Acının tarifi yok.

Onunla barışmak artık bir hayal,bir mucize,YARADANIN mucizesi olur.
Benim tayin isteme gibi bir durumum yok,yerim sabit.
Ama onun var buna rağmen gitmiyor.
Rahatını benim için bozmuyor bu kadar da basit işte.
Herkeze anlatmış zaten nasıl bir geri dönüş olabilir ki,insanlara artık ben istesem bile ailem istemiyor demiş.
Kim bilir daha neler anlattı bilmiyorum,aslında bilmekte istemiyorum.

hepinizin ayrılık acısı apayrı tabıkı benım daha değişik tel acsam acar konusur barıstık desem ararda ama ben istanbuldayım ailem burda o ıse doğuda gidemem oda gelmıyor oyle bı durum ilk zamanlar giderim sanıyodum ama yapamadım benı sucladı ama gelebılırdı erkek nerde kadın orda dedı malesef fıkırlerınız yazarsanız sevınırım kafamdan atamıyorum..

hepinizin ayrılık acısı apayrı tabıkı benım daha değişik tel acsam acar konusur barıstık desem ararda ama ben istanbuldayım ailem burda o ıse doğuda gidemem oda gelmıyor oyle bı durum ilk zamanlar giderim sanıyodum ama yapamadım benı sucladı ama gelebılırdı erkek nerde kadın orda dedı malesef fıkırlerınız yazarsanız sevınırım kafamdan atamıyorum..

o niye gelmio ben onu anlamadim...
erkek nerde kadin ordami diyor sana???
ona bi söylede hic tanimadigi bi yerde bi kizin tek basinaa ne isi varmis...
hem madem erkeklikten bahsedio..
o zaman o gelsin senin yanina....
ayyyyyyy bu erkekler hepsi ayni yaaaaaaaaaaaaa hepsi kendi cikarlarinaaa ugrasiolar..........
bizleride saf görüolarr tabiki......
bi yerleri sisio sisioooo sonraaaa adam bye bye diyo yaaaaaaaa:oklava:

Onunla barışmak artık bir hayal,bir mucize,YARADANIN mucizesi olur.
Benim tayin isteme gibi bir durumum yok,yerim sabit.
Ama onun var buna rağmen gitmiyor.
Rahatını benim için bozmuyor bu kadar da basit işte.
Herkeze anlatmış zaten nasıl bir geri dönüş olabilir ki,insanlara artık ben istesem bile ailem istemiyor demiş.
Kim bilir daha neler anlattı bilmiyorum,aslında bilmekte istemiyorum.

o zaman sadece kabullenip ; durumu alışmaya ; sonra da unutup yeni hayaller kurmaya kaldı iş... Allah sabır ve güç versin canım...

bence senin için fedakarlık yapmayan birini kafanda daha fazla tutma canım...
kaç yaşındasın ; ilişkiniz nasıl ve ne kadarlıktı bilemiyorum ama eğer bir ilişkide fedakarlık yapan taraf sensen inan kaybeden de sen oluyorsun...

emek vermeyen için gün gelip bırakmak o kadar kolay oluyor ki...

elbet üzülürsün ; aklına gelir ; özlersin ama bence doğru bir karar vermişsin... kararından şüpheye düştüğün anlar olabilir ama vazgeçme... umarım yanında ve senin için birşeylerden ödün verecek biri en kısa zamanda karşına çıkar :teselli:

sizde olaya ailelerde girdigi için durum biraz zor..
ama o mutlu görünürken sen üsgün bırakılmış görünme..
sen onu nasıl rahat gördüğünde yüreğin acıyorsa oda seni mutlu gördüğünde silkelenir ve mutlumu acaba? der...
sende rahat ol süslen püslen.. mutlu görün bakalım napacak....

Hergün biraz daha geçicek diye beklerken,acım daha da ağırlaşıyor.
Onu bu kadar mutlu,hiçbirşey yaşanmamış gibi görmek daha da zor.
Neden tek başıma sevdim,neden bu aptallığı yaptım?
Neden şu anda ben acı çekiyorum?
İki kişilik yaşanmadımı herşey?
Neden bütün acılar bana çöreklendi?

küçük böcük ve silam 67 anlatayım ben size bız tanıstık buraya geldı 2007 yılıydı bır hafta kaldı sonra hep msn tel falan ilk öncelerı memur olucam dıyodu gelırım dıyodum sonra dusundukce ailem burdayken doguyu hıc bılmem sen gel yerles dedım aılem ok verdı gelıcekse olur dedıler eger sevıyosan ama sonra o olmaz dedı yalancısın dedı bana sureklı ayrıldık barıstık oyle sımdı memur oldu orayı tercıh etmıs gel dıyo annesi babası yaslıymıs bırakamazmıs ıkı tane ablası o sehırde.bıde su var hep benı sucluyo ailen gelir 20 gun 1ay kalır demısım temellı yerlessınler mı deseydım ya kızlar cvp yazdıgnız yanımda oldugunuz ıcın tesekkur oyle morelım bozukkı ders calısmam lazım olmuyo..daha o kadar sey varkı ben bu kadarını yazdım sıze sevgıler....:çok üzgünüm:

küçük böcük sılam 67 bırde su var msnden sılmıyor ve bana ordan gonderme yapmıs dılde sevenı değil yurekten sevenı nasıp et yazmıs kısısel ıletısıne.neden ben sılmıyorum cunkı sılersın engellersın cunkı gelırım dedın gelmedın yalancısın nankorsun falan dıyo fıkırlerın degısmesı yalancılıksa ben soyleyın napıyım banada oylebır kısısel ıletı sozu lazım kı yazsam....:oklava:

üzüntünü paylaşıyorum bak bir tek sen değilsin yalnız değilsin canım üzülme dik dur....

Kızlar ben artık ayağa kalkmaya karar verdim.
Dünyanın onun etrafında dönmediğine karar verdim.
Dünya benim etrafımda dönmeli artık.
6 yıl boyunca dünyayı onun etrafında döndürdüm de ne oldu koca bir hiç.
Arkama baktığımda ne çok emek vermişim,ne çok yara almışım ama yinede devam etmişim,içim dışım paramparça olmuş.

sana öyle geliyor. aslında o da en az senin kadar kötü bence ama tek fark o bunu bastırabiliyor ve sana yansıtmıyor. önemli olan senin de bunu başarabilmen ve istersen başarabilirsin.

marmelat yazdıklarından çok etkilendim bizde erkek arkadaşımla flört edeli 6 yıl oldu kısmetse bu yaz düğünümüz var.senin yazdıkların beni çok etkiledi allah yardımcın olsun

Okudum yazdıklarını. Bir ilişkinin en acı en derin noktasındasın şimdi. Kolay değil. Allah yardımcın olsun. Sakin ve mantıklı düşünme gücü, dayanma gücü versin sana. 6 yıllık bir ilişkiden sonra en aciz yaratık da olsa hiç etkilenmeden hiç umursamadan hareket edemez. Öyle görünmeye çalışır, başarır da belki ama işin özü öyle değildir. Önemli olan sen olduğuna göre ondan bahsetmiyelim. Ayağa kalk, dik dur. Hayırlısının ne olacağını kimse bilemez. Daha çok canın yanmadan belki kurtuldun koskoca bir dertten bilemezsin.

Sadece hemcinsin olarak, sana tavsiyem, onun yok olduğunu düşünmen. Hayatında da ofiste de olmasın artık. Onu gözlemleme, gülüyor mu ağlıyor mu ne ediyorsa etsin bakma, görme. Sen görüyorsun izliyorsun diye bir gülüyorsa üç güler. Mutsuzsa bile mutlu görünür. Arkanı dön. Başka şeylere yaptığın işe konsatre ol. Bırak o da sen unuttun sansın. Bu sefer 6 yıllık ilişkiden sonra beni unutmak bu kadar kolay mı diye o sorsun kendine. Güçlü ol. Rabbim sana güç versin. İnadına veya ona kasti herhangi birşey yapma. Sadece bir resimden bir duvardan farksız olsun senin için. Sonra bak bakalım zaman ne gösterecek. Belki onu sana geri getirecek, belki de getirmediğine şükredeceksin canım. a.s.

Artık beni hiç sevmediğine,sevmemiş olduğuna inandırdım kendimi.
6 yıl boyunca her kavgamızda,her tartışmamızda ona giden,yalvaran,ağlayan ben oldum.
O beni hep bırakıp kaçtı,ben peşinden kovaladım.
O kaçtı ben yakaladım,o kaçtı ben yakaladım.
Onu aradım,mailler gönderdim,mesajlar gönderdim herşeyi yaptım.
Onu deli gibi sevdim,hayattaki herşeyimi onun uğruna heba edicek kadar sevdim.
Şu anda antideprasanla ayakta duruyorum,ama o bile acımı dindirmiyor,eritmiyor içimdeki sevgiyi.
Lanet olsun içimdeki bu sevgiye diyorum,gebersin diyorum.Bu sevginin yüzünden ne hallare düştüm.
İnsanlar iş yerinde sanki yüzüme acıyarak bakıyorlar.Terkedildin işte der gibi.Suratıma tokat gibi çarpıyor hergün o yüz ifadeleri.
Nasıl geçicek,nasıl dinecek bilmiyorum.Hergün yalvarıyorum Allahıma.
Dayanacak hiç gücüm kalmadı,kurtar beni diyorum,ve size bunları yazarken ağlıyorum.
Bildiğiniz gibi değil çok canım yanıyor,hergün onu görmek,hergün onun sesini işitmek,dayanılır gibi değil.
Bu bana verilmiş en büyük ceza.
Size bişey anlatayım;
Dün kız arkadaşımla beraber iş yerinden biraz geç çıktık,asansörlerin orda bekliyoruz,oda en samimi arkadaşıyla beraber daha çıkmamıştı biz asansörlerde beklerken onun samimi arkadaşı kapıya doğru yönelmişti ki beni görünce asansörlerin orda geri çekildi ve ona haber verdi o orda çıkmayalım der gibi.
Çocuk tam çıkacağı sırada geri döndü,biz uzun bir süre asansörde bekledik ve onlarda biz gidene kadar çıkmadılar.
Anladığım kadarıyla benimle karşılaşmak istemiyor,bunu arkadaşlarıylada paylaşmış.Ben bu kadarmı düşman oldum bir anda.Sanki bir yabancı gibiyim onun için hiç tanışmamışız,sarılmamışız,sevmemişiz,paylaşmamışız.
Ölüdrmüş ve gömmüş beni içinde.

küçük böcük ve silam 67 anlatayım ben size bız tanıstık buraya geldı 2007 yılıydı bır hafta kaldı sonra hep msn tel falan ilk öncelerı memur olucam dıyodu gelırım dıyodum sonra dusundukce ailem burdayken doguyu hıc bılmem sen gel yerles dedım aılem ok verdı gelıcekse olur dedıler eger sevıyosan ama sonra o olmaz dedı yalancısın dedı bana sureklı ayrıldık barıstık oyle sımdı memur oldu orayı tercıh etmıs gel dıyo annesi babası yaslıymıs bırakamazmıs ıkı tane ablası o sehırde.bıde su var hep benı sucluyo ailen gelir 20 gun 1ay kalır demısım temellı yerlessınler mı deseydım ya kızlar cvp yazdıgnız yanımda oldugunuz ıcın tesekkur oyle morelım bozukkı ders calısmam lazım olmuyo..daha o kadar sey varkı ben bu kadarını yazdım sıze sevgıler....:çok üzgünüm:

canim sen buna yol ver gönlünden gitsin valla...
adam tercihini yapmis....
orayi secmis...
sana birsey söylimmi bende bu olaya benzer seyler yasadim...
simdi senden onun istedigini yapmani bekliyorrr...
ama sakin yapma...
zaten yürekten seven sevdigiyle ölüme bile gider onunla beraber olmak icin...
bunlar bi sehiri bile degistiremiolar...bosverrrrrrrr takma...
msn olayina gelinceee ne yazarsa yazsinnn aldirma....
birazzz sessiz kal bakalim kendisi gelecekmi sana:oklava:

Artık beni hiç sevmediğine,sevmemiş olduğuna inandırdım kendimi.
6 yıl boyunca her kavgamızda,her tartışmamızda ona giden,yalvaran,ağlayan ben oldum.
O beni hep bırakıp kaçtı,ben peşinden kovaladım.
O kaçtı ben yakaladım,o kaçtı ben yakaladım.
Onu aradım,mailler gönderdim,mesajlar gönderdim herşeyi yaptım.
Onu deli gibi sevdim,hayattaki herşeyimi onun uğruna heba edicek kadar sevdim.
Şu anda antideprasanla ayakta duruyorum,ama o bile acımı dindirmiyor,eritmiyor içimdeki sevgiyi.
Lanet olsun içimdeki bu sevgiye diyorum,gebersin diyorum.Bu sevginin yüzünden ne hallare düştüm.
İnsanlar iş yerinde sanki yüzüme acıyarak bakıyorlar.Terkedildin işte der gibi.Suratıma tokat gibi çarpıyor hergün o yüz ifadeleri.
Nasıl geçicek,nasıl dinecek bilmiyorum.Hergün yalvarıyorum Allahıma.
Dayanacak hiç gücüm kalmadı,kurtar beni diyorum,ve size bunları yazarken ağlıyorum.
Bildiğiniz gibi değil çok canım yanıyor,hergün onu görmek,hergün onun sesini işitmek,dayanılır gibi değil.
Bu bana verilmiş en büyük ceza.
Size bişey anlatayım;
Dün kız arkadaşımla beraber iş yerinden biraz geç çıktık,asansörlerin orda bekliyoruz,oda en samimi arkadaşıyla beraber daha çıkmamıştı biz asansörlerde beklerken onun samimi arkadaşı kapıya doğru yönelmişti ki beni görünce asansörlerin orda geri çekildi ve ona haber verdi o orda çıkmayalım der gibi.
Çocuk tam çıkacağı sırada geri döndü,biz uzun bir süre asansörde bekledik ve onlarda biz gidene kadar çıkmadılar.
Anladığım kadarıyla benimle karşılaşmak istemiyor,bunu arkadaşlarıylada paylaşmış.Ben bu kadarmı düşman oldum bir anda.Sanki bir yabancı gibiyim onun için hiç tanışmamışız,sarılmamışız,sevmemişiz,paylaşmamışız.
Ölüdrmüş ve gömmüş beni içinde.

senin durumuna bende geldim canim...üzülme valla degmio...canin yaniyor anliyorum ama inanki gecicek...
onlar kafalarina birsey koyduklarindaaa onu yerine getiriolar...erkekler hep böyle malesef...bi duygularimizlaaa onlarrr gurur ve kararlariyla hareket ediyorlar

canım ınankı atlatıcaksın
sımdı hersey ustuste gelıyo herkezın soruları bakısları
onunla aynı ortamda olman ayrılıgınız daha acın yenı
ama o guclu ımajı sergılems sana sende ole ımaj yarat
cok zor olsada sende bole ol ıyı gozuk yalnızken agla bagır haykır ama sende ona kendını kotu gosterme emın ol hepsı gecıcek ve sonra neden dıceksın bende yasadım senınkı kadar uzun olmasada bukadar celıdkılı olmasafda
ama atlatılıyo emın ol
gecıyo hersey yeterkı aklında ne ıstedıgıne karar ver

Back
X