirsiniz.
Valla benimde adetim gecikti 4 gün stres ve üzüntüden olsa gerekArkadaşlar 5 gün adetim gecikmisti . Tüm belirletilerim vardı akıntım şakır şakırdı
1 gün boyunca silik kahverengi lekenlenmem olup adet gördüm . Sizce bebek tutunamayıp dustu mu yasayanlar varmı boyle ?
Insallah hamilesnzdr benim kimyasaldı sanrmValla benimde adetim gecikti 4 gün stres ve üzüntüden olsa gerek