Nasıl olduda bu kadar iğrenç bir insanla 6 yılımı geçirdim inanamıyorum kendime.
Nasıl bu kadar zayıf olabildim,nasıl bu kadar basit olabildim.
Gözümün önünde aynı yerde yanındaki kızla çıkmaya başlamış,bir insan bu kadar mı kişiliksiz olabilir ya?
Hiçmi değerlerine saygı duymamış,hiçmi hiçbir şeye saygı duymamış çıkmasın demiyorum elbette sevgilisi olacak ama aynı yerde olacak işmi?
Yemin ediyorum ner kıskançlık,ne sevgi,ne özlem ufacık kırıntı yok içimde ona karşı herşeyi tüketmişim.
Ama bir insanı 6 yıl boyunca tanıyamadığım için bu kadar iğrenç olduğunu anlayamadığım için kendime kızıyorum...
hiçmi utanmaz insan hadi benden utanmıyorsan etraftan utanır insan ya benimle olduğunu herkez biliyordu hergün yanımdaydı nasıl utanmaz bir insan ya
Keşke zamanı geri döndürebilek gibi bir şansım olsaydı bunları yaşatırmıydım kendime,bunları bana yaşatmasına izin verirmiydim.Ben bu aşkın adına artık bir gönül hikayesi diyorum.Tek taraflı yaşanan bir gönül hikayesi.Yaram tam kabuk tuttu derken birşeyi daha görmek öyle kanatıyor ki yaramı...Kanlar içinde kalıyorum...
Acımın,ızdırabımın başka bir tarifi olabilir mi diye düşünüyorum ama yok.
Beni mahkum ettiği bu acının dilerim ki daha fazlasını yaşar.
Herşeyimi onun için heba ettim,tüm yıllarımı,gençliğimin en güzel anlarını onunla mahfettim değermiydi acaba değmezmiş.
Şimdi ALLAHA dua etmekten başka gelen birşey yok elimden.
Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın...
Bana dikenlerini batırdı ve gitti.Kanattı beni...
Geçecek ama inanıyorum buna kimsenin ahı kimsede kalmaz.
Keşke zamanı geri döndürebilek gibi bir şansım olsaydı bunları yaşatırmıydım kendime,bunları bana yaşatmasına izin verirmiydim.Ben bu aşkın adına artık bir gönül hikayesi diyorum.Tek taraflı yaşanan bir gönül hikayesi.Yaram tam kabuk tuttu derken birşeyi daha görmek öyle kanatıyor ki yaramı...Kanlar içinde kalıyorum...
Acımın,ızdırabımın başka bir tarifi olabilir mi diye düşünüyorum ama yok.
Beni mahkum ettiği bu acının dilerim ki daha fazlasını yaşar.
Herşeyimi onun için heba ettim,tüm yıllarımı,gençliğimin en güzel anlarını onunla mahfettim değermiydi acaba değmezmiş.
Şimdi ALLAHA dua etmekten başka gelen birşey yok elimden.
Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın...
Bana dikenlerini batırdı ve gitti.Kanattı beni...
Geçecek ama inanıyorum buna kimsenin ahı kimsede kalmaz.
Kaderin önüne hiçbir şeyin geçemediğini anladım,hakkımda hayırlısının bu olduğunu anladım.İçimde tek birşey kaldı ALLAHIM çektiğim bütün acıları,akıttığım gözyaşlarını,burada onları her beraber gördüğümde içimin nasıl kavrulduğunu biliyor ve görüyor sadece tek birşey diyorum ALLAH ikisinide bildiği gibi yapsın nasıl biliyorsa öyle yapsın onu.Ben herşeyi ALLAHIMA havale ettim.
Bu arada kızı ailesiyle tanıştırmış nişanlanacaklarmış gölzerimin önünde yaşanıyor bunlar düşünebiliyor musun ne büyük bir zorlukla mücadele verdiğimi.
Benden size yaşanmışlığın tavsiyesi kimseye ama hiç kimseye kendinizden daha fazla değer vermeyin.
Bana gelince ben yaralarımı sardım sayılır,kendimi onarmaya çalışıyorum ama ikiside burada olduğu sürece biraz zaman alacak herşey benim için.
Kimbilir belki karşıma beni benden daha çok seven biri çıkar ve bende mutlu olurum:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?