bende ada çayını içiyorum... ama henüz bi gelişme yok... daha neler neler denedim olmayınca olmuyo..allahtan herşey... bakalım neler bekliyor daha bizi... ama çok arkadaşım ada çayından şifa gördü istisnalar kaideyi bozmaz... 10 kişide 1 kişi....siz için afiyet olsun bende içmeye devam ediyorum....:a015:Adaçayı: Taze adaçayı yaprakları, ısırıklar ve sıyrıklar üzerine doğrudan uygulanabilir. Adaçayını kaynatarak değil, kaynar suya daldırarak çay yapın. Adaçayı, asırı terlemesi
olanlara iyi gelir. Menopoza geçis döneminde estrojen gibi etki ederek menopoz
belirtilerini (ates basması, terleme gibi) hafifletir. Doğum kontrolü uygulayan ve
emziren kadınların adaçayı kullanması sakıncalıdır: Gebe kalmayı kolaylastırır, anne
sütünü azaltır. Gebe kalma problemi olan kadınların adaçayını tercih etmeleri gerekir.
Adet dönemi öncesi ağrıları olanlar için de adaçayı önerilir.
arkadaşlar adaçayını deneyeniniz oldumu,gebeliği kolaylaştırıyormuş fakat ne kadar almalıyızCADIARZU
yaaa bende duymuştum ama denememiştim.hemen başlıcam yalınız bişey sorcam.benim adetim düzenli yani etki etmez mi bana lütfen cevap verin.
canım ben reglin 20.günü yumurtluyorum.20.güne kadar günde 2 bardak içeceğim sonra bırakacağım.regl olursam tekrar başlayıp yumurtlamaya kadar içeceğim.gebelikte ve süt veren annelerde kullanılması sakıncalı o yüzden ne olur ne olmaz yumurtlamadan sonra içmeyelim...tulpzad ve nihal hergün mü içtiniz yoksa yumutylama gününden sonra bıraktınızmı kızlar cevap verin lütfen
canım aç tok farketmez bende 2 aydır içiyorum reglim cok duzene girdi. ama yumurtlama gununuzden sonra bırakın cunku dusuge sebep olabiliyomus fazlası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?