• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acıyor, acıyor, acıyor....

Üzüntüden sürünsen bile bitirmelisin. Hala onun sevgilisi sıfatıyla durmaya nasıl dayanabiliyorsun anlamak güç..

aslında yüzyüze gelmeyi bekliyordum konusmak için ama bugün konusmaya karar verdim. hergün bişeyler öğreniyorum...
zamanında ona demiştim aldatılmak kadar aşağılık bişey yok. gün gelirde birgün beni aldatırsan istersen kızlığımı almış ol biter demiştim...
büyük konusmamak gerekiyormuş:)

bu olayı sevgilime anlatsam kızacak bana bu kızla konusuyor muydun sen. beni denemek için mi yaptın diye...
şimdi arkadasım mesaj atıyor bak lunatic çocugun gerçek yuzunu görmüş olduk, yoksa sen bosu bosuna beklycektin dıyor...
bu arada foto gonderdin mi dedim yüzsüz yüzsüz evet gönderdim çok merak etmiş dedi. şok oldum yeniden
kusura bakma da arkadaşın da arsızmış offffff sinirim tepeme çıktı şu lafından.. o ne demek merak etmiş bende gönderdim foto.. ayan beyan bu kızın sevgilinde zoru var, bak eğer sevgilin senin hakkında herhangi bişe dediyse bile bana bu kız o doğrultuda onunla konuşup lafları oraya çektirdi gibime geliyor.. bu tarz şeylerde genelde erkekleri suçlarım ama inan sevgiline kızamıyorum bile.. :(

son gelişmelerden haberim yok, çoğu arkadaş bi daha güvenemezsin falan demiş bir gelişme mi oldu sevgilinle ilgili?

aman ALLAHIM ne kadar berbat bi durum . .
ALLAH SABIR VERSİN başkada bişey söyleyemedim nutkum tutuldu yeminlen . .

Bir ilişkide ne kadın erkeğin arkadaşlarına karışmalı, ne erkek kadının arkadaşlarına karışmalı.
En iğrendiğim şeylerden biri, ne gerek var böyle şeylere?
Yetişkin, koskocaman insanlarsınız, seçtiğiniz insanların kalitesine neden güvenmiyorsunuz da birilerinin lafıyla hayatınızdan çıkartıyorsunuz?

Siz erkek arkadaşım istemiyor görüşmemizi yazdınız ona istinaden kurdum ben o cümleyi. Bu detayları bilemeyiz siz anlatmadan.
Madem öyle görüşmemeye devam etmeliydiniz. Şimdi doğru soylediğine eminmisiniz? Gözünüzle görmediyseniz mesajlaşmalarını nasıl inanabildiniz bu arkadaşınıza.
bu kız eger basta ayrılmanız ıcın cabaladysa suan da hla aklı erkek arkadasında kalıp tekrar sızı ayırmak ıcın boyle bırsey yapmıs olamaz mı ve ben asla sıldıgıne ınanmıyorum oyle bırsey varsa senın bunu ısteyecegını dusunup sılerbılr mıydı hıc

bayanlar evet içim acıyor kalbim acıyor....
sevgilimle olan konularımı bir çoğunuz biliyorsunuz. benim görüşmemi istemediği bir arkadasım vardı.
evet o arkadasımı hayatımdan silmiştim 7 ay görüşmedik hiç. sonra ortak bir arkadasımızdan beni çok özleyip benimle görüşmek istediği haberini almıştım.
sevgilime bunu söylemedim gizli gizli görüştüm o arkadasımla.
aptalım ben evet bunu söyleyebilirsiniz....
dün arkadasıma dedimki sevgilim seninle görüşmemi istemiyorduona mesaj at benim numaramı iste bakalım ne diyecek dedim. demez olsaydım keşke...
kız mesaj atmış sevgilim oooo nerelerdesin sen 1 yıldır görüşmüyoruz bi foto at bakm...
benimle ilgili bir sürü olumsuz şeyler söylemiş. ya bu ne şimdi bana tavırlarına bakıyorum arkadasıma söylediklerine bi insan bu kadar şerefsiz olabilir mi? bu kadar iyi oyunculuk yapabilir mi?
benim numaramı istemiş lunatic uyuyor şimdi ona sormadan veremem demiş. halbuki uyumuyordum ve bana asla o kızın muhabbetini açmadı...
canım acıyor hayal kırıklığı...
ne yapabilirim şu saatten sonra yapılacak şey belli ama telefonda değil yüzyüze geldiğimizde içimdekileri yüzüne kusarak bitirmek istiyorum...
bi yanımda dur sabret diyo..
kafam darmaduman...
Allah kimseye böyle bişey yaşatmasın. hayaller yarım kalmasın:KK43:
Ya arkadasın yalan söylüyorsa sonçta onunla görüşmeyi bu cocuk için kestiğini biliyor intikam vs duygusuna kapılıp yapmşta olabilir mesajları göstersin sana kantlasın. Hemen hayallerim yıkıldı deme çöküşe geçme güçlü ol iuşce öğren ona göre hareket et derim

Bir ilişkide ne kadın erkeğin arkadaşlarına karışmalı, ne erkek kadının arkadaşlarına karışmalı.
En iğrendiğim şeylerden biri, ne gerek var böyle şeylere?
Yetişkin, koskocaman insanlarsınız, seçtiğiniz insanların kalitesine neden güvenmiyorsunuz da birilerinin lafıyla hayatınızdan çıkartıyorsunuz?

bazen ne olursa olsun bazı şeyleri birinin göstermesi gerekiyor.

bu kız eger basta ayrılmanız ıcın cabaladysa suan da hla aklı erkek arkadasında kalıp tekrar sızı ayırmak ıcın boyle bırsey yapmıs olamaz mı ve ben asla sıldıgıne ınanmıyorum oyle bırsey varsa senın bunu ısteyecegını dusunup sılerbılr mıydı hıc

Ya arkadasın yalan söylüyorsa sonçta onunla görüşmeyi bu cocuk için kestiğini biliyor intikam vs duygusuna kapılıp yapmşta olabilir mesajları göstersin sana kantlasın. Hemen hayallerim yıkıldı deme çöküşe geçme güçlü ol iuşce öğren ona göre hareket et derim

sevgilimin hal ve hareketlerine bakıyorum arkadaslarımın dediğine bakıyorum. olamaz diyorum..
her ihtimali düşünüyorum.... en sonun da dün yine kuzenini aradım dedim abi durum bu bu. ihtimal vermek istermiyorum ama çok canım sıkıldı, üzüldüm dedim.
tamam kardesim sen merak etme ben onunla konusur düşüncelerini öğrenip sana haber verecem ama ben sana dönüş yapmadan sakın ona bişey deme bekle. dedi...
bekliyorum bakalım konusmasını.

bayanlar evet içim acıyor kalbim acıyor....
sevgilimle olan konularımı bir çoğunuz biliyorsunuz. benim görüşmemi istemediği bir arkadasım vardı.
evet o arkadasımı hayatımdan silmiştim 7 ay görüşmedik hiç. sonra ortak bir arkadasımızdan beni çok özleyip benimle görüşmek istediği haberini almıştım.
sevgilime bunu söylemedim gizli gizli görüştüm o arkadasımla.
aptalım ben evet bunu söyleyebilirsiniz....
dün arkadasıma dedimki sevgilim seninle görüşmemi istemiyorduona mesaj at benim numaramı iste bakalım ne diyecek dedim. demez olsaydım keşke...
kız mesaj atmış sevgilim oooo nerelerdesin sen 1 yıldır görüşmüyoruz bi foto at bakm...
benimle ilgili bir sürü olumsuz şeyler söylemiş. ya bu ne şimdi bana tavırlarına bakıyorum arkadasıma söylediklerine bi insan bu kadar şerefsiz olabilir mi? bu kadar iyi oyunculuk yapabilir mi?
benim numaramı istemiş lunatic uyuyor şimdi ona sormadan veremem demiş. halbuki uyumuyordum ve bana asla o kızın muhabbetini açmadı...
canım acıyor hayal kırıklığı...
ne yapabilirim şu saatten sonra yapılacak şey belli ama telefonda değil yüzyüze geldiğimizde içimdekileri yüzüne kusarak bitirmek istiyorum...
bi yanımda dur sabret diyo..
kafam darmaduman...
Allah kimseye böyle bişey yaşatmasın. hayaller yarım kalmasın:KK43:

Ekran resimi yada konuştuklarına dair bir kantınız varmı?

İnanma orjınal mesajı gör yazıp yazıp kopyaladım dye sana göndermiş olabilir

bENCE İNANMAYIN.
eRKEK ARKADAŞINIZ NE DEDİ?

erkek arkadasımla konusmadım bu konuyu suan olaylardan habersizmişim gibi davranmaya devam ediyorum...
kız arkadasım doğru mu söylüyor bilemem ama görüşmemi istemediği başka kız arkadasıma da lunatic benim evleneceğim insan, onunla evlenecem demiş ama onun arkadasına da yazmış yani o kızın dediği de bu...

erkek arkadasımla konusmadım bu konuyu suan olaylardan habersizmişim gibi davranmaya devam ediyorum...
kız arkadasım doğru mu söylüyor bilemem ama görüşmemi istemediği başka kız arkadasıma da lunatic benim evleneceğim insan, onunla evlenecem demiş ama onun arkadasına da yazmış yani o kızın dediği de bu...

Yahu böyle bir durumda insan birşey bilmiyormuş gibi nasıl davranır?
Nasıl bu kadar sakin kalır ki?
Bence bu durumu yüz yüze konuşmalısınız.

Yahu böyle bir durumda insan birşey bilmiyormuş gibi nasıl davranır?
Nasıl bu kadar sakin kalır ki?
Bence bu durumu yüz yüze konuşmalısınız.

ayrı şehirlerdeyiz. sakinim çünkü yüzyüze gelmeyi bekliyorum..
sakinim kuzeni bana en ufak olumsuz birşey derse o insanlar için kızmaya bile değmeyecek.
ve bugün içim de bi huzur var niye olduğunu bilmiyorum. belki saçma gelecek bu durumda ne huzuru diyebilirsiniz...
her iş olacağına varır. vardır Rabbimin bildiği...

Back
X