Adabı muaşeret yahu . Adapsız misafirlik

Yorumlar süper yalnız :)

O değilde; bi konu açmıssınız neden dostum yok diye sormuşsunuz. Hiç durup düşündünüz mü? Bence fazla takıntılısınız.
Mesela bu konu; soruyorsunuz acaba bende mi arıza var diye. Bizde kk olarak yorum yapıyoruz ve siz savunmaya geçiyorsunuz. Onca insan sizin düşüncenizi (biraz) tuhaf karşılıyorsa bence bi durup düşünün. Asla kötü niyetli yazmıyorum bunu öyle anlamayın ama hiç normal gelmedi bana...

Benim anlamadığım sizin evde tuvalet yasak ama duş mecburi :)

Şaka bir yana,tuvalet konusunda bir takıntınız var.
Belki siz evden başka yerde tuvalete girmeyenlerdensiniz.
Bu da size epey sıkıntı yaratıyordur.
Oysa tutmak hem sağlıksız hem de yellenmeye sebep oluyor.
Salonunuzda yellenmeyi tercih etmezsiniz herhalde.

Ben de yedek ayakkabı götürmemişsem,terlikten tiksinip giymemeyi tercih ederim.
Bazen evsahibi kendi eskimiş terliğini veya içi yıpranıp kir tutmuş terlik verebiliyor.
Kendi evimde terlik yanında galoş da bulunduruyorum.Ayakkabısını çıkarmak istemeyen olabilir neticede.

Çocuklara ayrıca soğuk içecek ikram etmiyorsanız bir zahmet çaylarını ılıtın veya annelerine izin verin su katsınlar.
Çocuklar kaynar çay içemiyorlar zira :)

Son düzenleme:
Çocuklar çay içince çişleri gelirde tuvaletini kullanırlar diye korkuyor bence

Bu arada konu sahibi genel olarak tuvaletinizin kullanılmasına mı karşısınız yok çiş serbest mi?
:44:

Sanırım AĞANIN B... u ÜSTÜNE YAPILMAZ düsturuyla istemiyor.

Siz misafiri haketmiyorsunuz. Ben normal olmayan bir şey bulamadım, insanların yüzüne yüzüne gülüp arkadan böyle şeyler söyleyeceksen dürüst olda misafir sevmiyorum deyip evine kimseyi kabul etme..

Misafirlerinize söylersiniz "pamuk tıkayıpta gelin" diye.
Birde uyarı koyun "dışına taşırmayın" diye.

Son düzenleme:
Konu çok b...ktan olmuş yani ne diyeyim akşam akşam gülmekten karnım ağrıdı ama biyolojik saatim geçti neyseki yarına artık tövbe ya

Çocuklar çay içince çişleri gelirde tuvaletini kullanırlar diye korkuyor bence

Bu arada konu sahibi genel olarak tuvaletinizin kullanılmasına mı karşısınız yok çiş serbest mi?
:44:

çiş serbestmiş

belli bir yaşa gelip zırt bırt her geldiği anda heryere yere ıçan insanlar için ben vay anasını diyorum..

senin bence acilen bir psikolğa gidip yardım alman lazım bu düşündüklerin hiç normal değil insanlar ne zaman tuvalaete gitcekelrini sana mı sorcaklar..?

belli bir yaşa gelip zırt bırt her geldiği anda heryere yere ıçan insanlar için ben vay anasını diyorum..

Yorumunuz anlaşılacak gibi değil, okudum okudum ama mana veremedim.

O belli yaşa siz geldiğinizde ne yapacaksınız?
yaşlı insanları kastediyorsanız yazık ama napsınlar ?

konu sahibi arkadaşım misafir dediğin baş üstünde tutulur el üstünde tutulur takılma böyle saçma şeylere
yorum yazan arkadaşlar birçoğunuz yok yere ban yiyeceksiniz ve rekor ban alacak bu konu benden söylemesi hiç gerek yok

siz şimdi .ıçmaya normal olmayan bir davranışmı diyorsunuz siz yapmıyormusuz yani bu güne kadar dışarda hiç yapmadınızmı yapmadıysanız sizi ayakta alkışlıyorum.eve gelen misafir siz söylemediğiniz sürece bundan rahatsız olduğunuzu bilemezki bunları değerlerle bağdaştırmanızda ayrı bir ilginçlik taşıyor

Vücudun biyolojık saati vardır . Hangi saatte büyükabdestini yapmaya alıştırırsan ertesi günü o saatte gelir . Sabah Evinden yapılıp çıkılır . Çünkü İnsanın yaptığı en iğrenç en mahrem iştir . bunu bilen buna dikkat eden birsürü insan var.

benim ruh hali ile problemim yok ama ot çöp bitki çayında uzman olmuş insanların kendi bedenleri ile ilgili bir durumu bilmemeleri üzücü geldi.

hayat sevince güzel filmindeki yasli teyze geldi aklima.
bence bu kadar negatif olmayin.misafirleriniz de ufff gitsemde sftrk7 nin wcsine .ıcsam diye gelmiyorlardir evinize:) misafir guzeldir ya ben mutlu olurum yiyelim,icelim,aksam olsun .ıcalim...
umarim biraz yenebilirsiniz bu huyunuzu,mutluluklar...

çiş serbestmiş

bence komik olan insanın ...Vücudun biyolojık saati vardır . Hangi saatte büyükabdestini yapmaya alıştırırsan ertesi günü o saatte gelir . Sabah Evinden yapılıp çıkılır . Çünkü İnsanın yaptığı en iğrenç en mahrem iştir . bunu bilen buna dikkat eden birsürü insan var.

benim ruh hali ile problemim yok ama ot çöp bitki çayında uzman olmuş insanların kendi bedenleri ile ilgili bir durumu bilmemeleri üzücü geldi.

.ne mukayyet olamaması olmasın

yorumlarınıza çok güldüm alemsiniz kızlar özellikle ağa şakasına

konu sahibi arkadaşım,belki sevmediğiniz insanlar geliyorsa gözünüze batıyordur.yarın öbürgün birinin evindeyken küçük çocuğunuzun çay içmek istediğini,ev sahibinin ona ılık çay vermekten erindiğini düşünün bence.insanları kendinize gücendirmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…