Haklısın ama utanıyorum nasıl söylenir ki bi insanı kandırdığınıDoğrularla kaybetmek, yalanlarla kazanmaktan iyidir...
Hayır çünkü ben eski birisi içşn almıştım beni o ekleyince konuştuk ama bu hadde geleceğini bilemedimAçıkça söylemelisin böyle de kötü,söylesen de kötü senin gerçek resmini ismini bilmiyor mu yani hiç 1 senedir?
İstedi ama işte ben başta bi şey hissetmedim oda zaten hissetmiyordu ama Yen'i Yen'i olmaya başladı ve vicdan yapıyorumÖmür boyu faceten yazışmayacağınıza göre söyle tabii ki.
1 senedir hiç görüşmek istemedi mi ayrıca?
Ya evet ama utanma duygusu var bir senedir birini kandırıyorsun bu kötü bi şeyKendini açıkla derim sürecin nasıl ilerleyeceğini gör, için rahatlar emin ol ve kaybedeceğin bir şey yok sebeplerini açıklarsın, anlayacaktır.
Can'ım zaten ciddi bir hale gelseydi seni görmek isterdi.Görmek istedi ben yalanlarla görüşmedim diyorsan da zaten o da muhabbet amaçlı konuşmuş demek oluyor seninle.Görüşmemenize rağmen devam ediyorsa sen kadar ciddi degildir benceHayır çünkü ben eski birisi içşn almıştım beni o ekleyince konuştuk ama bu hadde geleceğini bilemedim
Kendini açıklamak istiyorsun ama seni bilsin görsün istiyorsun ve bunu yapınca rahatlayacaksın bana kalırsa, açıklayamamak daha beter.Ya evet ama utanma duygusu var bir senedir birini kandırıyorsun bu kötü bi şey
Haklısın kimse zaten hata yapmıyor sorsanVe saçma sapan eleştirenlere kulak asma derim, herkes çok mu doğrucu akıl versinler, boş boş konuşarak insanın canını sıkmasınlar, herkes işine baksın.
Ve saçma sapan eleştirenlere kulak asma derim, herkes çok mu doğrucu akıl versinler, boş boş konuşarak insanın canını sıkmasınlar, herkes işine baksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?