Açtığım face ve sonrası☹️

Nereden biliyorsunuz 10 kişi daha olduğunu herkesi bir kategoriye sokmayın lütfen.

Arkadaşım kime sinirlendin bu kadar. Herkesin yorumu kendine şimdi yorum yapacak diğer arkadaşlara boş boş konuşmasın herkes işine baksın demek olmuş mu şimdi.
Eleştirmek amaçlı yazıyorlar, yardımcı olamayacaksa fikrinin kıymet-i harbiyesi de yok.

Haklısın kimse zaten hata yapmıyor sorsan
Kimse hata yapmiyor değil arkadasim hepimiz hata yapiyoruz ama zaten yaptiginin hata oldugunu bilip acmadin mi konuyu

Bence objektif cevaplar almak istiyorsan once herkeste hata yapiyor sanki kimse hata yapmiyor mu anlayisini birakacaksin

Mevzuya gelince o insanin dogrulari soyledigine nasil bu kadar emin olabiliyorsun

Bu arada eninde sonunda gercekleri soylemek zorunda kalacaksin kendini oldugundan cok farkli tanitmadiysan butun herseyi detayli bi sekilde bi mesajla anlat kendisine zaten iyi yada kotu hersey ondan sonra devam edecek

Cok karakterli merhamet dolu bir insan. Ve sen bunlari sadece netten goruserek anladin oyle mi?

Bircok insanin agzi iyi laf yaoar ve kendini satmasini iyi bilir.
Ben 1 seneyi aşkındır konuşuyorum herhangi bi şeyini görmedim tanımaksa mesela insan yanındakini de tanıdığını sanıyor ama yine darbe yiyor katogoriye sokmayın bencede

Ben 1 seneyi aşkındır konuşuyorum herhangi bi şeyini görmedim tanımaksa mesela insan yanındakini de tanıdığını sanıyor ama yine darbe yiyor katogoriye sokmayın bencede
Sanaldakiler farklı bir evrende yaşıyor gibi davranıyorlar dışarıdaki de sanaldaki bir insan.

Eleştirmek amaçlı yazıyorlar, yardımcı olamayacaksa fikrinin kıymet-i harbiyesi de yok.

Fikrinize saygı duyarım. Sizinkde farklı bir görüş sonuçta yalnız şunu da eklemek istiyorum. Konu sahibi burda istediği yorumu alınca yardım istediği yorumu alamayınca eleştiri olmuyor. Ayrıca eleştiride doğru kullanılırsa insanın eksiklerini görmesini sağlayan bir faydalı bir şeydir.
Konu sahibi sana gelince yorumum şudur. Rahatsızsan bu durumdan fazla uzatma nedenlerini açıkla anlamak istemezse kendi bilir. Yalan yalanı doğurur sonuçta.

Fiziksel olarak görmeyince herhangi birşeyini görmemek doğal.

Benim demek istediğim istediği yorumu alamaması değil, elbette fikirler paylaşılmalı ancak eleştiriden öteye geçemeyen bir fikirse önemi de yok, ha yaptığı yanlıştır ona göre bunu belirtir bir şey diyemem ama bunu doğru düzgün belirtmek gerekir, kimse kimseden lüks değil.

Sen onun doğru kişi olduğunu nerden biliyorsun.

Belki o da face hesap..

Nasıl güvenebiliyorsunuz ya, hiç görmediğin hiç karşılıklı oturmadığın birinin merhametini nasıl anlıyorsunuz birde?

Böyle netten tanışmalar çok saçma geliyor kusura bakma.

edit: Senin 16 ,17 yaşlarında bir ergen olduğun hissine kapıldım

1 senedir yazisarak neyi gormeyi umuyordunuz. Bu adamin arkadas cevresi nasil ? arkadas cevresinde bu adam nasildir? Ailesi nasil bir aile? Mesela adam cimri mi? Kadina deger veriyor mu? Asiri kiskanc mi? Kavgaci mi? Insanlarla iletisimi nasil vs vs... Bak bunlar hakkinda birlikte yasadiginiz paylasimlar sonucunda bilgi sahibi olursun ancak.

Evet insan bazen yanindakini vay be seni taniyamamisim diyor cok dogru. Eeee sen nasil hic bulusmadin bi cay icmedin insana harika karakterde diyebiliyor guvenebiliyorsun.

Sende biraktigi izlenim iyi bir insan duzgun karakter olabilir. Gercekci ol ve ikinci ihtimalide cebine koy. Eger gercegi soykedikten sonra gorusmeye yuzyuze baslar ve devam ederseniz onu yeni taniyormus gibi cozmeye calis.

Evet hepimiz hatalar yapiyoruz bi sekilde. Yaptikda zamaninda ama uzulmemen adina soyluyorum biran once gerci bi cirpida soyle. Duygularini anlat kimligini gizlemeyle ilgili. Eger devam derse de gercekten tanimak icin ugras.

Gitme imkanin varsa yasadigi yere habersiz gidip onu gozlemleyebilirsin. Evli de olabilir sapikda olabilir bak iyi bir insan da olabilir.

Sen tavsiye istedin olasiliklari yazdim. Gercegin ne oldugunu bilme imkanimiz yok. Ama elestiriye kapaliysan konu acmiyacaktin.

Bu tarz ilişkileri sağlıklı bulmuyorum ama açılmak istiyorsan kendisine samimi bir mesaj yazabilirsin bence..

Bir şekilde mecbur öğrenecek yani.

1 yıldır hiç görüşmedinşz mi yüzyüze

adam belki de evlidir.

Nereden biliyorsunuz 10 kişi daha olduğunu herkesi bir kategoriye sokmayın lütfen.

Çünkü öyle çok gördüm. Hem sana selam yazan neden başkasına da yazmasın? Neyse kendi hayatın diyeceğim ama sen konu sahibi değilsin. Hayırdır? Siz nerden tanıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…