Yakin cevremde olan biri sürekli parasizliktan dertlenir, ne zaman bir araya gelsek, gecinemiyorum...ah ah ne olacak halim, vah vah biktim usandim bu parasizliktan, diye yakinir durur...
Birgün ona enerjini sürekli yakinmaya degilde is aramaya versen inanki coktan is bulur calisir hem maddi hemde manevi acidan daha huzurlu olurdun dedim...
Senmisin bunu diyen?? Nerdeyse dayak yiyecektim!! benneyaptımkiBahanler...Bahanler...Bahaneler...halbuki istese bal gibi calisir!
Bu isler böyle betisim....Sana olumlu kritik yapandan nefret edersin ama sahte tesellilere bayilirsin....diyorum ya insanoglu tuhaf bir yaratik.
aynen bundan bahsediyorum işte sümbül sultan...
oturup onunla ağlasan senden iyisi olmayacaktı ama...vah vah vaaahhh desen ağlamasına eşlik etsen çok sevecekti seni...
yok işte ben anlamıyorum neden???
gerçeklerin yüzümüze vurulmasına tahammülümüz yok
acınmak şu devirde popülerliğin göstergesi olmuş
niye bilmem acınarak acıtarak gözde olmaya çalışanlar var
sevmem duygu sömürüsünü
fikir almak istiyorlar söylüyorsun doğru bildiğini paylaşıyorsun
aaaa yanlış düşünüyosun oluyo
insanlar bi garip oldu
zaten doluydum iyice şiştim
Kendim aglamayi acizligi acitasyonu sevmedigim icin sürekli aglasan acitasyon ve acizlik yapan insanlardanda hoslanmiyorum betisim..
Hangi bataga girdiysem bugüne kadar yallaha deyip kendi kendimi cikarmaya calismisimdir...Anneme Babama bile dertlenmemisimdir bu zamana kadar..
Bu biraz yapi birazda yetistirilme ile alakali galiba...Rahmetli annemde acitasyon yapmaktan ve yapandan hoslanmazdi...belki ondan göre göre bizlerde böyle olduk...Ablam ve kardeslerimde öyledir.
Evet canım,kesinlikle haklısın..
gaddar biri değilim ama böyle ağlayanlara da vah vah diyemiyorum..
doğru neyse onu söylüyorum...
belki gözlerinin açılması için,
belki dorğuları görmesi için söylememiz gerektiğine inanıyorum...
sırf birilerine yaranmak için,kendi doğrularımızı
gözardı edip haklısın demek de anormal derece de ters geliyor bana...
sevgiler...
e o zaman kötü oluyorsun aplam...
anlamaya çalışmıyor oluyorsun...akıl veriyor oluyorsun...
hatta ukala, kendini beğenmiş oluyorsun...
neden anlamayı denemiyorsunuz!!!! en sık duyduğun cümle oluyor...
kurban daima suçludur...ilişkilerde kalbi kırılan daima suçludur... çünkü ilişki bittiği halde karşısındakinin mutluluğu ya da mutsuzluğu önemli olmadan onu yanında tutmak ister... egosu için...
buradaki suç kişisel değil... düşüncen hasta, o düşüncenin sana bir yararı yok, bırak onu yeni yollar dene, yeni yarlar bul kendine...kendinden bu kadar korkma... korkarsan suçlusun anlamında elbette...
ma bakıyorum kişiye yapılan yorum ahh bunlar senin başına nasıl gelir, elleri kırılsın sana nasıl vurur şeklinde ise daha değerli... neden sadece duymak istenilen olduğu için... kişiye bir yararı var mı?... bence yok... çünkü bir kere objektif değil...
objektif olan kişinin kendini ve gerçeği görmesini sağlamaya çalışmaktır yansız, yasaksız..
ben kendime üzülmedim ki bir başkasına üzüleyim... ancak olay özelde kişiyi etkiliyor gibi görünse de ben genelde bütünden sorumluyum... zaten aşağıda olan birine istediği şeyleri söyleyerek onu yukarı çıkaramam... sadece aşağı çekerim... o zaten bunu yapıyorsa bir ikinciye gerek yok...
herkes sen kadar güçlü olmayabilir konusuna da değinelim...... ben bunu asla kabul etmiyorum... kadınsa eğer daima güçlüdür diyorum ben, sen mevzusu değil bu..... insan gücünü yüreğinden alır... en basitinden doğuran, bir başkasına hayat veren, yaşadığı yeri güzelleştiren kadın güçsüz olamaz...
yapılacak olan yaşanan ne olursa olsun yaşananı kabul etmek, yanlışlıkları farketmek ve ayağa kalkıp yürümek...
Toplumumuz guclu kadin profilinden haz etmiyor, belki de acitasyon yaparak
acinarak birseyler yapmaya calisiyor kadinlar!
O an acı gerçekleri bilmek istemiyorlar betty'cim sadece ve sadece yanında olacak onun gibi düşünecek insanları istiyorlar..Dolayısıyla kötü kadın Müzeyyen sen oluyorsun ...
Her zaman en güzeli empati kurmak gerek derim inan insanlar içlerinde bulundukları durumu ateş düştüğü yeri yakar misali yaşarken tek kendinde var olduğunu sanırlar ve bizim yaşayıpta geçti bitti dediklerimizi öyle bir yaşarlarki şaşar kalırsın
Birçok konu görüyorum yaşamamışlıktan değil yazmadığım !akıl versem nafile yaşamışım ne olacağını bile biliyorum ama velakin karşımdaki kişi olayı benim algıladığım gibi algılamıyor..
Bazen Bravo demek yerine hadii yaa kıyamam demek dah akıl karlı durum ona müsait:)
Yaşadıkların ne kadar çoğalırsa karşında yaşananlar okadar anlamlı oluyor biliyor hissediyorsun..Fakat en önemli usur kişilik ,olayları farklı karşılama ,farklı lanse etmektir,,
Bizim büyük bir yürekle karşıladığımızı kimi ahlarla karşılıyor yandaş arıyor..Kimide gülüp geçiyor..İyi bir izleyici olmakta en iyisi sanırım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?