Adaçayı yagi kullanip hamile kalan varmi

Çok merak ettim canım yenimi hamile kaldın
Yok canim bu ikinci hamileligim.buraya yazdigimda hic hamile kalamamustim.sonra hamile kaldim oglum oldu simdi ikinciye hamileyim.sezeryanla dogumum oldu drum sezeryandan sonra sol tupumun kapali oldugunu soyledi ikinciyi dusunuyorsaniz korunma diger tupunde kapanabilir dedi zaten bu cocuga hamile kalman mucize demisti yasim 38.Nasil hamile kaldigimi merak ediyorsan oncelikle cok dua ettim YA HALIK YA BAKI YA MUSAVVİR zikirlerini cektim 15 gunde kurani hatmettim yasin cok okudum.Baska yaptiklarim ikisindede sogan suyu kurunu uyguladiktan sonra hamile kaldim

Tabiki dua da önemli ama önce tıbbın verdiklerinden yararlanıp sonra da Allah'a bırakacaksınız Allah ne diyor biz insanın kaderini çabasına eşit kıldık!! Ben adaçayını denedim kaldım 3 yıldır olmuyordu bebeğim suan 25 günlük hatta suan kalanını gaz problemi bar diye bir damla ayağına damlatıyorum inşallah işine yarar

RAPUNZEL CANIM NASIL UYGULADIN PEKİ. BENDE BU AY UYGULADIM 5 GÜN BOYUNCA TAMPONA DÖKEREK. ŞU AN BEKLEMEDEYİM 5 GÜN SONRA ADET GÜNÜM .AMA BİR SÜRÜ ŞEY DENEYİP 3.5 YIL OLMAYINCA UMUDUM YOK AÇIKÇASI

canım cevap verirsen çok mutlu olurum nasıl kullandın kullandığın ilk ay mı hamile kaldın.yanında başka kürler uyguladın mı

rapunzel inş. siteye girersin ve cevap verirsin. adetime 3 gün kaldı bugun test yaptım hayalet çizgi bile yok .adaçayı yağıda bir işe yaramadı sanırım.

Can'ım ben 2. Ay kaldım yanında soğan kürü yaptım yanında ada cayı yağının yanlız afedersin iç çamaşırıma değil tampon gibi yaptım

bu ay adaçayı yağı ve incir kürünü kullandım ama olmadı.adaçayı yagını birkez daha deneyecem.buayda olmazsa artık 3,5 yıldır denemediğim ne kaldıysa onları yapacaz.buraya yazıyorum çünkü belki bunu denemek isteyenler vardır.

FORUMLARI OKURKEN BİR KURU KULLANMAYA BAŞLADIM DEYİP SONUCU YAZMAYALARA KIZIYORDUM.O YÜZDEN BEN UYGULADIĞIM ADAÇAYININ SONUCUNU TAKİP EDENLER İÇİN YAMAK İSTEDİM.BU AYDA OLMADI .3 BUÇUK YILDIR HAMİLE KALMAYI BEKLİYORUM. AMA BU SÜRE İÇİNDE HİÇ KALAMADIM.BU AY SON KEZ ADAÇAYI YAĞINI KULLANACAM ETKİ ETMEZSE BIRAKIYORUM.BAŞKA KURLERE DEVAM İNŞ.BİR AY SONRA BURAYA TEKRAR YAZACAĞIM SONUCU.ADAÇAYI YAĞI NI TAMPON OLARAK KULLANIP HAMİLE KALANLARI ÇOK OKUDUM AMA BENDE HENUZ DAHA ETKİ ETMEDİ.

Arkadaşlar Selam,
Ben sürekli olarak, vajinit, sistit, mantar problemi yaşadığım için internette okuduğum bilgilere istinaden 2 gündür adaçayı (acı elma) yağını deniyorum. Bu konudan muzdarip pek çok bayan olduğunu da biliyorum. Deniliyor ki , enfeksiyon ya da bakteriyel rahatsızlıkları ortadan kaldırıyormuş. Tampona 5 damla damlatıp uyumadan önce yerleştiriyorum, sabah uyanınca çıkarıyorum. Denediğim ilk gün, bu yaz ilk defa denize girmiştim. ertesi günü hafif yanma başlamış olur normalde ama sanırım bu yağın etkisiyle olmadı fakat dün çok sık idrara çıktım. Sabah tamponu çıkardığımda ise üzerinde sümüksü iğrenç sarı renkte birşeyler vardı. Güniçinde de lavoboda idrardan sonra aynı tür birşey döküldü. Bugün 2. gün. Sabah yine tamponda öyle sümüksü birşeyler vardı. Yalnız idrarım daha önce daha koyu renkliydi, 2 gündür rengi beyaza daha yakın ve idrarda koku neredeyse hiç yok. Yağ, vajinada yanma yapmadı. 6 gün uygulanıyormuş. Sonucu size ileteceğim.
Hoşçakalın

Arkadaşlar Selam,
Adaçayı (acı elma ) yağında 3. gün. Dün akşam son idrara çıkışımda, iltihap dökülmesi oldu. Yine tampona 5 damla damlatıp vajinaya yerleştirip uyudum. Sabah 1. ve 2. güne olduğu gibi tamponda sümüksü yapıda bir akıntı vardı ve tampon diğer günlere göre ıslaktı. Ayrıca bugün hiç gün içinde akıntım olmadı. Çamaşırım hep kuruydu. Bir iyileşme söz konusu demektir bu. Gelişmeleri 6. güne kadar yazacağım.
Hoşçakalın

Selam
Bugün 6. gün. Gerçekten işe yaradı. Akıntılarım kesildi ancak bunun süreklilik gösterip göstermeyeceği konusunu önümüzdeki günlerde göreceğiz.
Hoşçakalın ..

Arkadaşlar maalesef şuan akıntım devam ediyor. Kesin çözüm olmadığını deneyimlemiş oldum

Arkadaşlar adaçayı yaģını denedim tamponla adetim biteli 4 gun oldu 3 gunde sogan suyu ictim midem agridi ara verdim fakat tamponu uyguladim sag kasigimda bir agri var sizinde oldu mu

Arkadaşlar adaçayı yaģını denedim tamponla adetim biteli 4 gun oldu 3 gunde sogan suyu ictim midem agridi ara verdim fakat tamponu uyguladim sag kasigimda bir agri var sizinde oldu mu
Hayır bende ağrı olmamıştı. Kasıktaki ağrı enfeksiyon ya da iltihaptan ötürü olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…