Acnmay seviyor muyuz???

DearesT

Yalan...yalann...
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2007
3.944
9
116
Ankara
son zamanlarda gerek kk'da gerekse etrafımda benzer bir şeyle karşılaşıyorum, insanlar kendilerine vah vah vah denilmesinden mutlu oluyor:umursamaz:...birileriyle bişey paylaşılıyor, eğer ona kendini sorgulamasını ister bir yorum yaparsan tükaka oluyorsun, senin de hataların olabilir mi ki acaba dersen düşmanı oluyorsun, ama oturup onunla ağlarsan iyi oluyorsun, cici oluyorsun, sevgili oluyorsun...kafamçokkarıştı
kastettiğim şey doğru söyleyenin dokuz köyden kovulması ya da eleştiriye açık oluo olnadığımız değil bunları daha önce tartışmıştık uzun uzun, söylemek istediğim neden bize acıyanları, bize bizimle birlikte acıyanları seviyoruz da, önce bir kendini sorgula bakalım sonra da kalk hadi, sen başarırsın, altından kalkarsın bunun da diyenlerden hoşlanmıyoruzşakkıdı...korktuğumuz kendimizle yüzleşmek mi...hatasız ama mağdur olduğumuzu mu iddia ediyouz...:1ninca:

Yakin cevremde olan biri sürekli parasizliktan dertlenir, ne zaman bir araya gelsek, gecinemiyorum...ah ah ne olacak halim, vah vah biktim usandim bu parasizliktan, diye yakinir durur...

Birgün ona enerjini sürekli yakinmaya degilde is aramaya versen inanki coktan is bulur calisir hem maddi hemde manevi acidan daha huzurlu olurdun dedim...

Senmisin bunu diyen?? Nerdeyse dayak yiyecektim!! benneyaptımkiBahanler...Bahanler...Bahaneler...halbuki istese bal gibi calisir!

Bu isler böyle betisim....Sana olumlu kritik yapandan nefret edersin ama sahte tesellilere bayilirsin....diyorum ya insanoglu tuhaf bir yaratik.

aynen bundan bahsediyorum işte sümbül sultan...
oturup onunla ağlasan senden iyisi olmayacaktı ama...vah vah vaaahhh desen ağlamasına eşlik etsen çok sevecekti seni...
yok işte ben anlamıyorum neden???

gerçeklerin yüzümüze vurulmasına tahammülümüz yok
acınmak şu devirde popülerliğin göstergesi olmuş
niye bilmem acınarak acıtarak gözde olmaya çalışanlar var
sevmem duygu sömürüsünü
fikir almak istiyorlar söylüyorsun doğru bildiğini paylaşıyorsun
aaaa yanlış düşünüyosun oluyo
insanlar bi garip oldu
zaten doluydum iyice şiştim

aynen bundan bahsediyorum işte sümbül sultan...
oturup onunla ağlasan senden iyisi olmayacaktı ama...vah vah vaaahhh desen ağlamasına eşlik etsen çok sevecekti seni...
yok işte ben anlamıyorum neden???

Kendim aglamayi acizligi acitasyonu sevmedigim icin sürekli aglasan acitasyon ve acizlik yapan insanlardanda hoslanmiyorum betisim..

Hangi bataga girdiysem bugüne kadar yallaha deyip kendi kendimi cikarmaya calismisimdir...Anneme Babama bile dertlenmemisimdir bu zamana kadar..

Bu biraz yapi birazda yetistirilme ile alakali galiba...Rahmetli annemde acitasyon yapmaktan ve yapandan hoslanmazdi...belki ondan göre göre bizlerde böyle olduk...Ablam ve kardeslerimde öyledir.

şişme bitanem sen şişme...
sadece belki anlamlandırırız dedim ben...
çünkü hakikaten sıkıntı basıyor bana...a diyorum karşımda parlıyor o az önce bana acı diyen...
nedir ki acınacak halde olmayı zevkli kılan...

iyi de ben ona acıyarak, ona onunla birlikte acıyarak ne kazandırabilirim ki...
nasıl bir faydam olur ona ...

Evet canım,kesinlikle haklısın..
gaddar biri değilim ama böyle ağlayanlara da vah vah diyemiyorum..
doğru neyse onu söylüyorum...
belki gözlerinin açılması için,
belki dorğuları görmesi için söylememiz gerektiğine inanıyorum...
sırf birilerine yaranmak için,kendi doğrularımızı
gözardı edip haklısın demek de anormal derece de ters geliyor bana...
sevgiler...

gülsümün dediği gibi yapıyla ilgili galiba annem babam küçükken ben çalıştıkları için
her derdimi kendim çözmeye çalıştım çözdümde
bende de gidenler oldu ama hep dimdiktim hiç acınayım istemedim
acınmayı sevenlere doğruyu göstermeye sıra geldiğinde kötü arkadaş oldum
nedir ki acındırınca ellerine geçen nedir onlara bu zevki veren

ınsanoğlu böyle şekerim..
Özellikle KK da benim de dikkatimi çekmeye başladı..
ınsanın ilk önce kendisini sorgulamasından yanayım, kendim de herzaman böyle yaparım..

ınsan başına gelen bazı kötü şeyleri de, kendi kabul ediyor hayatta.

Biraz kendine güven ve biraz da çabalamak lazım..

Gözünü aç, kendine gel, tarzında birtakım şeyler söylediğinde de ''terbiyesiz''bile ilan edilebiliyorsun burada, bazı algılaması kıt akıllar tarafından..

En iyisi bırak zırlasın diyceksin, çünkü senin de dediğin gibi amacı çözüm önerisi almak değil ağlayıp zırlayıp rahatlayıp, ondan sonra da hiçbirşey olmamış gibi hayatına devam etmek..

Bazen şunu düşünüyorum; Çoğu kişi buraya gerçekten çözüm bulmak için değil, sadece bir günlüğe yazar gibi yazıp rahatlamak için yazıyor.O yüzden bazen, fazla da ciddiye almamak gerek diye düşünüyorum..

kurban daima suçludur...ilişkilerde kalbi kırılan daima suçludur... çünkü ilişki bittiği halde karşısındakinin mutluluğu ya da mutsuzluğu önemli olmadan onu yanında tutmak ister... egosu için...
buradaki suç kişisel değil... düşüncen hasta, o düşüncenin sana bir yararı yok, bırak onu yeni yollar dene, yeni yarlar bul kendine...kendinden bu kadar korkma... korkarsan suçlusun anlamında elbette...
ma bakıyorum kişiye yapılan yorum ahh bunlar senin başına nasıl gelir, elleri kırılsın sana nasıl vurur şeklinde ise daha değerli... neden sadece duymak istenilen olduğu için... kişiye bir yararı var mı?... bence yok... çünkü bir kere objektif değil...
objektif olan kişinin kendini ve gerçeği görmesini sağlamaya çalışmaktır yansız, yasaksız..
ben kendime üzülmedim ki bir başkasına üzüleyim... ancak olay özelde kişiyi etkiliyor gibi görünse de ben genelde bütünden sorumluyum... zaten aşağıda olan birine istediği şeyleri söyleyerek onu yukarı çıkaramam... sadece aşağı çekerim... o zaten bunu yapıyorsa bir ikinciye gerek yok...
herkes sen kadar güçlü olmayabilir konusuna da değinelim...... ben bunu asla kabul etmiyorum... kadınsa eğer daima güçlüdür diyorum ben, sen mevzusu değil bu..... insan gücünü yüreğinden alır... en basitinden doğuran, bir başkasına hayat veren, yaşadığı yeri güzelleştiren kadın güçsüz olamaz...
yapılacak olan yaşanan ne olursa olsun yaşananı kabul etmek, yanlışlıkları farketmek ve ayağa kalkıp yürümek...

e o zaman kötü oluyorsun aplam...
anlamaya çalışmıyor oluyorsun...akıl veriyor oluyorsun...
hatta ukala, kendini beğenmiş oluyorsun...
neden anlamayı denemiyorsunuz!!!! en sık duyduğun cümle oluyor...

belki hep abimden öyle gördüğüm için güçlü görünmeye çalışırım. derdim yok mu? var.
kimin derdi yok ki? ama Allahım aşılamayacak dert vermesin. bardağımın dolu tarafları benim için yeterli oluyor.

e o zaman kötü oluyorsun aplam...
anlamaya çalışmıyor oluyorsun...akıl veriyor oluyorsun...
hatta ukala, kendini beğenmiş oluyorsun...
neden anlamayı denemiyorsunuz!!!! en sık duyduğun cümle oluyor...

sende öyle diyenlere
"anlamayı denemiyorum. direk anlıyorum" de :umursamaz:

herkes sen kadar güçlü değil, herkes senin sahip olduğun imkanlara sahip değil, bekara karı boşamak kolay...
neden anlamayı denemiyorsuuunnnnn....
denemiyorum, anlamayacam çünkü...bana acı demek mizacımda yok çünkü...
bana göremediğim varsa onu göster demek mizacım çünkü...
kolayı seçmek değil...
bişeye daha çok net katılıyorum...doğurma yetisiverilmiş bir cinsin güçsüz olma ihtimali yok...
sadece acınır olmayı tercih etme ihtimali var...

Toplumumuz guclu kadin profilinden haz etmiyor, belki de acitasyon yaparak
acinarak birseyler yapmaya calisiyor kadinlar!

zaten zırlaktım
neden bilmem bu yazın daha da bi burktu beni :1no2:

O an acı gerçekleri bilmek istemiyorlar betty'cim sadece ve sadece yanında olacak onun gibi düşünecek insanları istiyorlar..Dolayısıyla kötü kadın Müzeyyen sen oluyorsun ...

Her zaman en güzeli empati kurmak gerek derim inan insanlar içlerinde bulundukları durumu ateş düştüğü yeri yakar misali yaşarken tek kendinde var olduğunu sanırlar ve bizim yaşayıpta geçti bitti dediklerimizi öyle bir yaşarlarki şaşar kalırsın

Birçok konu görüyorum yaşamamışlıktan değil yazmadığım !akıl versem nafile yaşamışım ne olacağını bile biliyorum ama velakin karşımdaki kişi olayı benim algıladığım gibi algılamıyor..

Bazen Bravo demek yerine hadii yaa kıyamam demek dah akıl karlı durum ona müsait:)

Yaşadıkların ne kadar çoğalırsa karşında yaşananlar okadar anlamlı oluyor biliyor hissediyorsun..Fakat en önemli usur kişilik ,olayları farklı karşılama ,farklı lanse etmektir,,

Bizim büyük bir yürekle karşıladığımızı kimi ahlarla karşılıyor yandaş arıyor..Kimide gülüp geçiyor..ıyi bir izleyici olmakta en iyisi sanırım:)

izleyici olursam ne işe yararım nazlım...
nerde benim insanlığım o zmaan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…