Acınacak halde miyim?

amin teşekkürler güzel dileklerin için bunlar hep umut oluyor bizlere
en gereken şey stres yapmamak sanırım

tabi canım stres yok akışına bırak bizim kiracının olmuyor 4yıldır doktor eşindede sendede bi sorun yok demiş psikolojik çok kafana taktığın için olmuyor olabilir demiş ...çevremde çok var 12 sene sonra çocuğu olan akrabam var demekki vakiti saati gelmedi sizin yavrunuzun rabbim sizi bekletiyor ama daha iyisin, hazırladığı için canım umudunu kesme ..benimşe hamile olan arkadşım vardı 5 sene çocuk olmadı aynı zamanda hamile kaldık benim 1 kızım var onun 3 tane çocuğu oldu şuan ..olmadı olmadı rabbim şimdde peşpeşe verdi ...üçüyle uğraşıyor ..inşaallah seninde hamileyim diye haberini alırız n kısa zamanda:49:

evli canım çocuğuda var
hem eşimin ailesinde hemde benim ailemde evlenir evlenmez çocuk yapılır
benim ki gecikti yaa ondan bu muamele

Anlamıyorum bu insanları.birgun annenin komşuları disarda gözleme yapıyorlardı.bende kv gelemiştim oturdum bende ordalar diye.kadının biri bana dedi ki çocuk yapmıyormusun?annem hemen atladı yok düşünmüyorlar diye.bende dedım kı abla bebek sevmek istiyorsun galiba evet dedi saf.bende doğurda sevelim dedim..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Anlamıyorum bu insanları.birgun annenin komşuları disarda gözleme yapıyorlardı.bende kv gelemiştim oturdum bende ordalar diye.kadının biri bana dedi ki çocuk yapmıyormusun?annem hemen atladı yok düşünmüyorlar diye.bende dedım kı abla bebek sevmek istiyorsun galiba evet dedi saf.bende doğurda sevelim dedim..

iyi demişsin valla bende tersleyeceğim artık
ben üzüleceğime karşımda ki üzülsün
artık takmayacağım kafama hiç bişey benden değerli değil

iyi demişsin valla bende tersleyeceğim artık
ben üzüleceğime karşımda ki üzülsün
artık takmayacağım kafama hiç bişey benden değerli değil

Aynen öyle yap canım..üzülme burda konuşmak yetmiyorsa bi psikologa git cok fayda görürsün

Selam arkadaşlar
Son zamanlarda canımı sıkan bir konuyu paylaşmak istiyorum.
Ben 2 senelik evliyim
1,5 senedir çocuk istiyoruz olmuyor
Bu sebeple ocak ayında ameliyat oldum tedavilerim devam ediyor.
Zaten sıkıntılı zamanlar geçiriyorum
çocuğumun olmaması beni yeterince üzüyor üstüne birde çevremden aldığım tepkiler daha da canımı sıkıyor.
Akrabalarım çocuğum olmuyor diye bana acıyor
beni her gören hemen teselli etmeye çalışıyor.
Benden sonra evlenen kuzenlerimin çocukları oldu benim daha olmadı diye bana resmen hasta muamelesi yapıyorlar.
Onları geçtim bunu bana en başta yapan annem ötekilerine ne diyeyim?:50::50:

geçen hafta sonu annem ve annemin bayan arkadaşlarıyla pikniğe gittik
ordayken annemin bir arkadaşı yanımıza gelip sordu işte nasılsın falan diye annem ordan pat diye konuya girip;
''yaa denizinde çocuğu olmuyor işte'' falan dedi acımaklı bir ses tonu ve yüz ifadesi ile:53::53:
kadın ne dese beğenirsiniz 'Aman olmasın zaten önce evliliğini yoluna koysun da'
şok geçirdim resmen annem samimi bile olmadığı arkadaşına benim eskiden evliliğimle ilgili yaşadığım bir takım sıkıntılarımı anlatmış meğer:50::50:
daha neler neler..
Artık ciddi anlamda psikolojim bozulmaya başladı anne olamadığıma mı üzüleyim yoksa bana resmen kısır muamelesi yapan insanların tavrına mı bilemedim:14::14:

merhaba deniz
benimde 5 yıl çocuğum olmadı. ilk sene istememiştik zaten sonra uzun süre olmayınca doktor takipleri baladı. aylarca yumurta takibi, testler tahliller süreç çok can sıkıcı.
ben bunu kendi aileme de eşimin ailesinede söylemedim. sonunda tüp bebek tedavisi gördüm. eşimin ailesi ile aynı binada oturduğumuz halde bilmezler.
gezmeye dolaşmaya gittiğimi sanıyorlardı her evden çıkışımda çok geziyorum diye kızıyorlardı.
böyle şeyleri duyunca iyi ki kimseye duyurmamışım diyorum. soranlara düşünmüyoruz daha erken diyordum.
sende annen ile konuş ne bir hastalıkmış gibi davransın nede kimseye birşeyden bahsetmesin. yapamayacağını düşünüyrosanda sen artık anlatma.
ben istiyorum ama eşim istemiyor de ağızlarını kapatmanın bir yolunu bul mutlaka

Son düzenleme:
Back
X