Acının tarifi yok.

Marmelat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
201
0
96
Ankara
6 yıl.Dolu dolu yaşanan koca 6 yıl.Herşeyin bittiği yerde cümlelerde bitti ifade edemiyorum içimdeki acıyı.Kalbim kanıyor,kan durmuyor.Kanadıkça acım daha da artıyor.Parmaklarımı kessem bu kadar acırmıydı acaba?6 yıl boyunca beraberdik işte,çıkışta,servise binişte,yemekte,haftasonları,kursta,her yerde...Ve birgün bir delilik yapıp sözlenmeye karar verdik,sözlendik daha 2 ay geçmedi pofffff balon patladı...Sebepler,nedenler herşey bir bahane böylemiydi kaderim?Böylemi yazılmıştı?
Neden bu kadar çok sevmenin diyetini ben ödüyorum.Tamam kıskandım,sıktım,bunalttım belki,ailemi herşeyin içine katarak hata ettim belki ama özrümüzüde diledik.Hatamızı anladık.Terkedildim.Ne telefonlar açıldı,ne aranıldım.2 hafta uzaklaştı,izin almış iş yerinden.Herşeyin bittiğine inandığım anda,rüyadan uyandığım anda artık aramanın anlamsız olduğunu anladım ve bıçak gibi kestim aramayıda kalbimide.Daha çok kana dedim nasıl olsa günün birinde kabuk tutucaksın ve iyileşmeye başlıycaksın dedim.Bu kadar kolaymı silip atmak,vazgeçmek,hiçbirşey olmamış gibi hayata devam etmek,6 yıl hiç yaşanmamış gibi varsaymak bu kadar kolay mı?
Burun buruna çalışırken her karşılaştığımda kalbim biraz daha kanıyor.Acı biraz daha ağırlaşıyor.
Herşey koca bir yalanmış,yanılgıymış.
Hayatımda hiçbirşeyi,hiçkimseyi sevmediğim kadar sevdim,direndim,savaştım.
Aylarca asker yolu bekledim,şimdi nasıl olurda hiçbişey yaşanmamış gibi varsayarım.
Tek bir kelime anlatır herşeyi.
Emeğim,sevgim herşeyim sana helal olsun.

merhabaa.s.

yazdıklarını okurken içim acıdı acıkcasıı kotu bir durum erkekler bizim kadar hassas ve dusunceleri değiller maalesef...

sen herşeye ragmen hakkını helal edıyorsun ona emin ol mükafatını alırsın allah görür gönlüne göre verir inşallah güzelim

yeniden barışma şansınız yok mu artık

seni çok iyi anlıyorum canım....
inan şimdi sırtında kanayacak yuregınde kanayacak ama bır baköışsınkı kabuk baglamış...
bıraz zamana ıhtıyacın var.
sana bır tavsıye bu donemı senı anlayan bırılerıyle geçirmek.
sana her daim destek olacak bırıyle geçirmek.
uzulme içine atma.
kendını işe yada derslerıne yada ailene ver..
inşallah herşey yoluna gırer canım inşallah..
anlatmak ıstersen ben hep burdayım..
allah gonlune gore versın

canim yaklasik 2 yil önce girdigim sohbet bölümünden taniyorum seni,o zamanda bazi sorunlar olmustu ama yeniden devam ettiniz belki yine böyle bir durum..sende yazmisin bunaltim diye o zamanki sorunalrinizda genelde bunun üstüneydi umarim yine yeniden siz olursunuz

Offf fena oldum okurken..
Ne soylersek soyleyelim senin acini hafifletmeyecek.
Biseyi degistirmiycek belki.
Ama herseyde bir hayir vardir.

Belki ikinizinde kafanizi biraz toparlamaniz icin gitmistir.
Sirf kiskanclik yuzunden bunca yillik iliski boyle kolay bitirilmez cunku.
Tamamen attinizmi ki sozu?

aynı şeyleri ben de yaşamıştım, tüylerim diken diken oldu, çok üzüldüm. hakkınızda hayırlısı olur umarım. başka ne desek boş şimdi, bilirim.

Bu uzun yolculuğun artık geri dönüşü yok.
Çok direndim,yeniden bir araya gelebilmek için çok çaba harcadım.
Evet dört dörtlük bir ilişki değildi,sorunlarımız vardı belki bunlar devamlı yenilenen sorunlardı ama 6 yıl dolu dolu yaşadık.
Sevmeden,emek vermeden nasıl yaşanırdı 6 yıl?
Bir insan kendisiyle savaşırmı?Ben savaştım.
Hikayemi uzun uzun anlatmak istemiyorum,deşmek istemiyorum.
Size sadece şu kadar söyleyebilirim babamla takıştılar babam ona tokat attı,babam bana çektirdiği acıya,gözyaşlarına dayanamadı.
Ama sonra ayağına gidip özür diledik,ailesine gidip özür diledik.
Artık çok geçti.
Bütün acıları çeken bendim,herşeyi yaşayan bendim,tüm olumsuzları ama arkasına bile bakmadan çekip giden oydu.
Herşey bitmişti.
Artık aramanın,onu özlemenin,beklemenin bir anlamı yoktu.
O iyi ve gülüyor,ve mutlu.
İşin en kötü tarafı ne biliyor musunuz aynı iş yerindeyiz,daha bu sabah karşılaştık.
Ama biliyorum geçicek bu akut dönem,bir süre sonra onu görmek bile sıradanlaşıcak.
En azından ben öyle umuyorum.
Bu dönemde desteğinize,yardımlarınıza ihtiyacım var.

canim eger o mutluysa sende mutlu görün madem dönüsü yok bu isin sende kendini ona karsi yipranmis,yikilmis görünme...
canim herkesin iliskisi icinde tartismalar,kavgalar oluyor ama babanla arasindaki sorun zaten ilerde de önüne cikacakti..hakkinda hayirlisi olmus demek ki...düsünmemye ve yalniz kalmamaya calis

allah hakkında en hayırlısını nasıp etsın
yardımcın olsun ısallah
yalnız kalma
bız burda sana yardımcı oluruz
senı cok ıyı anlayabılıyorum
gercekten gecıcek bu gunlerın acın suan cok taze nasıl acı oldugunu bılıyorum ama herseyı zamana bırak allaha bırak sadece sabret..
aynı ortamdada cok zor gercekten
ne desem suan faydasız dıcek cok lafım yok canım allah aynında olsun

canim benim...
simdi üzüleceksin aglayacaksin kanayacaksin...
fakat bir süre sonra hersey normallesecek...
arada bi aklina düssede eskisi gibi arayip sorma ihtiyacini bile duymayacaksin...
alisacaksin...
o nasil alistiysa unuttuysa herseyi bi anda sildiyse...sende öyle yapacaksin...
geldi gecti diyeceksin...
yeri geldiginde belkide güleceksin...
hakkinda hayirlisi olsun canim benim...

çok üzüldüm yaaa... kolay mı hayatının 6 yılını yok saymak... zaten yok saymayacaksın... ders alacaksın o 6 yıldan ; tecrübe edineceksin ... hepsi senin hayatının anları...

sana gerçekten sabır ve güç diliyorum canım ... elbette geçecek ; umduğun gibi sıradanlaşacak... ama zamana ihtiyacın var bunu gözardı etme... zorlama kendini ... ağlamak istiyorsan ağla ; susmak istiyorsan sus ; aç mı kalmak istiyorsun aç kal ... ama kendine zarar vermeden ... sadece acını yavaş yavaş yaşa ve azalmasına izin ver...

geçeceğine inan ... geçiyor çünkü... belki biraz uzun ; belki kısa ... ama geçiyor...

aynı yerde olmanız zorlaştıracak belki ; belki de daha çabuk ayağa kalkmak isteyeceksin ... nasıl geliyorsa içinden öyle yaşa... çektiğin acı için utanma... o acının seni büyütüp ; güçlendireceğini düşün...

ve hep kendin için hayırlısını ; güzeli dile ... ben de senin için hayırlısını diliyorum ...

Herkez biliyor,herkez soruyor,herkeze herşeyi anlatmış.
Ortak arkadaşlarımız gelip herşeyi soruyor ne oldu şok oldum şaşırdım falan filanlar.
Düşünebiliyor musunuz iş yerinde hep bunlara maruz kalıyorum.
Tepki vermemeye çalışıyorum.
Ama ne kadar başarılıyım bilmiyorum.
Ya bu çevrenin baskısı nasıl geçicek.

demek ki o kararını vermiş ve bunu uygulamaya da başlamış...
sen de kısaca cevap ver soranlara canım ; hayırlısı buymuş de... kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin...

başkalarına karşı güçlü görünmek zorunda da değilsin... kimse için kolay değil...
kimseye bir şey ispatlaman da gerekmiyor...

sözlün için de kolay değildir ... ama erkekler ilk başta yaşamıyor acıyı; bastırıyor... kendilerini bir şekilde iyi hissedecek şeylerle ilgileniyorlar... biz kendimizi odalara kapatıp ; aç ; nefessiz bir dakikanın bile geçmesi için yalvarırken onlar kendilerini eğlendirecek bir şeyler yapıyorlar... böyle şeylerle karşılaşırsan da şaşırma...

of canım ya...
benimde yedi yıllık ilişkim var yeni sözlendik...
ne denirki bunlara bol bol dua et üzüldüğünü hissetmesin.o seni sildiyse...sen onu görmezden gel o ne yapıosa gücünü topla iki katını yap elmi yaman beymi yaman...
çok zor belki deymez bile ama en azından üzüldüğünü anlamasın...
canım benim kıyamam sana inan gözlerim dolu dolu yazıyorum allaha emanet ol...

canım ne kadar zor aynı işyerinde olmak bilirim her dakka her an onu göreceksin ama zamanla alışılıyor inan alışacaksın 6 yıl silmek kolay değil ne acılar unutuluyor buda geçer allah sabır veriyor

çok zor bi durum aynı işyerinde olman :sm_confused:
iş değiştirme şansın yok mu şube filan varsa:uhm:
bu şekilde bi süre ayrı kalıp yine barışırsınız
hayırlısı ne ise o olsun

Umurunda bile değil biliyor musunuz?
Yüzünde öyle bir profil varki.
Ben bıraktım,senden kurtuldum,şimdi çok mutluyum,kendimi buldum der gibi.
Gülüyor,eğleniyor,işini yapıyor.
Hiç ama hiç etkilenmemiş.
Nasıl bu kadar kolay ya 6 yılı silmek anlamıyorum,sevgiyi bir anda silmek nasıl bu kadar kolay,
Canı hiçmi yanmıyor,hiçmi düşünmüyor beni,hiçmi iyi kötü anılar gelmiyor aklına.
Bu kadarmı basitmi herşey ya.
Vayy be.
Vayyy benim halime.

sende ne yapıcaksın:mymeka:
hergünden farklı olacaksın kendini değiştireceksin umursamayacaksın
gördüğünde tanımıyor izlenimi vericeksin
ay bu erkekleri yok etmek lazım ya :1closedeyes:

umrunda olsa bile değilmiş gibi davranırlar sende ona güçlü görün yalnız kaldığında ağla içine atma erkekler çabuk atlatır bayanlar duygusal olarak bakıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…