Belkide burdaki kimlikte fake hesaptırSen onun doğru kişi olduğunu nerden biliyorsun.
Belki o da face hesap..
Nasıl güvenebiliyorsunuz ya, hiç görmediğin hiç karşılıklı oturmadığın birinin merhametini nasıl anlıyorsunuz birde?
Böyle netten tanışmalar çok saçma geliyor kusura bakma.
edit: Senin 16 ,17 yaşlarında bir ergen olduğun hissine kapıldım
Ben fikrimi belirtiyorum konu sahibini tanımam mı gerekiyor, ne farklı bir bakış açısı, başkasına da selam yazabilir, sürekli yazacağı anlamına da gelmez bu.Çünkü öyle çok gördüm. Hem sana selam yazan neden başkasına da yazmasın? Neyse kendi hayatın diyeceğim ama sen konu sahibi değilsin. Hayırdır? Siz nerden tanıyorsunuz?
Normal konuşuyorduk ki buluşmayı gerektiricek bi şey olmadı farklı yerlerdeyiz hemde sadece yni Yen'i bu tür muhabbetler oldu oda benden çıktı ben his duyduğum için belli ettim ondan gelmedi direkBir yıldır nette yazışıyorsunuz ve adam bir kez olsun yüz yüze görüşmeyi teklif etmiyor yada sorun neyse gorusmuyorsunuz..bence kendisi hakkında yalanlar söylemiş ve sizi kandırmış ortaya çıkacağı için görüşmek istemedi..engelleyin gitsin.
Yani başkası sandığı benden hoşlanıyor bide başka face den bi başkasından mı hoşlancak hemenBen o faceyi kapat gercek facenden yazis o sahte kisi oldugunu soyleme guvenibsarsilir beyaz yalan sayalim bunu.
Yok gerçek yani kardeşinin falan da face i var beraber resimleri var akrabalarının face inde falan belli yanıtahminimce, kendisi de gerçek bir hesabın sahibi değil.
pekala, fotoğraflar sana mı ait?Yok gerçek yani kardeşinin falan da face i var beraber resimleri var akrabalarının face inde falan belli yanı
Hayırpekala, fotoğraflar sana mı ait?
gerçek kardeşinin falan da face i var beraber resimleri var akrabalarının face inde falan var resimler belli yanı kullanılan bi adrestahminimce, kendisi de gerçek bir hesabın sahibi değil.
o zaman ya rezil olmadan konuşmayı kesersin, ya da herşeyi anlatırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?