- 9 Haziran 2009
- 8.682
- 3.212
- 448
- Konu Sahibi pink_prenses
- #181
Ben de onu diyorum ya, kutsal kadınlar,kutsal çocuklar ve kötü kadınlardan ibaret değil hayat. Yaşamak öyle bir şey ki, olmaz diye bir şey yok, çocuklar masumdur tabi onlara diyecek bir şey yok, ama diğerleri için bir şey demenin de imkanı yok. Evde bekleyen kadın da her zaman masum değil, onun da bir şeylerin ceremesini çekmediğini nerden biliyoruz, bilemeyiz. Herkes diyecek ki çocuklar ; evet çocuklar anne babalarının hatalarının bedelini ödeyecek masumlar, tıpkı benim ve kardeşlerimin ödediği gibi. Bu işler de önemli olan vicdan rahatlığı, yanlış bir şey yapmadığına eminsen, için rahat yürüyebileceksen mesele yok.
Ben de sana o çocukların yerinde olmuş biri olarak soruyorum ATTRAENTE, sen de o çocukların yerindeydin.
Başına böyle bir iş gelse, konu sahibi gibi. Daha 13 ay önce bir ilişki yaşanmış, belli ki ortada 4 aylık bir çocuk var.
Böyle bir adam sana denk gelseydi, bak adam sana "karısını sevmediğini, ayrı yattıklarını , sorunları olduklarını" söylüyor bile olsa.
Yine de adamın dediklerinden emin olabilir misin ?
Ve emin olamadığın bir şey de , yanlış bir şey yapmadığına nasıl emin olur ki insan, içi rahat yürür bu yolda ? Bunu da konu sahibine söylüyorum.
Evet, beli o evdeki kadın da masum değil ? Ama bu sadece bir ihtimal olur insanın içi rahat olması için.
Peki ya , evdeki kadın çok masum ve bunları hiç hak etmeyen bir kişiyse , o zaman nolacak ?
Evdeki kadının hangi sıfatta olduğunu bilemeyiz ki ... Zaten o evdeki kadının sıfatı bizi ilgilendirmez, ister masum, ister değil.
Bu onun kocasıyla arasında. Kalkmış kadının kocası için , erkek arkadaşım diyor konu sahibi, gerçekten çok komik .
Sen olsan napardın ATTRAENTE, böyle bir durumda? ki sen bu durumları bilen birisin. Ben de bilen biriyim.
Ben napardım söyleyeyim, arkamı döner giderdim. Evet kocamdan boşanırdım, ama bu adam yüzünden değil, kocamı sevmediğimden.
Ama sonra da bu adamla olmazdım. Çok zor gelirdi, belki aşkımdan geberirdim, kendimi kessem bile, sırf o çocuklar için arkamı döner giderdim.
Ve bu adama asla ümit vermezdim ki, ona verdiğim ümitler karısından ayrılmasına sebep olmasın.
Vazgeçerdim. Vazgeçmek, ille biri bizi bırakınca mecbur kalıp yaptığımız bir şey olmamalı.
Bazen kendi isteğimizle, kendimize karşı savaşarak yaptığımız bir büyüklük olmalı diye düşünüyorum.
Sen o kadar güzel anlatmışsın ki , çok doğru, sakın sana karşı taraf olduğumu düşünme, sadece konuşuyoruz. Güzel bir yere değindin çünkü.
Ama senin söylediğin bu güzel cümlelerden, konu sahibi kendine yanlış payeler çıkarıyor ....