Sivilceli Ciltler Acnegen kullanmak istemiyorum

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
canım hala devam ediyorum. ama oruç tutmuyorum. dudaklarım perişan oldu

Bol bol nemlendirici surmen lazim. Gratisten blistex med plus al elinde gezdir onu saat basi sür. Yoksa parcalanir dudaklarin kurumasina izin verme. İlacin yan etkisi bunlar herkes yasiyor

Merhaba canım.
Acnegen'e başlamakla çok iyi yaptın.
Ben 3. aydayım ve çok memnunum. Cilt sürekli kendini yenilediği için gözenek problemide kalmıyor çoğu küçüldü. Sadece cildim hassaslaştı. Sürekli gün içinde yüzümü suyla yıkıyorum doktorumun bana verdiği kremimi sürüyorum. Ben izmirdeyim kapalı alandaysam güneş kremi kullanmıyorum cildimi agırlaştırmak istemiyorum. Dışarı çıktıgım zaman kesinlikle kullanıyorum. Alkol denedim demişsin, karacigerin zaten çok yoruluyor bunu denemen çok yanlış alkolü kesinlikte çıkar ilaç kullandığın sürece. Sağlık bu hafife alınmaz. Dudaklarım yırtılıyordu bu benden kaynaklanıyormuş onu anladım. Gerekli bakımı yapmadıgım zaman acı çekiyorum geceleri parmagımı blistex med plus kavanozuna daldırıyorum hem vaseline jel nemlendiriciyi de karıştırarak sürüyorum sabaha tamamen saglıklı oluyor. yanımda blistex med plus stick rujunu tasımanı tavsiye ederim. bol bol su iç vücudnu sürekli nemlendir yoksa şikayetlerin bitmez :))

canım benimde ilk kutum bitmek üzere. oruç tutamıyorum çok fazlada su içimiyorum ama alıştırmaya çalışıyorum kendimi. bende baş agrısı yapıyor ve uyku yapıyor sendede öyle bi durum varmı

benim ilk ay öyle oldu halszilik kalça agrısı çabuk yorulma terleme bunlar oldu
ben oruç tutuyorum allaha çok şükür. bol bol su içersen nemlendiricilerini eksik etmezse sorun yaşamazsın
ben 2.5-3 litre su içmeye çalısıyorum

ODA VAR EVDE ONUDA KULLANAYIM BN OZAMN. ORUÇ NASIL TUTUCAM BİLMİYORUM Kİ KÖTÜ OLURUM DİYE KORKUYORUM

Excipial lipo emülsiyon dedigim turuncu kutulu olan mavi degil. Turuncu olanı daha iyi iyi geliyor herşeye. Yani bana iyi geldi diyeyim.
Sürekli su içersen gerçekten şikayetlerinin azaldığını fark edeceksin yediklerinde çok yağlı olmasın :) geçmiş olsun. Doktorun acnegenin yanında başka neler verdi?

acnegenin yanında başka bişey vermedi bi hametan kullanıyorum. birde kendim göz yaşı için damla aldım.

Kızlar makyajsız fotoğraflar bir ay olacak yakında. Ama bi değişiklik yok

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 113
  • image.webp
    image.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 228
  • image.webp
    image.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 95
Daha değişiklik olmaz
Genelde 2. 3. Ay kusma dönemi oluyor cildin eskisinden daha kötü olabiliyor
Daha sonra zaten kaymak gibi oluyor. Benim öyle bi sorunum yoktu mesela
Hep tek tük çıktı sivilcelerim şu anda yüzümde hiç Yok maşallah diyelim :)))
Sırtımda bir kaç tane sivilcelerim var kişiden kişiye değişiyor bunlar. Sadece yağ bezelerine doktorum işlem yaptı onlardan etkilenen yaralar kızarıklar var geçmesini bekliyorum..

şimdi bişey sorucam kızlar. ben bu acnegen tedavisinden sonra kızarıklıklarım izlerim ve çukurcuklarım kalırsa ne yapmam lazım. nasıl bi tedavi uygulamalıyım yoksa kimyasal peeling mi

şimdi bişey sorucam kızlar. ben bu acnegen tedavisinden sonra kızarıklıklarım izlerim ve çukurcuklarım kalırsa ne yapmam lazım. nasıl bi tedavi uygulamalıyım yoksa kimyasal peeling mi
Kullanmaya devam ediyor musun?

Ben 3. Ayima gireceğim özellikle bu hafta düzelmeye başladı 2. Ayda sivilcelerim çoğaldı Suan kurumaya izlerim kaybolmaya başladı

Konu sahibi de benim hesabima gore 3.ayına girmiştir diye yazdım son mesajimi. Sizin için sevindim dahada iyi olsun insAllahhh
İnşallah. Tam iyileşmeye başladı rahatsizlandim hastaneye yatmak zorunda kaldım doktorum suanlik kesti ilacı 10 gündür kullanmıyorum

Back
X