Açlık Otu (Deve Gözü)

KonusanFare

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2015
9
9
27
Kısa bir süre önce annem ve halam denemeye başladı. Biraz pahalı. 100 gr 6 tl gibi bir fiyata aldık ama zaten kolay kolay bitirebileceğiniz bir şey değil. Henüz bir kilo ölçümü yapmadık ama annemde gözle görülür bir şişkinlik azalması var. Yan etkilerini araştırdım ve ishal dışında pek de bir şikayet bulamadım. Ama ben kullandığımda gayet rahattı yani boşaltım sistemimi ağrısız sızısız rahatlaştırmıştı. Belki de günde bir bardaktan fazla tükettiler.
Uygulamasına gelecek olursak günde bir bardak aç karnına tüketiliyor. Kaynatan da varmış ama biz kaynamış suyu bir su bardağının içine koyduktan sonra 5 yaprak atıp soğuyana kadar bekletiyoruz. Yani sıcak içmenize gerek yok. Kokusu biraz kötü olduğundan tek seferde kafaya dikebileceğim ısıya ulaşmasını bekliyorum ben.

Aktarlarda ve baharat satan yerlerde bulabilirsiniz. Kullananlar sonuçları paylaşırlarsa sevinirim :)

Bende cok arastirdim gercekten kilo verdiriyormus baya zayiflayan var. Ben zaten saglikli bi sekilde 11 kiloya yakin verdim. Benim sıkıntim kabizlik. Sinameki bagimlilik yapiyor ve sanci yapiyor diye icemiyorum . Fakat bu sancisiz kabizligi cozuyormus en cok bu sebepten istiyorum. Esim aktarda bulamadi baska yerlerede bakamadik. Kullanmaya baslarsam yazarim bende

Merhaba,
Ben 2 gündür kullanıyorum bağırsakları çok güzel çalıştırıyor hiç zorlandırmıyor. Yalnız bu sabah bişey farkettim dışkıda kanlı mukoza vardı :KK43: hemde azda değildi :KK43:
Başına böyle bişey gelen oldumu?

X