- 8 Haziran 2012
- 5.378
- 1.425
- 248
- Konu Sahibi AngryPenguin
-
Ananecikimin temizlikcisi cok mutluymus cok sukur iyi geciniyoruz demis. Akpden once surunuyoduk demis. Okul okumamissin sen 25 yasinda kizcagiz omrunun en guzel yillarinda yasli insanlarin pisligini yemizliyorsun bi de cok sukur diyosun. Hayir sanki akpden oncesini biliyo da. :) Ananem insallah hep temizlikci kalirsin o zaman demis. Kadin evi terk etmis. Simdi ananeme capulcu temizlikci ariyoruz yoksa gecinemiyo :)
bedduaya kızanlara bakıyorumda ard arda burda bedduaları sıralamışlar
annenin bedduasına katılıyormusun peki?
sırf akpli diyemi bu bedduayı yedi,annene söyle o zaman bedduası kendini tutabilir
çünkü haksız bi beddua,o insan ona ne yapmış,küfürmü etmiş
bedduaya kızanlara bakıyorumda ard arda burda bedduaları sıralamışlar
sırf akpli diyemi bu bedduayı yedi,annene söyle o zaman bedduası kendini tutabilir
Azla yetinmek ayrı hakkını alamamak ayrı. Bu ülke bankacınn, tefecinin tüfecinin ülkesi olmamalı.Azla yetinmek, daha kötüleri gördükçe kendi yaşamını normal sınırlarda hissetmek...
Duyamazsın çünkü uyuşturulduk.Milletimiz çok mutlu sanırım. Ben hiç açlık sınırının altında bir gelirle yaşadığı için şikayet eden insan duymadım
DimiAaa ebedi sen bi arkadasa beddua etmistin dimi. Ondan boyle yazdin bana? Kendini aklamak icin bak siz de yapiyosunuz demeye getiricektin galiba. Kendini 88 yasinda akli ucuk bi neneyle bir tutuyosan hayhay.
Öyle bir inanç oluşmuş ki; sanki ekmeğimizi AKP veriyor. Yazık. Benim ekmeğimi Allah veriyorAnanecikimin temizlikcisi cok mutluymus cok sukur iyi geciniyoruz demis. Akpden once surunuyoduk demis. Okul okumamissin sen 25 yasinda kizcagiz omrunun en guzel yillarinda yasli insanlarin pisligini yemizliyorsun bi de cok sukur diyosun. Hayir sanki akpden oncesini biliyo da. :) Ananem insallah hep temizlikci kalirsin o zaman demis. Kadin evi terk etmis. Simdi ananeme capulcu temizlikci ariyoruz yoksa gecinemiyo :)
Kız halimizden memnunuz mutluyuz demiş. Anneanne de mutluysan hep böyle kal demiş.bedduaya kızanlara bakıyorumda ard arda burda bedduaları sıralamışlar
Peki hangi madde ile uyuşturulduk?Duyamazsın çünkü uyuşturulduk.
Hitabet!!!Peki hangi madde ile uyuşturulduk?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?