İki kere mide kanaması geçiren abim midesindeki yarayı acı biberle tedavi etti. Doktorların acı yemeyin demesine gülüp geçiyorum o yüzden ben.merhaba hanımlar
dert mi bu dersiniz vallaha benim için dert..
benim aşırı derecede acı biber bağımlılığım var.. öyle bağımlılık ki kahvaltıda bile acı biber turşusu yiyorum..
buraya kadar sorun değilde bende mide rahatsızlığı var ve doktor kesinlikle yemeyeceksin dedi.. ama engel olamıyorum kendime.. düşünün az önce yine yedim hemde yatmadan önce.. şimdi yine midem yanıyor
bana artık sabah olmaz
yeme diyeceksiniz ama inanın tutamıyorum kendimi. nasıl bazılarının çikolata , tatlı bağımlılığı varsa benimde acı biber bağımlılığım var.. hemde öyle acılar ki gözümden yaş gelircesine bir acı.. ama çok seviyorum onsuz yemek yemek çok yavan geliyor bana:)
bu ara en çok dinlediğim şarkıyla sorarım size
acı sevmek olur mu :) benim gibi olanınız var mı?
Ay canim tursu cekti usenmesem yatagmdan kalkip yicem
Bene acı severim ama abartmam
Benimde kahvaltıda acı biber turşusu yemişliğim çok
Bende acısız hiç birşey yemezdim şimdi biraz azalttım laf aramızda makarnaya en acı olan sostan döküp yemeden rahatlamam. Kv de güler bana bende ona derim ki sana et en mükemmel şey ya bana da bu et gibi işte
İki kere mide kanaması geçiren abim midesindeki yarayı acı biberle tedavi etti. Doktorların acı yemeyin demesine gülüp geçiyorum o yüzden ben.
Soframızdan asla eksik olmaz acı biber. Grip olsam acıyla iyileşirim, boğazım şişse acı turşu suyu içerim. Başım ağrısa acıyla iyileştiricem neredeyse. Hem c vitamini, hem bağışıklık kuvvetlendirici, hem mikroplar için dezenfektan, daha ne olsun.
Ayy acısız olmazz. Hele közleme tavasında biberi bi iki cevir... öff..azz önce acılı çiğ köfteye acı sos döküp döküp yidim.. ama çok gzldi dayanamadım gecageceeee
Bilimsel bir kanıtınız var mı ? Bu savınızı bilimsel bir mskaleyle destekleyebilir misiniz?İki kere mide kanaması geçiren abim midesindeki yarayı acı biberle tedavi etti. Doktorların acı yemeyin demesine gülüp geçiyorum o yüzden ben.
Soframızdan asla eksik olmaz acı biber. Grip olsam acıyla iyileşirim, boğazım şişse acı turşu suyu içerim. Başım ağrısa acıyla iyileştiricem neredeyse. Hem c vitamini, hem bağışıklık kuvvetlendirici, hem mikroplar için dezenfektan, daha ne olsun.
böbreklerine ve karacigerine acıyorsan, acı yeme, yazık çok zararı var ,hemde gece vakti yiyormussun , acı biber metobalizmayı çalıştır senin organların gece vakti dinlenmesi gerekirken yazık gecede çalışıyo ama hep çalış çalış bıgün iflas eder diyim yanii, dinlensin bırakta gece yeme bari, herşeyin fazlası zarar, yine ye ama ölçülü ye.
hah işte bu bencede birine nasıl tatlı mükemmel hazciğeriber yemek haz veriyor.. azaltmayı çok istiyorum ama olmuyor.. gece gece uykum kaçacağını bile bile yiyorum:) nasıl birakıcam hiç bilmiyorum , bana artık zarar vermeye başladı
Canım aynı bensin vallaha urfadan bi torba biber topladım isot aldım o isotlada bi çiğ köfte yoğurdum acı mı acı :) yanında urfa biberlerini yedim zaten her yemeğin yanında yiyodum en son kalanlarıda dolma yaptım bi poşet dolusu biber bitti anlayacağın :) acı benim vazgeçilmezim asla bırakamam benimde midemde sorun var ve sırf doktor acıyı yasak eder diye doktora gitmiyorum o derece yanimerhaba hanımlar
benim aşırı derecede acı biber bağımlılığım var.. öyle bağımlılık ki kahvaltıda bile acı biber turşusu yiyorum..
buraya kadar sorun değilde bende mide rahatsızlığı var ve doktor kesinlikle yemeyeceksin dedi.. ama engel olamıyorum kendime.. düşünün az önce yine yedim hemde yatmadan önce.. şimdi yine midem yanıyor
bana artık sabah olmaz
yeme diyeceksiniz ama inanın tutamıyorum kendimi. nasıl bazılarının çikolata , tatlı bağımlılığı varsa benimde acı biber bağımlılığım var.. hemde öyle acılar ki gözümden yaş gelircesine bir acı.. ama çok seviyorum onsuz yemek yemek çok yavan geliyor bana:)
acıyı sevmek olur mu :) benim gibi olanınız var mı?
urfa biberi mideye dokunmuyor demişti urfalı bir tanıdığımız ondan dolmalık biberinden dolma yapıyordu benimde midem rahatsız dokunmamıştı.merhaba hanımlar
bana artık sabah olmaz
acıyı sevmek olur mu :) benim gibi olanınız var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?