Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım cilt alışık olmadığı için ilk hafta bende cüzzamlı gibi gezdim. ara ver 2-3 gün. bepanten sür bu sürede. kesme tedavini çok etkisi olacak. şöyle yap tahriş durumuna göre 1 gün sür 1 gün dinlendir. yada 2 gün sür 2 gün dinlendir. durumuna göre ayarla. ilk başta doz yüksek gelmiştir.birisi yardımcı olsun çok mutsuzum(( sürmes olaydımm bunun faydasına da .......
canım cilt alışık olmadığı için ilk hafta bende cüzzamlı gibi gezdim. ara ver 2-3 gün. bepanten sür bu sürede. kesme tedavini çok etkisi olacak. şöyle yap tahriş durumuna göre 1 gün sür 1 gün dinlendir. yada 2 gün sür 2 gün dinlendir. durumuna göre ayarla. ilk başta doz yüksek gelmiştir.
aman çok zedeleme sakın cildi. biliyorum kapanmaz hatta kapatıcı sürme daha beter oluyor benden demesi=) ama korkma tatlım kalıcı değil 2-3 güne düzelir. bepanten sür. hametan da süren vardı ama ben hiç sürmedim. onlar o tahrişi alır. normal nemlendiriciden daha etkili. yanma kızarıklık varsa buzla kompres yap kızarıklığı alsın. bir süre sonra o kadar soyulmuyor zaten. benim 2. ayım şuan o 2 gün sürüp 2 gün dinlendiriyorum o kadar çok soyulmam yok. cilt alıştı artık. bir de yaza giricez güneş etkisini arttırdı aman dikkat güneş kremi kullan ihmal etme sakın. yoksa leke yapar yüzünde.tatlım yaa buna bişi de sürsem harita gibi soyılmalar belli oluo napcam ki :S kapanmaz da o pullar of varya çıldırcammbanyo yaptım dökülmedi hala iice kızardı :S
aman çok zedeleme sakın cildi. biliyorum kapanmaz hatta kapatıcı sürme daha beter oluyor benden demesi=) ama korkma tatlım kalıcı değil 2-3 güne düzelir. bepanten sür. hametan da süren vardı ama ben hiç sürmedim. onlar o tahrişi alır. normal nemlendiriciden daha etkili. yanma kızarıklık varsa buzla kompres yap kızarıklığı alsın. bir süre sonra o kadar soyulmuyor zaten. benim 2. ayım şuan o 2 gün sürüp 2 gün dinlendiriyorum o kadar çok soyulmam yok. cilt alıştı artık. bir de yaza giricez güneş etkisini arttırdı aman dikkat güneş kremi kullan ihmal etme sakın. yoksa leke yapar yüzünde.
elimde hametan vardı onu sürdüm tatlım baya azaldı şimdi kırmızı ama daha normal.. acnelyse devam etsemmi bilemedim hep böle olmaz değil mi :S
dinlensin biraz :S
bende de aynısı olmuştu ben dinlendirdim 2-3 gün. cildin durumuna göre bekleme süresine sen karar ver. biraz geçsin tahrişin düzelsin. sonra yine çok çok azıcık sürerek tekrar dene. 1 gün sonraki durumunu yine gözlemle.. baktın yine tahriş olacak gibi o zaman yine ara ver. böyle böyle cildin alışıyor. 2 gün sür 2 gün dinlendir yapıyordum normalde geçen gün dalmışım 4 gün üst üste kullanmışım. ama birşey yapmadı. hafif bir soyulma oldu. sonra dinlendirdim tekrar. cilt alışmış artık benim =) sen nasıl kullanmıştın ki canım?
tatlım şöyle 3 gün üstüste kullandım ama sadece sivilcelerin izleri olan yerlere baska yere sürmesim ama o kadar çok var ki sivilce normal olarak tüm yüz gibi oldu :S su an da berbat durumda işe geldim ama kıpkırmızı yüzümsanki işe yarıcak gibi biraz berraklık verdi ama böyle de dışarı çıkılmaz ki ..izlerde azalma oldu mu tatlım vallla devam etcem ara verip yine inşallah
ilk anda 3 gün üst üste fazla gelmiş demekki. ara ver sonra 2 gün kullan 1 gün ara ver durumu gözlemle. benim lekeler çok çok azaldı fondöten bb krem kullanmadan çıkıyorum artık dışarı benden mutlusu yok. inş ilacı kesince geri gelmez sivilce ve lekeler. ama zaten tedavi bitince de tamamen bırakmıycam. haftanın 1 günü peeling gibi kullanmaya devam edicem ben =))) şöyle diyim 2 ayda %80i gitti sanırım 1 ay sonra falan bişi kalmaz diye umuyorum =))) ama işte sivilce çıkması azaldı ama tamamen durmadı. ara ara çıkıyor bende
canım 2 gun surup 1 gun dınlendır o zamn gercketen cok faydasını goreceksın 1.5 aydır kullanıyyorum cok da memnunum hem batık lekelerımı bıtırdı hemde yuzumdeki lekeri hafıflettı cok az kaldı 1 ay daha kullancam zamanla cıldın daha da alısıyo o harıta gbı soyulmalar basta oluyodu bnmde ama smdı ole degl bole kese yparsın ya ole soyuluyo.banyo yap stersen yuz derın yumusıcaktır elınle kese yapıyomussun gbı ovala o derılerı sakın kaldrma ama elınle ız kalablır gerckten guzel bı krem sakında bırkma ılk zamanlar sıvılcelerde artıs oluyo snra cıkmıyo bıle gunes kremsız de dsrı cıkmamanı onerrım gunes yuzunu gostrmeye basldı sonucta gecmıs olsun :))) he bu arada hametan kızarıklıgı az da olsa alr 2 3 gune gecıyo kızarıklık telasa verme emi![]()
bende acnelyseyi yaklaşık iki aydır kullanıyorum ve o kadar memnunum ki yani bayıldım bu kreme çevremden gelen tepkilerde çok iyi şimdi çok soyulma olmuyo tabi ben çıkmadan önce güneş kremi sürüyorum üstünede imex sürüyorum o kapatıcı gibi oluyo lekelerim cok az görünüyo herkesten tepkiler çok iyi iki ay daha kullanmayı düşünüyorum ama cildini temizlemeyi sakın unutma sabah ve akşam olmak üzere ve kesinliklee güneş kremi sürmeden çıkma çünkü deri tahriş oluyo güneşte üstüne gelince kötü olur ama sivilcelerim çıkmıyo değil arada iki tane en fazla 3 yani oda küçük çıkıyo 2 güne sönüyo Allaha şükür :) umarım sende faydasını görürsün :) ben neler neler denedim bu maskeler falan hiçbiri tesir etmedi ama acnelyse bir başka :)![]()
bende acnelyseyi yaklaşık iki aydır kullanıyorum ve o kadar memnunum ki yani bayıldım bu kreme çevremden gelen tepkilerde çok iyi şimdi çok soyulma olmuyo tabi ben çıkmadan önce güneş kremi sürüyorum üstünede imex sürüyorum o kapatıcı gibi oluyo lekelerim cok az görünüyo herkesten tepkiler çok iyi iki ay daha kullanmayı düşünüyorum ama cildini temizlemeyi sakın unutma sabah ve akşam olmak üzere ve kesinliklee güneş kremi sürmeden çıkma çünkü deri tahriş oluyo güneşte üstüne gelince kötü olur ama sivilcelerim çıkmıyo değil arada iki tane en fazla 3 yani oda küçük çıkıyo 2 güne sönüyo Allaha şükür :) umarım sende faydasını görürsün :) ben neler neler denedim bu maskeler falan hiçbiri tesir etmedi ama acnelyse bir başka :)![]()
acnelyse e tekrar baslayayımmı nerdeyse bir hafta ara verdim sayılır yine ço soyulmaz değil mi .S
soyulma olucak elbetteben iki ayır kullanıyorum yeni azaldı soyulmalarım düşün