- 19 Mayıs 2020
- 47.318
- 212.588
- 598
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Ucu kendine dokununca böyle oldu herhalde. Dün eski kocasına iyi sallıyordu oysa.Dün açtığın konuyu hiç ciddiye almamıştım.
Manolya öyle kolay kolay gerçekleri göremez diye.
Yanılmadım.
Annem,babam yüzünden kocamla kötü olup, boşandım demesi yakındır. Manolya kocasını silip atamaz öyle hemen.Ucu kendine dokununca böyle oldu herhalde. Dün eski kocasına iyi sallıyordu oysa.
Ben ne okudum yaanasıl senin dışında gelişti?
koca koca diye öldüğün hıyar sokak ortasında karnındaki çocuk benden değil diye böğürünce babanın saldırması üzerine dövmedi mi babanı?
gene başladın hıyar güzellemesine.
Söz konusu kendi olunca kocayı da atar. İç hesaplaşmaya girdi Manolya, dün kocayı harcadı yarın kendi çocuğuna da suç bulur. Ama kendisi tabi ki melek, o tartışmaya kapalı.Annem,babam yüzünden kocamla kötü olup, boşandım demesi yakındır. Manolya kocasını silip atamaz öyle hemen.
ya biseylere kılıf aramasan mı acaba?ben el kaldıdır mı dedim.babam hep böyleydi.ben bekarken de
Manolyanın iyi hali maksimum 24 saat sürdü. Senden olmaz manolya boşuna uğraşma.
İlaçlarını almadın de mi sen ?
Valla bu konu sahibi buranın gediklisi. Birde unutulacak gibi değil kendisi ve konuları. Burda konu açar ama asla herkes aynı şeyi söylüyor acaba öyle mi diye de düşünmezNasıl hatırlıyorsunuz bu kadar eski konuyu, valla helal olsun der susarım.
İsmine tıkla oradan bulursunAçıkçası ben de bilmiyorum nasıl yapıldığını bunca yıllık üyeyim yoksam yazardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?