Sivilceli Ciltler acnelyse hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

canım bende ara ara kullanıyorum soyum soyum soyuluoom du bakalım ay

Bu krem sıvılce izlerinemi iyi geliyor sadece cilt lekelerî içinde kullanılabılır mi

Ay o derece yenilio yani senin ne kadar oldu başlayalı

bu 4. sürüşüm her sürdüpümde pişman oluyorum soyum soyum soyuluo valla bugün yaratık gibi baktılar bana hahah ama sonra geçio die takmıyorum sanırım çok sürmem daha

canım sen iki gün dinlendirip iki gün sürüyorsun,gerç, sivilcelerim canlanıyor tekrar yazmıştın..bu gün benim 3. gün bir iki minik sivilce çıktı soyulan yerlerde..

bu 4. sürüşüm her sürdüpümde pişman oluyorum soyum soyum soyuluo valla bugün yaratık gibi baktılar bana hahah ama sonra geçio die takmıyorum sanırım çok sürmem daha

geçtimi soyulmaların ..

az kaldı canım inş gececel daha sürmücem sanrım çok kırmızı oluo çirkin oluoo yani biraz baya sabır lazım hatta ve evden çıkmamak

canım bende seni takip ediyorum:)ara ver bakalım nasıl faydası olmuşmu,bakarsın..zaten bıraktıktan iki gün sonra düzeliyor diyolar ..

vericem canım yine hatta daha yapmam sanırım ama bu arada anlarız işe yarıyor mu

içimden bir ses yapıcaksın diyo..
kızarıklıklar sinir bozucu..
bu gün saç boyası bakıyorum kozmetikçide çalışan bayan gelip sordu alerjinizmi var diye

içimden bir ses yapıcaksın diyo..
kızarıklıklar sinir bozucu..
bu gün saç boyası bakıyorum kozmetikçide çalışan bayan gelip sordu alerjinizmi var diye

yaa tatlım haklısın ama bu sefer durdurucam her yaptığımda bir hafta sonrası ii oluo ama o kaç gün değnez ay bende ya hemen aknelere laf kırmızı dolu surat akneden çok kırmızılık

canım sen iki gün dinlendirip iki gün sürüyorsun,gerç, sivilcelerim canlanıyor tekrar yazmıştın..bu gün benim 3. gün bir iki minik sivilce çıktı soyulan yerlerde..
canım bende şöyle oldu ilk 1-2 hafta çıktı .ilacın içinde de zaten ilk 1-2 hafta sivilce yapabilir diyor.içtekileri dışarı atıyormuş. o yüzden sorun etmedim. sonra geçti uzun bir süre çıkmadı 1 ay falan ben tam kurtuldum derken 2.ayım doldu şuan tekrar sivilcelenme başladı. çok büyük sivilceler değil benim zaten büyük çıkmazdı. ama tekrar çıkması moral bozdu açıkçası. yalnız lekeleri falan baya yok etti. bennce sivilce sorunu olanlar değil leke sorunu olanlar kullanmalı

Arkadaslar acnelyseyi kullanali iki hafta gibi bir süre oldu. Sırtım için kullanıyorum fakat hiç bir gelişme olmadı soyulma falan da yok hatta sivillerim arttı bilgisi olan biri yardım etsin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…