Adaçayı yagi kullanip hamile kalan varmi

Elma yaginin cok faydasi var dunden beri kullaniyorum ama iltahap akiyor dunden beri

Normalde her ay 7 veya 10 gun once geliyordu suanda 5 gun falan gecti bekliyorum nezaman gelecek diye ama yok ve 4 gundur surekli ates ve yemeklerden once sonra sitekli mide bulantisi oluyor anladim suan bilr atesim var

Yine atesim var ya bu ates ne anlayamadim ben kacgundur geceleri atesim var ya dusmuyo ya ndn anlayamadim ya bi fikri olan var mi

Normalde her ay 7 veya 10 gun once geliyordu suanda 5 gun falan gecti bekliyorum nezaman gelecek diye ama yok ve 4 gundur surekli ates ve yemeklerden once sonra sitekli mide bulantisi oluyor anladim suan bilr atesim var
Belki hamilesindir neden elma cayini kullaniyonki simdi.bu arada neden gunun gecti bi durummu var

Kızlar hep bi ağızdan uydurmuşsunuz ada cayı Yağı acı elma Yağı diye bilinir uyumadan önce bir pamuk yada tampona 5 damla damlatıp vajinaya koyuyorsunuz sabah kalkıp çıkarıyorsunuz gece tekrar 3 gün tekrarlıyorsunuz

hamile kalmak için mi sanki temizlemek için gibi geliyor bana

Yumurtalıklarda akıntı iltihap olunca nasıl hamile kalınabılır yada bir önceki adetten kalan tortularla bu temizleyip yumurtalıkları acıyor canım

Slm kızlar aranızda yeniyim sizi uzun zamandır takip ediyodum yazdıklarınızı uyguluyodum dün adaçayı yağına başladım kasıklarımda çok ağrı oluyo bide akıntım geliyo ilk günden etkisini göstermeye başladı peki bişey sorucam madem bu yolları açıyo böyle çocuk tutarmı

bende 2 gündür ada çayı yağını tamponla kullanıyorum. kullanıyorum diyenler hiç olumlu yada olumsuz cevap yazmamış.3,5 yıldır olmayınca bunuda bir deneyeyim diyor insan.kullanıpta sonuç alan varsa lutfen yazsın

Çok merak ettim canım yenimi hamile kaldın
Yok canim bu ikinci hamileligim.buraya yazdigimda hic hamile kalamamustim.sonra hamile kaldim oglum oldu simdi ikinciye hamileyim.sezeryanla dogumum oldu drum sezeryandan sonra sol tupumun kapali oldugunu soyledi ikinciyi dusunuyorsaniz korunma diger tupunde kapanabilir dedi zaten bu cocuga hamile kalman mucize demisti yasim 38.Nasil hamile kaldigimi merak ediyorsan oncelikle cok dua ettim YA HALIK YA BAKI YA MUSAVVİR zikirlerini cektim 15 gunde kurani hatmettim yasin cok okudum.Baska yaptiklarim ikisindede sogan suyu kurunu uyguladiktan sonra hamile kaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…