Adetinin kacinci gunuElma yaginin cok faydasi var dunden beri kullaniyorum ama iltahap akiyor dunden beri
Gununmu gecti kac gunYok gelmedi gunu gecti
Belki hamilesindir neden elma cayini kullaniyonki simdi.bu arada neden gunun gecti bi durummu varNormalde her ay 7 veya 10 gun once geliyordu suanda 5 gun falan gecti bekliyorum nezaman gelecek diye ama yok ve 4 gundur surekli ates ve yemeklerden once sonra sitekli mide bulantisi oluyor anladim suan bilr atesim var
Bilmiyorum ins oyledir cok istoyom iltahap falan varsa aksin diye ve ne gibi bi durumBelki hamilesindir neden elma cayini kullaniyonki simdi.bu arada neden gunun gecti bi durummu var
Hamilelik şuphen varsa boyle seyler kullanma dusuge neden olursun.test yaptinmi.5gun az bi zaman degilBilmiyorum ins oyledir cok istoyom iltahap falan varsa aksin diye ve ne gibi bi durum
Yapmadim ama yapacagim cunku surekli ates ve mide bulantim oluyor 4 5 gundurHamilelik şuphen varsa boyle seyler kullanma dusuge neden olursun.test yaptinmi.5gun az bi zaman degil
Ay inanmiyorum hamilelik suphen var ve sen elma yagi kullaniyorsunYapmadim ama yapacagim cunku surekli ates ve mide bulantim oluyor 4 5 gundur
Kizlar adacayi yagini vajene koyuyormussun tuplerde tikaniklik varsa aciyormus hamile kaliyormussun bileniniz varmi[/QUOTE. Çok merak ettim canım yenimi hamile kaldın ikincimi
Çok merak ettim canım yenimi hamile kaldınKizlar adacayi yagini vajene koyuyormussun tuplerde tikaniklik varsa aciyormus hamile kaliyormussun bileniniz varmi
Yok canim bu ikinci hamileligim.buraya yazdigimda hic hamile kalamamustim.sonra hamile kaldim oglum oldu simdi ikinciye hamileyim.sezeryanla dogumum oldu drum sezeryandan sonra sol tupumun kapali oldugunu soyledi ikinciyi dusunuyorsaniz korunma diger tupunde kapanabilir dedi zaten bu cocuga hamile kalman mucize demisti yasim 38.Nasil hamile kaldigimi merak ediyorsan oncelikle cok dua ettim YA HALIK YA BAKI YA MUSAVVİR zikirlerini cektim 15 gunde kurani hatmettim yasin cok okudum.Baska yaptiklarim ikisindede sogan suyu kurunu uyguladiktan sonra hamile kaldimÇok merak ettim canım yenimi hamile kaldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?