adaçayı işe yaradı kızlar ama hamile değilim daha

• Konu Sahibi Konu Sahibi dila_naz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
D

dila_naz

Ziyaretçi
slm herkeze geçen ay 6 eylül de adet olmuştum bu ay da ayın 15 şinde oldum yani 1 hafta geçikti adetm kızlar çok mutluyum iki üç ayda adet olan ben başardım hamile değilim daha ama böle düzenli giderse başaracağım ümitlendim bu siteye ve bu ilgiyi bana veren herkeze teşekkürler işşlh kısa zamanda hamile olduğumuda müjdelerim

geçmiş olsun arkadaşım allah gönlüne göre verir inşallah....

geçmiş olsun arkadaşım, bu arada ben de ada çayının bu özelliğini yeni öğrendim...inşallah herkesin işine yarar

canım regli düzene sokmak için soğan kaynat iç..
soğan suyuda oldukça başarılı bu konuda..

canim ada cayini nasil tükettin bilgi verirsen sevinirim...bendede ayni sorun var maalesef...ayrica cok cok gecmis olsun

sogan suyu kullanan biri olarak gerceken süper bisy diyebilirim..ayrica kistler icinde iyi geliyormus...adacayini sadece mi iciyorsn yoksa yaninda baska birsey iciyormusun hayit filan gibi canm

senin adına sevindim adaçayına devam et güzelim

arkadaşlar öncelikle hepinz teşekür ederim adaçayını adetimin üçüncü günü içmeye baladım sabah akaşam birer bardak 11 güne kadar içtim amabazıları yumurtlamaolana kadar içiyo ben yumurtlamamı takip edemediğimde 11 gün içmeyi bıraktım ve bir hafta geç oldu adetim ama 2 3 ay olmadığımı biliom bunada şükür yani ay içinde adetim geldi ço şükür sizde ilk önce 3 gün başlayıp 11 gün bırakın günde iki bardak

sağol canım verdiğin bilgiler için, İnşallah bebeğin en kısa zamanda gelir.

canım soğan suyunu nasıl içeceğim
soğanı kaynatıp suyunu aç karnına mı günde kaç bardak vs

daha çok bilgilendirirmisin

adet duzeninden nefret ettim artik ya banada yarmisti nedense bu aralar yaramiyor delirtti beni

ümidimizi yitirmiyelim yeşim

arkadaşlar bende fazla düzensiz adet görüyorum sabahları ac karına bögürtlen kökü cayı akşamları adacayına başlayım dedim öldüm o e biçim tat otu çöpü sevmiyorum allahım onlara muhtac etmesin bana hapı ver ne olursa olsun yutarım ama caydı macundu onları midemde kabul etmiyor bana düzensizligin hiç etkisi yok bebek dışında sinir stres şişkinlik gibi maşaalah deyimde onlarda olmasın icebilenlere ne ala kolay gelsin

adaayi bu ay bana neden yaramadi anlamiyorum birseyler var bende ters giden ama anlamiyorum test aldim negatifti birdahada almadim moralim bozuldu sanirim stres etkiliyor ben ilacsiz adet olamiyordum goruyorum ki simdi 2 ayda bir adet olmaya basladim biliyorum daha icmem lazim ama ole cok sikildim bezdimki anlatamam

Back
X