Açtığım face ve sonrası☹️

Belkide burdaki kimlikte fake hesaptır
Belki sizde :)))) yada bende
Sanal dünya zaten sahte

Çünkü öyle çok gördüm. Hem sana selam yazan neden başkasına da yazmasın? Neyse kendi hayatın diyeceğim ama sen konu sahibi değilsin. Hayırdır? Siz nerden tanıyorsunuz?
Ben fikrimi belirtiyorum konu sahibini tanımam mı gerekiyor, ne farklı bir bakış açısı, başkasına da selam yazabilir, sürekli yazacağı anlamına da gelmez bu.

Bir yıldır nette yazışıyorsunuz ve adam bir kez olsun yüz yüze görüşmeyi teklif etmiyor yada sorun neyse gorusmuyorsunuz..bence kendisi hakkında yalanlar söylemiş ve sizi kandırmış ortaya çıkacağı için görüşmek istemedi..engelleyin gitsin.

Ben o faceyi kapat gercek facenden yazis o sahte kisi oldugunu soyleme guvenibsarsilir beyaz yalan sayalim bunu.

Bi de o eski birisi dediğinin fake hesabıyla konuşuyormuşsun mesela:))

Açtıgın bir fake hesapsa kimin resmini koydunuz profile?
Resminiz yoksada adam hiç merak etmedimi sizi?
Ve şuan o erkek arkadaşınzla hala birliktemisinz?

Emin olun o adam sizin gibi kac kisiyle konusuyodur sanal ortam cokta uzulmenize gerek yok kendi hayatiniza odaklanmaniz daha mantikli

Normal konuşuyorduk ki buluşmayı gerektiricek bi şey olmadı farklı yerlerdeyiz hemde sadece yni Yen'i bu tür muhabbetler oldu oda benden çıktı ben his duyduğum için belli ettim ondan gelmedi direk

Durustluk her zaman kazandirir siz durust olun. Konustugun kisinin evlimi ya da sizden baska kimleler konustugunu bilmiyorsun tehlikeli seyler bunlar.

Dürüst olsan bile o senin fake hesaptaki kadından hoşlanmış. Sonuçta seni beğenmemiş o sahte kadını beğenmiş. Farzedelim ki söyledin adam ya seni kullanmak için konuşur yada söyledikten bir kaç dakka sonra seni sallamaya başlar. 1 senedir sahte biriyle konuşmuş ve şimdi arkasından başka biri çıkıyor. Sen olsan nasıl bi tepki verirdin. Bide duygularını sen belli etmişsin bu alışkanlık gibi bişey olmuş,duyduğun heyecandan dolayı böyle hissetmişsin. Bence ne kendini belli et nede konuşmaya devam et. Sonu kötü olucak senin tarafından benim fikrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…