O an acı gerçekleri bilmek istemiyorlar betty'cim sadece ve sadece yanında olacak onun gibi düşünecek insanları istiyorlar..Dolayısıyla kötü kadın Müzeyyen sen oluyorsun ...
Her zaman en güzeli empati kurmak gerek derim inan insanlar içlerinde bulundukları durumu ateş düştüğü yeri yakar misali yaşarken tek kendinde var olduğunu sanırlar ve bizim yaşayıpta geçti bitti dediklerimizi öyle bir yaşarlarki şaşar kalırsın
Birçok konu görüyorum yaşamamışlıktan değil yazmadığım !akıl versem nafile yaşamışım ne olacağını bile biliyorum ama velakin karşımdaki kişi olayı benim algıladığım gibi algılamıyor..
Bazen Bravo demek yerine hadii yaa kıyamam demek dah akıl karlı durum ona müsait:)
Yaşadıkların ne kadar çoğalırsa karşında yaşananlar okadar anlamlı oluyor biliyor hissediyorsun..Fakat en önemli usur kişilik ,olayları farklı karşılama ,farklı lanse etmektir,,
Bizim büyük bir yürekle karşıladığımızı kimi ahlarla karşılıyor yandaş arıyor..Kimide gülüp geçiyor..İyi bir izleyici olmakta en iyisi sanırım:)
izleyici olursam ne işe yararım nazlım...
nerde benim insanlığım o zmaan...
Aynen nazlicim....Algilama farkli oldugu icin senin söyledigin hic bir kelimenin anlami yok.
En cok kaynana olaylarinda bunu görüyorum ben.
Ah canim...allah kaynanani bildigi gibi etsin..vay adi kadin dedigin vakit..
Cok cok tesekkür ederim..beni anliyorsun diye cevap geliyor..opuyorumnanaktan
Lakin...Arkadasim sendede hata var..neden kaynanani potansiyel bir düsman olarak görüyorsun dedigin vakit....Defol git topigimden diye bir cevap bile duydum ben...bana degil baska bir arkadasimza söylenmis...
Iste ne kadar anlatirsan anlat..anlatiklarin sadece karsindakinin anlayabildigi kadardir
peki tatlışım...dışarda öyle...ya burda...
neden burda da aynı tepki...
zaten zırlaktım
neden bilmem bu yazın daha da bi burktu beni :1no2:
O da bir şey mi gülsüm sultan :1closedeyes:,Aynen nazlicim....Algilama farkli oldugu icin senin söyledigin hic bir kelimenin anlami yok.
En cok kaynana olaylarinda bunu görüyorum ben.
Ah canim...allah kaynanani bildigi gibi etsin..vay adi kadin dedigin vakit..
Cok cok tesekkür ederim..beni anliyorsun diye cevap geliyor..opuyorumnanaktan
Lakin...Arkadasim sendede hata var..neden kaynanani potansiyel bir düsman olarak görüyorsun dedigin vakit....Defol git topigimden diye bir cevap bile duydum ben...bana degil baska bir arkadasimza söylenmis...
Iste ne kadar anlatirsan anlat..anlatiklarin sadece karsindakinin anlayabildigi kadardir
Yok cnm yanlış anlamışsın bu tarz insanları anlayabiliyorsundur artık yani bakarsın acıtasyon gerçeklerle karşılaşamayacak yazsan boş sana işte o dediklerini diyecek bekara kadın boşamak kolay vsvs gibi Gereksiz cnm yaa..Anlayacak insan var anlamayacak insan var Deveye neden boynun bükük demişler demişki nerem Doğru?
İnsanları değiştirmek çok zordur ama kimine akıl verirsin doğru algılar eleştirsen bile ve kendi doğrusuyla bütünleştirip iyi sonuca yada kötüsüne varır..Kimi ise 1000 kez konuşursun tın..
Bir müsubet bin nasihat iyidir lafı geliyor buradada ...Dolayısıyla insalık bazende izlemek ve susmakta gerçekleşiyor..Kötüyü yüzüne vursan eleştirsen dediğinden öteye 1 adım geçemezsin ve kendin konuşup kendin dinlersin cnm maalsef bu duygu kötüdür ama sen dersinki ben dieyceğimi dedim içim rahat gerisi ona kalmış..Evet herşey hep kişinin kendisinde..Umarım anlatabilmişimdir cnm yaa:1hug:
güzel yazmışsın.son zamanlarda gerek kk'da gerekse etrafımda benzer bir şeyle karşılaşıyorum, insanlar kendilerine vah vah vah denilmesinden mutlu oluyor:umursamaz:...birileriyle bişey paylaşılıyor, eğer ona kendini sorgulamasını ister bir yorum yaparsan tükaka oluyorsun, senin de hataların olabilir mi ki acaba dersen düşmanı oluyorsun, ama oturup onunla ağlarsan iyi oluyorsun, cici oluyorsun, sevgili oluyorsun...kafamçokkarıştı
kastettiğim şey doğru söyleyenin dokuz köyden kovulması ya da eleştiriye açık oluo olnadığımız değil bunları daha önce tartışmıştık uzun uzun,söylemek istediğim neden bize acıyanları, bize bizimle birlikte acıyanları seviyoruz da, önce bir kendini sorgula bakalım sonra da kalk hadi, sen başarırsın, altından kalkarsın bunun da diyenlerden hoşlanmıyoruzşakkıdı...korktuğumuz kendimizle yüzleşmek mi...hatasız ama mağdur olduğumuzu mu iddia ediyouz...:1ninca:
işte bu...
ama sen de şunu yapmışsın bak dediğinde sen ne anlarsın be...ne çektiğimi biliyor musun oluyor...
sonra yorum yazma mecbur musun oluyor...
dağdan gelenler bağdakini kovuyor, üstelik duymak istediğni söylemediğin için...
O da bir şey mi gülsüm sultan :1closedeyes:,
Ben annesi,kendi annesi hakkında ileri geri konuşan bir kadına kendini sorgula önce dedim,bana ne dedi biliyor musun :1shok:,sen kendine bak ''süzme zekaaaa''
Valla bak :çok üzgünüm:
O da bir şey mi gülsüm sultan :1closedeyes:,
Ben annesi,kendi annesi hakkında ileri geri konuşan bir kadına kendini sorgula önce dedim,bana ne dedi biliyor musun :1shok:,sen kendine bak ''süzme zekaaaa''
Valla bak :çok üzgünüm:
sende öyle diyenlere
"anlamayı denemiyorum. direk anlıyorum" de :umursamaz:
. güzel yazmışsın.
bende pat pat konuşurum. banada kızarlar. bazen.
keşke diyorum bu kadar sert konuşmasam yada yazmasam.
ama yinede dikkat etmeye çalışıyorum. biraz daha kelimelerimi yumuşatmak için çabalıyorum. karşımdakini kelimelerimle incitmek istemiyorum.
karşımdaki ne kadar hatalıda olsa söyleyiş farlkı çok önemli.
işte biraz daha yumuşak biraz daha kırmadan yazabilsek.
işte o zaman belki hatasını anlar karşıdaki..
Ebedi bannnn sengözlerimebaksanabYuhhhh artik ya :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?