act_rest'in çeyizleri:))

mobilyaların hayırlı uğurlu olsun, Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah

mobilyalarınıda almışsın canım güle güle mutlulukla huzurla kullanman dileğiyle

Kuzum hayırlı olsun hepsi birbirinden güzel sağlıklı huzurlu kullanmak dileğile darısıda bana inşallah

mobilyaların hayırlı uğurlu olsun cnm
hepside çok güzeller özelliklede köşe koltuğun
Tepe home kalitelidir.12 000 e gayet iyi almışsınız Hemde sanırım 2 koltuk takımı var değil mi ?

Köşe koltuğuna bayıldım :) Güle güle kullan canım

saol canım benimmm

mobilyaların hayırlı uğurlu olsun cnm
hepside çok güzeller özelliklede köşe koltuğun
Tepe home kalitelidir.12 000 e gayet iyi almışsınız Hemde sanırım 2 koltuk takımı var değil mi ?

cok cok teşekkür ederim canım...evet 2 koltuk takımı var...gri olan salon için..kahverengi oturma odasına

son aldıklarımızz kızlar
Oturma odası için Orta sehpa,oturma odasına sarkıt-avize,bulasıklık,elektrikli battaniye,fakir saç kurutma mak.,salon takımı için orta sehpa,oturma odasına kademeli zigon sehpa

canım güle güle kullan aldıklarını hepside çok şeker
Yalnız şu elektrikli battaniyelerden oldum olası çok korkarım Küçükken yengem kuzenimle uyurken üstümüze örterdi sabaha kadar uyumazdım elektrik çarpıcak diye

canım benim çok teşekkür ederim.bende korkuyorum....zaten önce ısıtıyorum yatarken cekiyorum fisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…