- 13 Eylül 2014
- 647
- 363
- 88
- Konu Sahibi sahsahsahdamdamdamararar
-
İnşallah dediğine göre Müslümansın dimi ?gecen bayram haci bektasa gittik.. kadinin bi tanesi bebegi olsun diye adak adamis bebek olduktan sonra gelmis kesiyolardi.. icimden gecirdim allahim bende hamile kalayim bebisimle beraber gelip bende kurban keseyim diye 5 senedir bebegim olmuyodu bu arada.. normalde inancsizimdir boyle konularda tesadufmudur ayri bi mucizemidir bilmiyorum.. iki hafta sonra hamile kaldigimi ogrendim bebegim dogsun insallah kurbanini kesip kaninida kaslarinin ortasina parmak bascam insallah :)
Bunun belli kesin bir hükmü yok bildiğim kadarıylaBir şeyi çok isteyip çok dua ettiği halde bir türlü isteği kabul olmayıp, adak adadıktan sonra duası kabul olan var mı? Adak duanın kabulünü hızlandırır mı sizce? İnançsızlar yorum yapmasın. Böyle bir şeyi tecrübe eden varsa tecrübesini paylaşsın. Şimdiden teşekkürler.
gecen bayram haci bektasa gittik.. kadinin bi tanesi bebegi olsun diye adak adamis bebek olduktan sonra gelmis kesiyolardi.. icimden gecirdim allahim bende hamile kalayim bebisimle beraber gelip bende kurban keseyim diye 5 senedir bebegim olmuyodu bu arada.. normalde inancsizimdir boyle konularda tesadufmudur ayri bi mucizemidir bilmiyorum.. iki hafta sonra hamile kaldigimi ogrendim bebegim dogsun insallah kurbanini kesip kaninida kaslarinin ortasina parmak bascam insallah :)
Oruç oluyor adak olarak. Herhangi bir ibadeti adayabiliyoruz. Genelde kurban adanır. Ben de adadım bekliyorum. İnşallah olır ya. HayırlısıSürekli bir şeylere adak adıyorum. Atanırsam ya da düzenli bir işe girersem kurban keseceğim demiştim. Genelde şu işim olunca çocuk sevindireceğim, oruç tutacağım derim. Bunlar adak yerine geçer mi bilemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?