hepinizin ayrılık acısı apayrı tabıkı benım daha değişik tel acsam acar konusur barıstık desem ararda ama ben istanbuldayım ailem burda o ıse doğuda gidemem oda gelmıyor oyle bı durum ilk zamanlar giderim sanıyodum ama yapamadım benı sucladı ama gelebılırdı erkek nerde kadın orda dedı malesef fıkırlerınız yazarsanız sevınırım kafamdan atamıyorum..
Onunla barışmak artık bir hayal,bir mucize,YARADANIN mucizesi olur.
Benim tayin isteme gibi bir durumum yok,yerim sabit.
Ama onun var buna rağmen gitmiyor.
Rahatını benim için bozmuyor bu kadar da basit işte.
Herkeze anlatmış zaten nasıl bir geri dönüş olabilir ki,insanlara artık ben istesem bile ailem istemiyor demiş.
Kim bilir daha neler anlattı bilmiyorum,aslında bilmekte istemiyorum.
hepinizin ayrılık acısı apayrı tabıkı benım daha değişik tel acsam acar konusur barıstık desem ararda ama ben istanbuldayım ailem burda o ıse doğuda gidemem oda gelmıyor oyle bı durum ilk zamanlar giderim sanıyodum ama yapamadım benı sucladı ama gelebılırdı erkek nerde kadın orda dedı malesef fıkırlerınız yazarsanız sevınırım kafamdan atamıyorum..
Hergün biraz daha geçicek diye beklerken,acım daha da ağırlaşıyor.
Onu bu kadar mutlu,hiçbirşey yaşanmamış gibi görmek daha da zor.
Neden tek başıma sevdim,neden bu aptallığı yaptım?
Neden şu anda ben acı çekiyorum?
İki kişilik yaşanmadımı herşey?
Neden bütün acılar bana çöreklendi?
küçük böcük ve silam 67 anlatayım ben size bız tanıstık buraya geldı 2007 yılıydı bır hafta kaldı sonra hep msn tel falan ilk öncelerı memur olucam dıyodu gelırım dıyodum sonra dusundukce ailem burdayken doguyu hıc bılmem sen gel yerles dedım aılem ok verdı gelıcekse olur dedıler eger sevıyosan ama sonra o olmaz dedı yalancısın dedı bana sureklı ayrıldık barıstık oyle sımdı memur oldu orayı tercıh etmıs gel dıyo annesi babası yaslıymıs bırakamazmıs ıkı tane ablası o sehırde.bıde su var hep benı sucluyo ailen gelir 20 gun 1ay kalır demısım temellı yerlessınler mı deseydım ya kızlar cvp yazdıgnız yanımda oldugunuz ıcın tesekkur oyle morelım bozukkı ders calısmam lazım olmuyo..daha o kadar sey varkı ben bu kadarını yazdım sıze sevgıler....:çok üzgünüm:
Artık beni hiç sevmediğine,sevmemiş olduğuna inandırdım kendimi.
6 yıl boyunca her kavgamızda,her tartışmamızda ona giden,yalvaran,ağlayan ben oldum.
O beni hep bırakıp kaçtı,ben peşinden kovaladım.
O kaçtı ben yakaladım,o kaçtı ben yakaladım.
Onu aradım,mailler gönderdim,mesajlar gönderdim herşeyi yaptım.
Onu deli gibi sevdim,hayattaki herşeyimi onun uğruna heba edicek kadar sevdim.
Şu anda antideprasanla ayakta duruyorum,ama o bile acımı dindirmiyor,eritmiyor içimdeki sevgiyi.
Lanet olsun içimdeki bu sevgiye diyorum,gebersin diyorum.Bu sevginin yüzünden ne hallare düştüm.
İnsanlar iş yerinde sanki yüzüme acıyarak bakıyorlar.Terkedildin işte der gibi.Suratıma tokat gibi çarpıyor hergün o yüz ifadeleri.
Nasıl geçicek,nasıl dinecek bilmiyorum.Hergün yalvarıyorum Allahıma.
Dayanacak hiç gücüm kalmadı,kurtar beni diyorum,ve size bunları yazarken ağlıyorum.
Bildiğiniz gibi değil çok canım yanıyor,hergün onu görmek,hergün onun sesini işitmek,dayanılır gibi değil.
Bu bana verilmiş en büyük ceza.
Size bişey anlatayım;
Dün kız arkadaşımla beraber iş yerinden biraz geç çıktık,asansörlerin orda bekliyoruz,oda en samimi arkadaşıyla beraber daha çıkmamıştı biz asansörlerde beklerken onun samimi arkadaşı kapıya doğru yönelmişti ki beni görünce asansörlerin orda geri çekildi ve ona haber verdi o orda çıkmayalım der gibi.
Çocuk tam çıkacağı sırada geri döndü,biz uzun bir süre asansörde bekledik ve onlarda biz gidene kadar çıkmadılar.
Anladığım kadarıyla benimle karşılaşmak istemiyor,bunu arkadaşlarıylada paylaşmış.Ben bu kadarmı düşman oldum bir anda.Sanki bir yabancı gibiyim onun için hiç tanışmamışız,sarılmamışız,sevmemişiz,paylaşmamışız.
Ölüdrmüş ve gömmüş beni içinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?