- 17 Ağustos 2011
- 24.629
- 155.116
- 798
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
Seni tanımayanlar babana sövecek :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz ne güne duruyoruz?Seni tanımayanlar babana sövecek :)
Ben hemen ilk yorumu yaparak tanıttım kendisiniSeni tanımayanlar babana sövecek :)
Hahaha helal olsun sana ,Ben hemen ilk yorumu yaparak tanıttım kendisini![]()
Konularının yarısında babası için "üvey babam" diyerek konularında yer veriyordu..bu "üvey baba" torununa bakabilmek için tüm düzenini bozduBenim babam eşimden dayak yiyecek !!!olacak iş değil.İnsan yaş aldıkça en kıymetli şeyin hayırlı bir evlat olduğunu anlıyor.
Böyle tipler için harika tanımlamalar var ama yazamıyorum işte.Konularının yarısında babası için "üvey babam" diyerek konularında yer veriyordu..bu "üvey baba" torununa bakabilmek için tüm düzenini bozdu
( konu sahibinin eşi ile yaşadığı şehre gelip ev tuttu insanlar) arkadaş sabah işe giderken çocuğunu bırakıyor akşam işten gelince çocuğunu bu insanlardan alıp evine geçiyor üstelik eşiyle kavga ettikçe "ben boşanacağım " diyip yanlarına gidiyor..kocasını özleyince kavga edip çocuğu da alıp kocasına dönüyordu..üstüne de babasını üvey baba olarak bize tanıtıyordu![]()