• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acıyor, acıyor, acıyor....

keşke kızdan mesajları ekran görüntüsü olarak isteseymişsin.. bence hala da iste

istemiştim dün ekran fotosunu çeker misin diye... laf esnasında kaynadı gitti bir daha da demedim...

Benim anlamadigim bir konu da; madem bu kiz bu kadar guvenilmezdi, siz niyAyrie tekrar iletisime gectiniz?
Ayrica sizin yaninizda sorsaydi tel. numaranizi o zaman kesin bilirdiniz dogru olup olmadigini.
tekrar bulusup o kizin telefonundan sizin mesaj atmaniz bu isi cozer ancak...

Cok samimi bir arkadasim var , Esim bana onunla gorusmeni istemiyorum dedi.
Bende ona ozaman sen hic bir arkadasinla gorusme dedim , bu konuda bana karisamayacagini sert bir sekilde soyledim .
Ogun bugundur karismiyorda .
Ki bu benim esim cocugumun Babasi..

Ya sizinki? Sevgililetin sozunu dinleyipte arkadasini silen bir insanla , ben birdaha asla gorusmezdim.
Taviz tavizi dogururmus ...
Demekki sevgilin o kiz arkadasina goz koymus ..
Pislik!!!

Gecmis olsun canim okurken inan Ben bile kotu oldum yani.benimde erkek arkadasim birarkadasimla gorusmemi istemiyordu halbuki kizi HIC tanimiyordu sadece benim anlattigim kadariyla biliyordu ama yinede o gorusme dedi haklida cikti simdi gorusmuyorum.senin olayada gelince o kiz Sana kizgin end bastan beri oda goz koymus sevgilinize simdide eline bu firsat gecms kullaniyor olay gercek olsa ekran resmini atardi kopyala yapistir kadar sacma bisy yok bence erkek arkadasinizla ilk konusun once ondan snra dusunun napicaginizi.

Benim anlamadigim bir konu da; madem bu kiz bu kadar guvenilmezdi, siz niyAyrie tekrar iletisime gectiniz?
Ayrica sizin yaninizda sorsaydi tel. numaranizi o zaman kesin bilirdiniz dogru olup olmadigini.
tekrar bulusup o kizin telefonundan sizin mesaj atmaniz bu isi cozer ancak...

şimdi çok pişmanım arkadasım diye tekrar hayatıma aldığım için...
şimdi bana bak gerçek yüzünü gördün yoksa bosu bosuna beklycektin..
sakın bunun için kendini üzme diye yazmışşş

Cok samimi bir arkadasim var , Esim bana onunla gorusmeni istemiyorum dedi.
Bende ona ozaman sen hic bir arkadasinla gorusme dedim , bu konuda bana karisamayacagini sert bir sekilde soyledim .
Ogun bugundur karismiyorda .
Ki bu benim esim cocugumun Babasi..

Ya sizinki? Sevgililetin sozunu dinleyipte arkadasini silen bir insanla , ben birdaha asla gorusmezdim.
Taviz tavizi dogururmus ...
Demekki sevgilin o kiz arkadasina goz koymus ..
Pislik!!!

lütfen yorumları okuyun. bu arkadasımla neden görüştürmek istemediğini yazmıstım.

Gecmis olsun canim okurken inan Ben bile kotu oldum yani.benimde erkek arkadasim birarkadasimla gorusmemi istemiyordu halbuki kizi HIC tanimiyordu sadece benim anlattigim kadariyla biliyordu ama yinede o gorusme dedi haklida cikti simdi gorusmuyorum.senin olayada gelince o kiz Sana kizgin end bastan beri oda goz koymus sevgilinize simdide eline bu firsat gecms kullaniyor olay gercek olsa ekran resmini atardi kopyala yapistir kadar sacma bisy yok bence erkek arkadasinizla ilk konusun once ondan snra dusunun napicaginizi.

bu olayı sevgilime anlatsam kızacak bana bu kızla konusuyor muydun sen. beni denemek için mi yaptın diye...
şimdi arkadasım mesaj atıyor bak lunatic çocugun gerçek yuzunu görmüş olduk, yoksa sen bosu bosuna beklycektin dıyor...
bu arada foto gonderdin mi dedim yüzsüz yüzsüz evet gönderdim çok merak etmiş dedi. şok oldum yeniden

bu olayı sevgilime anlatsam kızacak bana bu kızla konusuyor muydun sen. beni denemek için mi yaptın diye...
şimdi arkadasım mesaj atıyor bak lunatic çocugun gerçek yuzunu görmüş olduk, yoksa sen bosu bosuna beklycektin dıyor...
bu arada foto gonderdin mi dedim yüzsüz yüzsüz evet gönderdim çok merak etmiş dedi. şok oldum yeniden

Canim hala gercekleri goremiyorsun ne demek fotonu yollamak hosuna gitmiski foto atmis dimi tabi erkek arkadasinizla konustuysa gercek "dost" olsa kizar engellerdi onu oglani senden kopartip kendine alicak HIC sevmedim Ben bu kizi sen kiza msj at sevgilime guveniyorum de o oyle sey yapmaz dee

Canim hala gercekleri goremiyorsun ne demek fotonu yollamak hosuna gitmiski foto atmis dimi tabi erkek arkadasinizla konustuysa gercek "dost" olsa kizar engellerdi onu oglani senden kopartip kendine alicak HIC sevmedim Ben bu kizi sen kiza msj at sevgilime guveniyorum de o oyle sey yapmaz dee

aslında sevgilime güveniyordum düne kadar...
suan gerçekten kafam çok karışık ne yapacağımı şaşırdım..

Kız arkadaşın da masum değil bana kalırsa. İkisiyle de irtibatını kes kendine yoluna bak artık.

Lunatic bu adam seni hep ama hep üzüyor kıracak şeyler söylüyor bırak gitsin bu birini hatası değilki
Kurtul artık şu adamdan şüphelerle üzüntüyle yaşayacağına mutlu ol artık

Lunatic bu adam seni hep ama hep üzüyor kıracak şeyler söylüyor bırak gitsin bu birini hatası değilki
Kurtul artık şu adamdan şüphelerle üzüntüyle yaşayacağına mutlu ol artık

takıntı bendeki. bu ağır takıntı halinden kurtulmam gerek. ki eminim benden başkası onu asla çekmez... teşekkür ederim.

bu arkadaşımla neden görüşmedim. çünkü ilk biz görüştüğümüzde arkadas ortamında. arkadasıma ilk gün ben bu çocuktan çok hoşlandım dedim. arkadaşım yakın davranmaya başladı sırf ben hoşlanıyorum diye...
ilk zamanlar bizi ayırmaya çok çalıştı benim hakkımda ona, onun hakkında bana yalan yanlış şeyler söylemişti. her defasında özür dileyip affetmiştim. görüşmeme sebebim sadece erkek arkadasım dedi diye değil yani.
Iykk. Ne biçim arkadaş ne biçim sevgili? Iki side kötü insanlar diyicemde siz ikisindende vazgeçmiyorsunuz. Ben ikisinede sonsuza dek yol vermiştim.

Sevgilinin yaptıgının aff edilecek bir tarafı yok.
Aff etsen bile ne sen unutursun yaşananları , ne de yeniden güvene bilirsin

Kim bilir senin öğrenemediğin neler yapıyor eleman. Bırakın artık şu cıvık erkekleri yahu yazık etmeyin zamanınıza. :/

Iykk. Ne biçim arkadaş ne biçim sevgili? Iki side kötü insanlar diyicemde siz ikisindende vazgeçmiyorsunuz. Ben ikisinede sonsuza dek yol vermiştim.

Sevgilinin yaptıgının aff edilecek bir tarafı yok.
Aff etsen bile ne sen unutursun yaşananları , ne de yeniden güvene bilirsin

Kim bilir senin öğrenemediğin neler yapıyor eleman. Bırakın artık şu cıvık erkekleri yahu yazık etmeyin zamanınıza. :/

teşekkür ederim yorumlarınız için. bu ilişkiyi bitireceğim ama telefonda değil. çünkü biz başlarken telefonda başlamadık...
akıllandım sanırım dün bir şok daha yaşadım ikisini de tanıyan bir arkadasımı aradım dedim böyle böyle...
saolsun arkadasım dediğim o insan da bazı şeyler saklamış benden... o arkadasın arkadasına asılmış bundan 2 ay önce...
arkadasım ayşe, kızın ismi fatma olsun...
ayşeye demişki benimki lunatic evleneceğim insan, ama bi 2 yılımız var evlenecem onunla demiş.
fatmaya da demişki ben zaten evliliği düşünmüyorum önemli olan benim için kariyerimgezmelik tozmalık olacaksın tarzı laflar etmiş...
ayşe denilen arkadasa da cok kızdım böyle bişeyi neden bana daha önce söylemiyor ki söylese şimdiye unutmuştum belki.
hayatıma doğru insanlar almayı başaramıyorum bi türlü...
kim bilir başka kimler var...
aaa bide herşey gayet normal ikimizin arasında, sanki hiç bişey yapmamış, namuslu, sevgilisine sadık bi adamı oynamakta kararlı sevgilim olacak düzenbaz...
Allah bu duyguları hiç bir kadına yaşatmasın...

teşekkür ederim yorumlarınız için. bu ilişkiyi bitireceğim ama telefonda değil. çünkü biz başlarken telefonda başlamadık...
akıllandım sanırım dün bir şok daha yaşadım ikisini de tanıyan bir arkadasımı aradım dedim böyle böyle...
saolsun arkadasım dediğim o insan da bazı şeyler saklamış benden... o arkadasın arkadasına asılmış bundan 2 ay önce...
arkadasım ayşe, kızın ismi fatma olsun...
ayşeye demişki benimki lunatic evleneceğim insan, ama bi 2 yılımız var evlenecem onunla demiş.
fatmaya da demişki ben zaten evliliği düşünmüyorum önemli olan benim için kariyerimgezmelik tozmalık olacaksın tarzı laflar etmiş...
ayşe denilen arkadasa da cok kızdım böyle bişeyi neden bana daha önce söylemiyor ki söylese şimdiye unutmuştum belki.
hayatıma doğru insanlar almayı başaramıyorum bi türlü...
kim bilir başka kimler var...
aaa bide herşey gayet normal ikimizin arasında, sanki hiç bişey yapmamış, namuslu, sevgilisine sadık bi adamı oynamakta kararlı sevgilim olacak düzenbaz...
Allah bu duyguları hiç bir kadına yaşatmasın...
Üzüntüden sürünsen bile bitirmelisin. Hala onun sevgilisi sıfatıyla durmaya nasıl dayanabiliyorsun anlamak güç..

Back
X