• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adacayı yagı kullananlar

mon_amour

Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2013
363
3
16
35
Fransa
Ben adacayı yagını duydum bır cok kadın once allah sayesinde sonrada bu kur sayesinde hamıle kalabiliyormus ama bu kuru hangı kadınlara ıyı gelıyor acaba bılmek ıstıyorum yardımcı olursanız sevınırım-

Ya vesile olmak ısteyen yokmu arkadaslar lutfen

Canım ben kullandım bu yağı ama kısa bir süre. Bir pamuk parçasına yağı dök ve vajinaya yerleştir. Gece yap sabaha kadar kalsın içindeki bütün intihabı akıntıyla birlikte söküyor. Duayı ihmal etme ama önce büyük tövbe yap...Daha sonra dua et. Rabbimin izniyle inşallah çocuğunu alırsın kucağına. Bende dua edicem senin için. Allah yar ve yardımcın olsun.

Canım ben kullandım bu yağı ama kısa bir süre. Bir pamuk parçasına yağı dök ve vajinaya yerleştir. Gece yap sabaha kadar kalsın içindeki bütün intihabı akıntıyla birlikte söküyor. Duayı ihmal etme ama önce büyük tövbe yap...Daha sonra dua et. Rabbimin izniyle inşallah çocuğunu alırsın kucağına. Bende dua edicem senin için. Allah yar ve yardımcın olsun.

Allah razı olsun cnm sennkınıde sag salım sağlıklı sekılde kucağına almak nasıp olsunnn lutfen dua et kımın duası kabul olunur bilinmez

Allah razı olsun cnm sennkınıde sag salım sağlıklı sekılde kucağına almak nasıp olsunnn lutfen dua et kımın duası kabul olunur bilinmez

Etmem mi hiç canım inşallah rabbim sanada bir evlat nasip eder. Bu benim ikinci gebeliğim, birincisinin kalbi durmuştu malesef. Ne zorluklarla evlat sahibi olunduğunu hepimiz biliyoruz ve herşeyden önemlisi sağlıklı evlatlar dünyaya getirmek. Bol bol tövbe et ve ben kenzülü arş duasını çok okudum.

Etmem mi hiç canım inşallah rabbim sanada bir evlat nasip eder. Bu benim ikinci gebeliğim, birincisinin kalbi durmuştu malesef. Ne zorluklarla evlat sahibi olunduğunu hepimiz biliyoruz ve herşeyden önemlisi sağlıklı evlatlar dünyaya getirmek. Bol bol tövbe et ve ben kenzülü arş duasını çok okudum.
u

Hımmm ben aslında meryem suresını duymustum ama kenzulu ars duasını sende duydum hamılelık ıcın tabıkı kur-an okumak dua tevbtevbe cok ıyı oluyor umarım benım okudugum kur-anlar tevbeler ve dualar da kabul olur bende anne olurum ınsallahhhh

banada dua et canim sen hamilesin Duan Kabul olur..

canim bu sekilde mi hamile kaldin nolur banada yardim et

Back
X