act_rest'in çeyizleri:))

teşekkür ederim canım
çok güzel görünüyor zati
bide gri olması ile ilgili ne düşünüyosun parmak izi söylentileri dolaşıyor ya ortalıkta emin olamıyorum ben:26:

teşekkür ederim canım
çok güzel görünüyor zati
bide gri olması ile ilgili ne düşünüyosun parmak izi söylentileri dolaşıyor ya ortalıkta emin olamıyorum ben:26:

yaa sorma ona bende takıldımmm gitttim parmakladım bi iyice hehehehdokunup durdum bekledim basında yalan sölüyosunuz dedim ama baktım bişicik yokinoxsa tabiii...inox olmayanlarda oluyo...gri olmasıyla ilgili bi sıkıntım yok..seviyorum ben )

Son düzenleme:
english home mutfak cicişlerim...

benimkinde beyaz biraz daha cogunlukta ama cok benziyoooo...aldıgım ürünü bulamadım ama cok bi fark yok bununla...

güle güle kullan cnm hepsi zevklisecimler

ortalıkta bulunan çeyizlerimin fotoları :))

kışlık bayan terliklerim,salata kasem,halacıgımın hediyesi battaniyem,uyku setlerim,anneannemin hediyesi battaniyem ve annemin aldıgı battaniyem:)

anneannemin hediyesi dokuma kilimlerim,sofralarım,paspasım ve yolluklarım :)) nevresim takımlarım

paşabahçe poselen kek fanusum,A101 den aldıgım saklama kaplarım :) askılarım,dikiş kutum,su takımım ,english home ekmekliklerim masa örtüm ve fırın eldivenlerim

English Home poşetliğim ve runnerım,önlüğüm,teyzemin aldıgı pembe pikem ve nevresim takımım,anneannemin kaynanama ördüğü şal,meşrubat bardaklarım ve su bardaklarım

El süpürgem,kışlık erkek terliklerim ve kaynanadan gelen havlu

şimdilik bu kadar foto cektikçe eklicem

canım mutlulukla kullan inş son eklediklerinde çok güzeller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…