Sivilceli Ciltler acnetrent günlüğüm

• Konu Sahibi Konu Sahibi ena
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

ena

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2009
146
2
118
Manisa
Merhaba kızlar. Ben de acnetrent furyasına katıldım. Kullanmak isteyenler için de buraya haftalık gelişmeleri not edeceğim. Öncelikle cildimden bahsedeyim. Cildim aslında çok sivilceli değil hatta görenler neden kullanıyorsun diyor basit bir bb kremle kapatabildiğim kusurlar sadece. Ama bu buzdağının görünen kısmı misali. Çünkü yediklerime çok dikkat ettiğim için böyle. Ne patates ne cips ne kuruyemiş ne de çikolata. Hiç birşey yemezsem cildim hafif sivilceli. Ha bir de stressizsem. Ayrıca siyah noktalarım ve sırtımda hafif sivilce izleri var. İsterim ki bebek gibi bir cildim olsun(herkes gibi). 3 gün önce başladım ve şuan hiçbir etki görmedim ilk gün hafif bir başağrısı çektim o kadar. sabah 10mg akşam 20 mg alıyorum. 24 ocakta 1 haftayı geride bırakacağım gelişmeleri o zaman yazarım. Sağlıklı ve güzel günlere !

Selamlarr bir haftayı geride bıraktım ve size yaşadığım ufak değişikleri söyliyim hemen. Yüzümde sivilce çıktı. 4 tane yeni sivilcem var ve daha da çıkacak gibi yüzümün bazı bölgelerinde yeni çıkacak sivilce gibi hassasiyet var ve ilk defa gözle görülür şekilde dudaklarım dün kurumaya başladı bugün iyice belirginleşti baya baya kuru. Ve şunu da söyliyim 5 gün önce feci bir baş ağrısı çektim sabah 5 e kadar uyuyamadım ama başağrısı hergün olan birşey değil ve ağrı kesici içince geçiyor. Haftaya görüşmek üzere sağlıklı ve güzel günlere !

ya benim yüzümde pek yok sırtımda çooooook var sence kullanmalı mıyım?

sırttakilere daha geç etki gösteriyormuş yani ilk aylarda yüzünde sivilce çıkmasını ve 6 ay boyunca dudağının kurumasını göze alıyorsan neden olmasın

ya yüzümde çok büyük olmayacaksa çıkmasına rağzıyım birde çok olmazsa zaten cildi kurutuyor yağlı görünüm olmadıktan sonra sivilceleri fondoten ve benzeri şeylerle kapatırım ama dudaklarımda sorun değil pek ama göğüs ve sırt bölgem geçsin bikini askılı şeyler falan giyemiyorum önü açık kıyafetler bile bıktım artık

ya yüzümde çok büyük olmayacaksa çıkmasına rağzıyım birde çok olmazsa zaten cildi kurutuyor yağlı görünüm olmadıktan sonra sivilceleri fondoten ve benzeri şeylerle kapatırım ama dudaklarımda sorun değil pek ama göğüs ve sırt bölgem geçsin bikini askılı şeyler falan giyemiyorum önü açık kıyafetler bile bıktım artık

yani ben de daha bir haftadır kullanıyorum bilgim bu kadar ama bence bir dermatolog tavsiyesi alın belki kremle hallolabilir.

yani ben de daha bir haftadır kullanıyorum bilgim bu kadar ama bence bir dermatolog tavsiyesi alın belki kremle hallolabilir.
aldım zaten yazdıklarını kulandım falan ama kremle olucak gibi değil . bana bu haptan verdi ama istersen kullan ben olsam kullanmazzdım dedi

Selamlarr bir haftayı geride bıraktım ve size yaşadığım ufak değişikleri söyliyim hemen. Yüzümde sivilce çıktı. 4 tane yeni sivilcem var ve daha da çıkacak gibi yüzümün bazı bölgelerinde yeni çıkacak sivilce gibi hassasiyet var ve ilk defa gözle görülür şekilde dudaklarım dün kurumaya başladı bugün iyice belirginleşti baya baya kuru. Ve şunu da söyliyim 5 gün önce feci bir baş ağrısı çektim sabah 5 e kadar uyuyamadım ama başağrısı hergün olan birşey değil ve ağrı kesici içince geçiyor. Haftaya görüşmek üzere sağlıklı ve güzel günlere !

bende yeni başladım ve dudaklar için doktor hametan verdi hergün muhakkak her zaman kullanmamı söyledi gün içinde bol bol yenileyerek cilt kuruması için ceradolin kremi önerdi ve bol su içmemi söyledi paylaşmak istedim kremler okey ama su içme konusunda sıkıntı yaşıyorum 3. günümdeyim daha henüz bir gelişme yok ama sanki geçmeye başladı gibi geliyor psikolojik herhalde çünkü ilk başta daha çok sivilce çıkması gerekiyo

merhaba kızlar uzun bir ara yazamadım kusura bakmayın ama devam edicem. 1. ayım bugün itibariyle bitti ve değişiklik elbetteki var. Öncelikle şunu söyleyim evet sivilce çıkardı ama başa çıkılmayacak kadar kötü inatlı sivilceler değildi hafifçe çıktı çok rahat kapatabileceğiniz. siyah noktalarımı baya azalttı. 3. hafta avucumda soyulmalar yaşadım 2 3 gün sonra olmadı. Geçen hafta yüzüm inanılmaz kurudu(3.hafta) ama la roche un effaclerc h kullanarak bu sorunu da çözmüş bulunmaktayım. Bugün kontrele gittim değerlerim maşallah düzgün çıktı. Yalnız bende bir iyi bir kötü yan etki görüldü. Şöyle ki 3. haftada 2 gün boyunca çok depresiftim. Gece yatınca uyuyamıyordum sürekli bir huzursuzluk. Neyseki 2 gün sürdü. İyi yan etkisi de 1 haftadır başladı hala devam ediyor. İnanılmaz bir iştah kaybı var ama ilaçtan mı bilmiyorum. Aç olsam bile zorla yiyorum. 1 haftada 2 kilo verdim sanırım en sevdiğim yönü bu oldu. Haftaya görüşmek üzere !

Benim de ilk hafta bas ağrım olmuştu 4 gun üstüste. Adete bağlanmıştım ben demek ki sebep buymuş.

Merhaba,yaklaşık iki yıl önce bende acnetrent kullandım.Normalde çok fazla sivilce olmayınca ilaca yönlendirmezler.Krem tedavisi kullanırlar ama benim yüzümde ciddi manada sivilce vardı ve beni çok rahatsız ediyordu.Hemen ilaca başlamadım.Onun öncesinde bir çok krem kullandım(doktor kontrolünde) ama fayda etmedi.Bu ilacı 8 ay kullandım. Sivilcelerimi geçirdi izleri ise zamanla geçti.Şuan yüzümün durumu iyi.Çok nadir çıkıyor.Ama kullanmak istiyorsanız mutlaka doktor kontrolünde kullanın.Çünkü zararı olabilir.Mutlaka her ay kan veriyorsunuz değerlerinize bakılıyor.Doktor devam edilip edilmeyeceğini söylüyor.Allah şifa versin.. İnşallah sivilceleriniz tamamen geçmiştir.. Sağlıcakla kalın.

Back
X