Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlım alışmadı mı yüzün ya? ben hala kullanıyorum bende de artık soymuyorsorun mu var diye daha arttırdım miktarı yine soymuyoo
ama yeni sivilce çıkışını engellemiyo kızlar. sivilce çıkıyor. iz yapıyor. acnelyse lekeyi 2 haftada düzenli kullanımla iyi ediyor ama yeni sivilce çıkınca tekrar başa dön oluyor.. kısır döngü gibi. biraz daha kullanıp bırakıcam bende galiba..çünkü sivilce çıkması sürdükçe bir mantığı yok gibi geliyo bana
![]()
ne bileyim tatlım ben haritayım hala![]()
o geçicek bırakınc sen çalışıyorsun senin işin zor..ama düzeliyor..
ne bileyim tatlım ben haritayım hala![]()
aynen cnım yenisi çıktkça faydası yokki yani valla bırakcam gibi herkes üstüme gülcek ibiş gibi oldum hemde harita kuzey anadolu fay hattına![]()
Onun yerine son zamanlarda kullandığım acnicare treatment lotionu öneririm. Hep elimin altındadır ve cildi tahriş etmeden sivilceleri yok ediyor.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
benim sivilcem yok artık geçmişte kullandım bir kaç defa acnelyse..
kullanımı bırakınca çok yağlı yememeye çalışınki hala çekirdek yesem sivilcem çıkar..
sebamed jel,yada ona benzer bir şey kullanın,birde yağsız nemlendirici..sabah akşam jelle yüzüznüzü yıkayıp nemlendirin..
ay canım alemsin.. düzelir merak etme. bepanten iyi geliyor. ama tabi 2-3 gün etkisi devam eder. soyulmanın yoğunluğuna bağlı.
onu hiç duymadım. yeni sivilce oluşumunu durduruyor mu peki?
yok valla hiçbirşey yemiyorum kızartma yada yağlı hiçbirşey... güzel geldi etkisini gördüm lekelerde özellikle. kalır bu geçmez dediklerim bile baya rengi açıldı zamanla gider tamamen. ama işte yenisi çıkmaya devam ediyor. 3. ayım olacak 1 hafta sonra. erken mi acaba?siz ne kadar kullandınız bunu?
kızlar dün akşam uyguladım acnelyseyi biraz kalın gibi sürdüm cildim alerjik değil allaha şükür..bu sabah kalktım çok hafif pembe gibi..duş aldım tekrar sürdüm hadi hayırlısı![]()
tatlım 2 gün sonra başlıoo ilk gün hiç olmuo sonra fay hattına dönüo cilt![]()
:))canım bu gün ikinci günüm yarın bakalım ne olucak:26:nasıl oluyo 2 gün sonra tamamen soyulucakmı hafif kaşıntı var sanki![]()
tatlım benim 3. günde falan çok soyuldu su an da soyuluoo yaa dünde çok kaşınıodu evet :S
yarın soyulucam demekkibirz güneşte kalmış gibiyim şu an
ay tatlım ya harita gibiyim sanırım daha sürmücem zaten dışarda olmak zorunda olan için çok zor :)
banyo iyi gelmedimi sana yüze ılık suda masaj diyodu bir arkadaş..
banyo yapamam su an ama canım buhar tutsam falan yarar mı
bu gün üçüncü gün alnımda soyulma yok ağız çevresi soyuldu öyle pancar gibi kızardı yazanlar vardı nette bende öyle olmadı nedense:44:
bende bu kremi yüzüme kullandım bi ara
3. gün oldu hani soyulmadı hani kızarmadı derken
bi gün bi uyandım ki yüzüm nasıl yanıyor acıyor.göz çevreme hiç sürmedm am göz kapaklarım şişmiş ve soyulmuştu
bıraktım hemen ama o kızarıklıklar 2 hafta geçmedi doktora gitmeden