İkramlar biyolojik saati bozmuşta olabilircömertte şifa cimrinin ikramında hastalık hesabı
Neden başkasının evine ıçmadığım içinmi psklğa gidicem ? Evinden ihtiyacını görüp çıkmak ve onu tutmak ruhsal hastalık değil görgü olmasın ? aksinin normal olduğunu kabul etmek cehalet olmasın ?
Çocuklar çay içince çişleri gelirde tuvaletini kullanırlar diye korkuyor bence
Bu arada konu sahibi genel olarak tuvaletinizin kullanılmasına mı karşısınız yok çiş serbest mi? :44:
Anlamadığım normal olmayan davranışları normal kabul edip , olması gerekenlere takıntı demek,
Değer veren insan , başkasını rahatsız eden davranışlardan kaçınır . ben öyle yapıyorum ve buda insan üstü zor davranışlar değil.
Çocuklar çay içince çişleri gelirde tuvaletini kullanırlar diye korkuyor bence
Bu arada konu sahibi genel olarak tuvaletinizin kullanılmasına mı karşısınız yok çiş serbest mi? :44:
belli bir yaşa gelip zırt bırt her geldiği anda heryere yere ıçan insanlar için ben vay anasını diyorum..
belli bir yaşa gelip zırt bırt her geldiği anda heryere yere ıçan insanlar için ben vay anasını diyorum..
Anlamadığım normal olmayan davranışları normal kabul edip , olması gerekenlere takıntı demek,
Değer veren insan , başkasını rahatsız eden davranışlardan kaçınır . ben öyle yapıyorum ve buda insan üstü zor davranışlar değil.
temiz kullanmayanları anlarım da,herkese karşı garip bir öfkeniz var.farkında mısınız,bu insanın elinde değil,doğal bir ihtiyaç,insanlar patlasınlar mı? döke saça yiyenleri,çocuklarına sahip çıkmayan gamsız anneleri,mesela evin kurallarına uymayıp çocuk odasında sigara içeceğim diye tutturanları anlarım da,siz herkese öfkelisiniz.aileniz geldi diyelim,ya da eşinizin ailesi,arkadaşım girmesinler mi tuvalete?temiz kullandıktan sonra ne zararı var.eminim bu memnuniyetsizliği misafirleriniz de hissetmiştir bazen bir bakış yeter çünkü.benden size bir tavsiye,bu gidişle bu ruh haliyle yalnız kalacaksınız...
çiş serbestmiş
:-D:-D:-D:-D:-D:-D benimki daha gecmedi dur bakim tam tamina 45 dakkika ve 20 salisem var:-D:-D:-D:-D:-(Konu çok b...ktan olmuş yani ne diyeyim akşam akşam gülmekten karnım ağrıdı ama biyolojik saatim geçti neyseki yarına artık tövbe ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?