Açliiik

Nescafe diyeti yapmistIm bende

Yemeden kilo vermek cok sakincali elma diyeti bilmiyorum ama ac kalarak olmaz ya vucuttaki su gider ki cildinize kadar bozulur hersey ya da kas eritirsiniz biraz egzersiz her ogunde tam doymadan kalkin kesinlikle verirsiniz inanin ani kilo kayiplaricok tehlikelli

Ödem atarak (su kaybı) ve kas eriterek kilo verme şekli gerçekten de çok tehlikeli.
Protein olmayınca kas yıkımları oluyor diye biliyorum ben.

Suan yaptığınız şok diyet oluyor ama sadece elma ile kilo vereyim derken sagligindan olursun. Eğer bu diyeti yaparsan yağ değil su kaybedersiniz su kaybetmen demen hastanelik olmaktir iç organlarina zarar verirsin dişlerin zarar görür cildin çok kötü olur ve birçok hastalığa davetiye cikarirsin.

Bu tarz tek besine odaklı diyetleri hiç sağlıklı bulmuyorum. Sadece elma odaklı değil de genel olarak şeker oranı düşük meyveler tüketebilirsiniz. Sebze yemekleri, salata yiyebilirsiniz. Zaten karbonhidratı ve şekeri kestiyseniz kilo vermeye başlarsınız. Ben hiçbir diyet uygulamadan karbonhidrat ve şekeri kesip 10 kilo verdim.

Bu tarz tek besine odaklı diyetleri hiç sağlıklı bulmuyorum. Sadece elma odaklı değil de genel olarak şeker oranı düşük meyveler tüketebilirsiniz. Sebze yemekleri, salata yiyebilirsiniz. Zaten karbonhidratı ve şekeri kestiyseniz kilo vermeye başlarsınız. Ben hiçbir diyet uygulamadan karbonhidrat ve şekeri kesip 10 kilo verdim.

Ne kadar surede verdiniz? Ben de kestim bakalim.

İyice araştırdınız mı boyle diyetlerde vucutta kilo kaybı oluyor ama yagdan degil sudan kaybediliyor. Açlık diyetleri kontrol altında yapılmalı.
58 kg fazla mı yani boyunuz kaç ki!

Gune yarim litre karbonatli suyla baslamalisin.asidik bi vucut kilo veremiyomus..ben oyle yapiyorum ama acele etmeden..hersyden sz yiyorum bol yesillik ve meyve:KK72:

58 kg muşsun daha ne istiyonuz bilmiyom ki:KK57::KK43: niye eziyet ediyonuz kendinize yaa

Yapmaya calistiginiz sey çok sacma ve zararli. Bu diyeti uzun sure devam ettiremediginiz gibi, kestiğiniz anda verdiginiz kilolari fazlasiyla geri alirsiniz. Hizli ve cabuk sekilde kilo vericem derken daha kilolu olacaksiniz. Bu sekilde ancak kas kutlenizi eritirsiniz bu da cok zararli. Buna jojoba effect denir acin arastirin bir internette. Hizli kilo kaybi vucudunuza buyuk zararlar verecektir dedigim gibi adetten kesilmeniz bile soz konusu.

Butun bunlari goze aldiysaniz buyurun. Ama yaptiginiz cok cahilce.

Back
X