Yok canim bu ikinci hamileligim.buraya yazdigimda hic hamile kalamamustim.sonra hamile kaldim oglum oldu simdi ikinciye hamileyim.sezeryanla dogumum oldu drum sezeryandan sonra sol tupumun kapali oldugunu soyledi ikinciyi dusunuyorsaniz korunma diger tupunde kapanabilir dedi zaten bu cocuga hamile kalman mucize demisti yasim 38.Nasil hamile kaldigimi merak ediyorsan oncelikle cok dua ettim YA HALIK YA BAKI YA MUSAVVİR zikirlerini cektim 15 gunde kurani hatmettim yasin cok okudum.Baska yaptiklarim ikisindede sogan suyu kurunu uyguladiktan sonra hamile kaldimÇok merak ettim canım yenimi hamile kaldın
canım cevap verirsen çok mutlu olurum nasıl kullandın kullandığın ilk ay mı hamile kaldın.yanında başka kürler uyguladın mıTabiki dua da önemli ama önce tıbbın verdiklerinden yararlanıp sonra da Allah'a bırakacaksınız Allah ne diyor biz insanın kaderini çabasına eşit kıldık!! Ben adaçayını denedim kaldım 3 yıldır olmuyordu bebeğim suan 25 günlük hatta suan kalanını gaz problemi bar diye bir damla ayağına damlatıyorum inşallah işine yarar
Hayır bende ağrı olmamıştı. Kasıktaki ağrı enfeksiyon ya da iltihaptan ötürü olabilirArkadaşlar adaçayı yaģını denedim tamponla adetim biteli 4 gun oldu 3 gunde sogan suyu ictim midem agridi ara verdim fakat tamponu uyguladim sag kasigimda bir agri var sizinde oldu mu
Merhaba hamilelik oluşmuş sanırım hayırlı olsun.adaçayı işe yaradı sanırım?Hayır bende ağrı olmamıştı. Kasıktaki ağrı enfeksiyon ya da iltihaptan ötürü olabilir
Canım ben farklı sebeplerden tüp bebek denedim ve öyle hamile kaldımMerhaba hamilelik oluşmuş sanırım hayırlı olsun.adaçayı işe yaradı sanırım?
Adaçayı yağı olumsuz bir etki yapmamıştır inşallah size?Canım ben farklı sebeplerden tüp bebek denedim ve öyle hamile kaldım
Hayır hiç yapmadı fayda gördüğümü söyleyebilirimAdaçayı yağı olumsuz bir etki yapmamıştır inşallah size?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?