acıyı sevmek olur mu :)

benim eşim de acı biber turşusu ve antep biberi olmadan yemek yemez beni de alıştırdı gerçekten vazgeçmesi zor.

Ama abinin yediği ince süs biberidir, ince süs biberinin sütü mide için faydalıdır ama diğer kaba acı biberler mahveder

Acı mideye zararlı değildir.Lakin turşu olarak yerseniz fermantasyondan dolayı ve aşırı sirkeden mide rahatsızlıkları geçirebilirsiniz.
Acıya bayılırım.Eşim K.maraşlı ama ondan çok acı yerim yani:)
Birde acı pul biberi Tanın marka alırsanız süper olur.Maraşta üretiliyor ve içinde boyar madde vs. yok.

günaydın hanımlar gece gece acı biber yemenin bedelini bu saatte kahvaltı yaparak ödüyorum ama acı severleri görüncede rahatlamadım değil bugün yemiyorum ama masaya koydum yinede gözümün önünde dursun

E oluyor ki seviyorsun.
Acılı yemek sevenin, sabah akşam acili yiyenin sonu sonu ne olur? Olmalı senin sorun.
En iyi ihtimalle yanık yanık türkü cigirirsin.

Eğer ileride daha büyük sağlık sorunlarıyla karşılaşmak,hiçbirşeyi yiyememek istemiyorsan iradene sahip olacaksın.

ben de sevgiliniz ya da eşiniz sizi çok üzüyor ama siz her geçen gün daha çok bağlanıyorsunuz falan gibi bir konu görmeyi beklemiştim. şaka gibi oldu
olur olur

son zamanlarda abartmistim ama mide yanmasindan uyuyamayip o acilari kan olarak kustugumda bir de uzerine bogaz yanmasi eklenmisti. o gunden beri cok dikkatli tuketiyorum.
yemeklerimiz esimden dolayi mecburen acili, sus biberini biraktim. ( sigarayi biraktim der gibi oldu )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…