Adabı muaşeret yahu . Adapsız misafirlik

temiz kullanmayanları anlarım da,herkese karşı garip bir öfkeniz var.farkında mısınız,bu insanın elinde değil,doğal bir ihtiyaç,insanlar patlasınlar mı? döke saça yiyenleri,çocuklarına sahip çıkmayan gamsız anneleri,mesela evin kurallarına uymayıp çocuk odasında sigara içeceğim diye tutturanları anlarım da,siz herkese öfkelisiniz.aileniz geldi diyelim,ya da eşinizin ailesi,arkadaşım girmesinler mi tuvalete? temiz kullandıktan sonra ne zararı var.eminim bu memnuniyetsizliği misafirleriniz de hissetmiştir bazen bir bakış yeter çünkü.benden size bir tavsiye,bu gidişle bu ruh haliyle yalnız kalacaksınız...

o zaman herkes bu günden sonra .akasına biyolojik saat dersi versin..

yok artıkk. tuvaletin kapısına yazı asın. küçük serbest büyük yassak diye. b.kumun üstünde b.k istemem diye de altına ekleyin.bu saçmalığa kuvvetlice de inanıyorsunuz ya diyecek birşey yok.

ağa pokinin ustene pok olirmi ulaaaaaa (mune valla dayanamadım ya:)

biyolojik saat nedir allah aşkına,vücut ne zaman yiyeceği sindirirse o zaman gelir.eviniz uygun değil belki koku açısından,tuvalet salona yakınsa,ama bunun çözümü de bu değil arkadaşım..insanlar belki sftrk7'ye gideriz deyip tuvalete çıkma saatlerini ona göre ayarlasınlar o zaman bundan sonra

Son düzenleme:
Bilinçsiz olduğunuz çok belli. İnsan anatomisi diye bişey var neyin ne zaman geleceğini bilemeyiz adamında wc ihtiyacı gelmemişse sizin eve gelmeden 5 saat kendi evinde uğraşsa yine yapamaz. NE saçma konuşyuşsunuz. AYRıca her gelende yapmıyodur heralde evinize..

Siz ciddi olamazsınız ya biyolojik saate göre tuvalet he vay anasını

bazı konularda haklısın ama bazı konularda çok acımasız buldum seni
yağlı ellerini heryere sürmeleri çocuklarıyla ilgilenmemeleri filan kötü tabi o konuda haklısın
ama tuvaleti geldiyse napsın ki rahat edemez zaten mecburen kullanacak tuvaleti (ama eğer tuvaleti kirli bırakıyosa o kabul edilemez tabi)
yatılı misafirin duş almaması demişsiniz de belki de insanlar çekiniyo olabilir banyonuzu kullanmaya baksana sen tuvaletini bile tutuyomuşsun misafirlikte onlarda banyoyu kullanmak istemeyebilir sonuçta bi iki günlük misafirlikse belki hijyenik bulmuyo da olabilirler bilemezsin

eğer misafir istemiyosan geldiklerinde iyi hizmet etmezsin güleryüzlü davranmazsın bi daha gelmezler o zaman
bence sen misafire hizmet etmeyi sevmiyosun ve her yaptıkları batıyo bi de sevmediğin insanlar geliyosa iyice sinirleniyosun ve kaldıramıyosun yani bana öyle bi izlenim verdin

ama emin ol böyle düşündüğünü bilseler bi daha evine adım atmazlardı

WC konusunda ne yapmalılar sizce bez mi bağlasınlar altlarına
2 saatlik misafir sadece kahve içmeye uğramakla yapılır kapıya sadece kahveye gelin süre 2 saat 2 saatten sonrası ücretli yazın.
Çocuklara ılık çay istemek ayıp mı ?
Misafirden iş beklenmez ama yapmak istersede kendi bilir.Ayptır o Allahın misafiri hizmet sevabtır.
Yağlı el sürmek, tel. konuşmaları ve çocukları salvermek konusunda haklısnız.Misafirde yük olmamayı zarar vermemeyi bilmeli
Benim görüştüğüm insanlarda sizin tavrınız olsa asla adım atmam.Bende temizimdir , ama misafir için bu sözler şk olmadı abartmışsınız.

her bünyenin biyolojik saati farklıdır! Ve çoğu insan bu işi düzen içinde yapamaz kimisi hergün aynı saatte kimisi günde 3 kere kimisi 3 günde bir. Ne kadarbilinçsiz olduğunuzu yine gördüm.

Son düzenleme:

hahahha bence toparlayın konunuzu yoksa iyice mantık kaçıyor ,, valla yüce Rabbim size bir şey verir umumi wc lere bile girmek zorunda kalırsınz, hatta yapılmış üzerine yaparsız, ustelık her saat evınzde yapmış olsanz bıle .... tamam sevmıyor olablrsnz, ama bunuda görguye bagladnz ya helal olsun.. hadi ilk başlarda sitemlernzde bazılarında haklı olablrsnz de bu wc olayı riskli konu ama biliyomsnz valla sevmedği şey başına gelıo insanın, neyse bişey olursa bu sayfayı hatrlayın..

bu arada sırf yorumlar için okudum gece gece çatlattnz gulmekten çok yaşayın hepnz karnım ağrıdı dicem ama konu sahıbımz hoş gorur heralde kendı evmzde

emin olun tuvalatenizi kullananların da çok hoşuna gitmeyen bir davranıştır bir başkasının evinde işlerini görmek ama napsınlar ihtiyaç...
umarım bir gün misafirliğe gittiğinizde ishal olursunuz da siz de bunun zorunlu bir ihtiyaç olduğunu anlarsınız.

Çok ayıp..evine gelen misafir hakkında bu kdar saçma şeyler düşünmeniz gerçekten ayıp..ne demek büyük abdestini yapan misafairden nefret ediyorum, birkaç saatten fazla oturan misafirden nefret ediyorum falan..napcak insanlar geldiyse tuvaleti..siz istemiyorsunuz diye sıkıp sıkıp en sonunda evin ortasına mı yapsınlar..siz yaşlandığınızda bence huysuz ve çekilmez bir insan olacaksınız ne torunlarınız ne de bir yakınınız sizi ziyaret etmek istemeyecekler ve siz o zaman onların evinize gelip tuvaletinizi kullanmalırına hasret kalacaksınız..ayıp...

Anlamadığım normal olmayan davranışları normal kabul edip , olması gerekenlere takıntı demek,

Değer veren insan , başkasını rahatsız eden davranışlardan kaçınır . ben öyle yapıyorum ve buda insan üstü zor davranışlar değil.

ben yeni evli oldugum icin pej misafirimmuyi keske biru gelse die dort gizle bekliyirum sizn yaptinizs bakin ben o misafirlerb yen de olsam gelmem asla suze yaptniz terbiyesizlik dunimizde be sole solenir kapina gelen dusmanda olsa onu en gizel sekilde agirla di ben inaniyorumki misafir bir yiyo Allah yerini bin dolduruyo sukur...

Ay bayilacam allahtan sizin gibilerin evlerine gitmem yoksa cocuklarim .akasini yapti wcye diye biyoloji derse gorurdum tekrardan
Ayrica bir arkadasinda dedigi gibi yanliz kalirsiniz yakinda
Birde su var benim safra kesem yok ve yemek yedikten hemen sonra karnim agrir ve ihtiyacim gelir peki bu durumda napmaliyim bi fikrin varmi ???:-D:-D:-D gerci boylelerine görgüsüz demissiniz ama üstüme alinmadim ;-)valla cok komiksin bazi arkadaslar titiz demis ama bence titiz degilde .... neyse daha fazla yazmiyim zaten fazla bile yazdim

Çocuğuna ılık çay isteyenlere neden gıcık oluyorsunuz?

Çocuklar çay içince çişleri gelirde tuvaletini kullanırlar diye korkuyor bence

Bu arada konu sahibi genel olarak tuvaletinizin kullanılmasına mı karşısınız yok çiş serbest mi?
:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…