- Konu Sahibi AngryPenguin
-
Canim milletin poposunda donu yok 36 ay taahutle i phone aliyor iste bunlar hep yollulluktan doğru beslenemeyen insan düzgün dusunemiyordaha 2 gün önce iphone kuyruğunda bekleyen insanlar için konu açılmamışmıydı,hani nerede fakir
daha 2 gün önce iphone kuyruğunda bekleyen insanlar için konu açılmamışmıydı,hani nerede fakir
Hitabet!!!
daha 2 gün önce iphone kuyruğunda bekleyen insanlar için konu açılmamışmıydı,hani nerede fakir[/QUOTE
kızlar kuyrukta yoktunuz, göremedim sizi
off bacım ya, zaten araştırmalar; zenginin daha bi zengin olduğunu, fakirin de daha fakir olduğunu gösteriyormuş. millet hipnoz'da. n'olacak bilmem böyle?
klasiklerden çalıyorsun : "kimi seçeydik"bu açlık ve yoksuluk sınırı neye göre ölçülüyor
şimdi eşimin aldığı maaşı düşününce ve asgari ücretle karşılaştırınca diyorumki biz kıtı kıtına anca yetiyoruz hatta yetiremiyoruz
ama onlar yetiriyor:)saygı duyuyorum
ev alıyor
hani bildiklerim var o yüzden yazıyorum
velhasıl daha yaşanabilir bir ülke olmasını ümid ediyorum
ve olacağına inanıyorum :)
ancak yine yazıyorum yazacağım her zaman
akp olmayaydı da
bu sınır ne olacaktı acaba
hani seçimlerinin sonucunu yaşıyor diyenler varya hani cahillik güzel şey tavsiye ederim diyenler
kimi seçeydik bi deyiverin hele
akpye oy veren cahiller bre cahiller
accık okuyaydınızda arkadaşlar gibi klas olaydınız bilgili kültürlü olaydınız
sonra sıralayaydınız hakaretleri
yobaz-gerici-koyun-vb.
sonra sen ne demek istiyosun diyenede sakin ol ben ne dedimki
diye diye bastırırdınız
sakinim ben ya
tekrara lüzum yok trend şarkı hep çalınır bu gidişleklasiklerden çalıyorsun : "kimi seçeydik"
ben de kızÜlkem insanının şikayeti olmadıktan sonra umrumda değil açıkçası, çoğunluk halinden gayet memnunken bana laf düşmez.
Son bir-iki aydır yok facia olmuş, kaza olmuş, fakirlikmiş şuymuş buymuş bakmıyorum. Kendi seçimlerinin sonuçlarını yaşayan kimseye de üzülmüyorum artık, tek üzüldüğüm başkalarının seçimlerini yaşamak zorunda kalanlar o kadar.
Son 2 aydır haber de izlemiyorum, mutluyum vallahi.
Ülkece savaşa mı gireriz, Suriyelileri ala ala bize yer kalmaz da biz mi Suriye'ye geçeriz, doğu özerklik mi alır, asgari ücret açlık sınırının altına mı düşer, devlet maaşa zam yapmaz da üstüne para mı alır, takip etmemeye karar verdim.
Size de tavsiye ederim, cehalet gerçekten mutlulukmuş.
bilmem? seçimini yaptıysan, daha iyi de yoktu diyorsan ve artık seçim de bitmişse, cevaplamanın anlamı yok değil mi? ha Haklısın öyle bir lider de yok meydanda zaten.tekrara lüzum yok trend şarkı hep çalınır bu gidişle
soruya cevap alayım
kimi seçeydik
Gerçeğin kendisi işte
maalesef trajikomik
gülüyoruz ağlayacak halimize
evet benim maaşım iphone telefonu nakit almaya yetiyor.Senin maasin ayfonu nkit almaya yetiyo mu?
evet benim maaşım iphone telefonu nakit almaya yetiyor.
ayrıca bunun nakit almayla alakası yok,taksitle bile alınsa sonuçta o para ödeniyor,sonuç olarak lüks tüketim ve buna paraları varsa,sokakta da iki kişinin elinde de bir akıllı telefon varsa kimse bana fakirlikten bahsetmesin.
bu açlık ve yoksuluk sınırı neye göre ölçülüyor
şimdi eşimin aldığı maaşı düşününce ve asgari ücretle karşılaştırınca diyorumki biz kıtı kıtına anca yetiyoruz hatta yetiremiyoruz
ev alıyor
akp olmayaydı da
hani seçimlerinin sonucunu yaşıyor diyenler varya hani cahillik güzel şey tavsiye ederim diyenler
yobaz-gerici-koyun-vb.
diye diye bastırırdınız
sakinim ben ya
ben Türkiyede fakir insan yok demedim ki dansmarue,tabiiki çok var hemfikiriz,benim lafım iphone gibi lüks tüketim yapıp sonra ay sonunu zor getiren insanlaraydı ve biliyorsun böyle insanlar çok çevremizde.demek istediğim madem gücü yok almaya taksitle de almasın sonrada kredi kartımı ödeyemiyorum diye ağlamasın.madem ödeyemeyecek almasın.anlatabildim değilmi?Kapitalizim ve neoliberal ekonomi boyle bisey zaten. Kredi karti taksitlerni kredi borclarini odeyemeyen yiginla insani gormezden gelmek nasil vicdana sigar bilmiyorum. Dini kullanip bi yerlere gelen insanlar dinde haram sayilan faize dayali ekonomik duzene gecirdiler ulkeyi.
En az 2350 tl maasin var yani anladigim. Sansli kesimdesin. 1000 euro bile etmiyo ama sanslisin evet. Malum tuketim cilginligimiz euro bazinda ilerliyor yaa.
Bir iktidarı eleştirmek için illa bir diğerinden taraf olmak gerekmiyor.bu açlık ve yoksuluk sınırı neye göre ölçülüyor
ev alıyor
akp olmayaydı da
yobaz-gerici-koyun-vb.
diye diye bastırırdınız
sakinim ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?