kızlar dün gözümü kararttım doktora fln gitmeden aldım acnelyse kremi..
napıyım ya her gittiğim doktor daha ağzımı açmadan roacutane dio deli midir nedir diorum kullandım ben o ilacı geri geldiler niye bida kullanıyım??
neyse ben umutluyum dün az az sadece sivilcelerin üzerine sürdüm bgn sürmeyip yarn aksam tekrar uygulayacağım
paylaşırım sizinle gelişmeleri
canım bende ara ara kullanıyorum soyum soyum soyuluoom du bakalım ay
Ay o derece yenilio yani senin ne kadar oldu başlayalı
canım ben 2 aydır kullanıyorum regl dönemi hariç pek çıkmıyo sivilce. çıkanda ufak bişi zaten ve iz de yapmıyor. ilk başta ben çok yoğun kullanmışım bilmeden 3 gün üst üste sürdüm yüzüm cüzzamlı gibi olmuştu çok korkmuştumsonra biraz dinlendirip tekrar başladım şimdi daha az sürüyorum incecik tüm yüze gelecek şekilde bezelye tanesi kadar. 2 gün kullanıp 2 gün dinlendiriyorum. dinlendirme zamanlarında soyulma yapıyor. lekelerin bir kısmı yok oldu bir kısmı ise rengi açıldı iyice yakında geçer. sabah kalkınca yıkıyorum. bepanten sürüyorum hemen. bepanteninde leke yok edici özelliği var. bir de dışarı çıkmadan 50 faktör güneş koruyucu kullanıyorum. muhakkak kullan. cilt hassas ve soyulduğu için güneş lekesi olma ihtimali çok yüksek kaş yapayım derken göz çıkarmamak lazım.. onun dışında keşke fotoğraflasaydım valla o kadar fark var ki cildimde. işe yarayacağına inanıyorum ama düzenli kullan canm
bu 4. sürüşüm her sürdüpümde pişman oluyorum soyum soyum soyuluo valla bugün yaratık gibi baktılar banahahah ama sonra geçio die takmıyorum sanırım çok sürmem daha
geçtimi soyulmaların ..
az kaldı canım inş gececel daha sürmücem sanrım çok kırmızı oluo çirkin oluoo yani biraz baya sabır lazım hatta ve evden çıkmamak
canım bende seni takip ediyorum:)ara ver bakalım nasıl faydası olmuşmu,bakarsın..zaten bıraktıktan iki gün sonra düzeliyor diyolar ..
vericem canım yine hatta daha yapmam sanırım ama bu arada anlarız işe yarıyor mu
içimden bir ses yapıcaksın diyo..
kızarıklıklar sinir bozucu..
bu gün saç boyası bakıyorum kozmetikçide çalışan bayan gelip sordu alerjinizmi var diye
içimden bir ses yapıcaksın diyo..
kızarıklıklar sinir bozucu..
bu gün saç boyası bakıyorum kozmetikçide çalışan bayan gelip sordu alerjinizmi var diye
canım bende şöyle oldu ilk 1-2 hafta çıktı .ilacın içinde de zaten ilk 1-2 hafta sivilce yapabilir diyor.içtekileri dışarı atıyormuş. o yüzden sorun etmedim. sonra geçti uzun bir süre çıkmadı 1 ay falan ben tam kurtuldum derken 2.ayım doldu şuan tekrar sivilcelenme başladı. çok büyük sivilceler değil benim zaten büyük çıkmazdı. ama tekrar çıkması moral bozdu açıkçası. yalnız lekeleri falan baya yok etti. bennce sivilce sorunu olanlar değil leke sorunu olanlar kullanmalıcanım sen iki gün dinlendirip iki gün sürüyorsun,gerç, sivilcelerim canlanıyor tekrar yazmıştın..bu gün benim 3. gün bir iki minik sivilce çıktı soyulan yerlerde..
Bu krem sıvılce izlerinemi iyi geliyor sadece cilt lekelerî içinde kullanılabılır mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?