Adaletin sosyal medyadan sağlanması

manikkk

Guru
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2013
2.175
2.306
333
O çizilen resimleri gördüğümden beri, çocukların internete sızan ses kaydını dinlediğimden beri ağlıyorum.
Tüylerim diken diken.
Dışarı çıkmaya korkuyorum, şort giymeye çekiniyorum, sokakta gördüğüm bir köpeğin başını okşamaya gittiğimde benden kaçıyor. Koyduğum su kapları tekmeleniyor. Yolda yürürken arkamdan ayak sesi duyduğumda kalbim hopluyor. Kitap okumak, sinemaya gitmek, kendini geliştirmek lüks. Gelecek kaygım var. İnsanlar ekmek alamıyor.
Nasıl bir zamanda doğdum, yolun sonu karanlık, nereye gidiyoruz?
Göğsümde çok ağır bir yük var, nefes alamıyorum.

Inan o resimlerin sabahin 5inde gordum, sok geçirdim ve hala etkisindeyim
Cok uzucu
Icim almadi yaa
O çocuklar hayati boyunca normal psikolojide olmayacaklar

Çok haklısınız tüm bu konular ve daha fazlası beni de fazlasıyla üzüyor. Çok kötü bir dönemin canlı taniklarıyız. Toplumsal ve hukuksal bir çöküş bu. Ve hassas,duyarlı insanları fazlaca yıpratan bir dönem. Nedenlerine ve ayrıntılarına giremiyorum malum siyasi tartışma konusu açmak istemem. Ama şunu biliyorum ki sosyal medyadan da olsa mağdurun ve haklının yanında olmak için gerekli tepkilerimi veriyorum. Ve bu dönemde aslında ruhen yıpranan bizler de birer mağdur olarak kendimizi, sağlığımızı, ruhumuzu tüm bu olanlardan korumalıyız diye telkinde bulunuyorum kendime. Hobilerle uğraşmak gibi doğaya açılıp kuş sesleri dinlemek gibi kaczmaklardayim sıkça. Ve tüm bunların değişme /düzelme ihtimalini hep canlı tutmaya çalışıyorum zihnimde. Derseniz ki bunlar yetmiyor, hızla depresyona yuvarlaniyorum. O durumda hemen iyi bir uzman yardımı almaya baslamanizi oneririm

Duygularima tercuman bir konu olmus sabahtan beri aklimdan cikmiyor. Aklim almiyor boyle birseyi. Dunyada cehennemi yasayan ufacik yavrular, onlari koruyamayan tam tersi sapiklari odullendiren bir devlet delirecegim gercekten
Sosyal medyada bagiran milyonlar var en cok biz kadinlar, anneler bagirmaliyiz ayaklanmaliyiz.
boyle gittikce bu olaylar normallesiyor #cocugunbeyaniesastir ufacik yavru bunlari uyduramaz mumkun degil o hakimde o savcida hic mi vicdan yok nasil serbest birakir nasil olur
Adalet sarayi adi verdikleri binalar bu masumların cigliklariyla bu serefsizlerin tepesine yikilmali. Ufacik yavrulara bu zulmu hak gorenler nefes alamamali

Cok kotuyum cok .Rabbim yardim et

O kadar kotuyumkı bende tarif edemiyorum cıdden giremiyorum sosyal medyaya. Bıraz unutayım dıyorum cıkmıyor ya aklımdan cıkmıyorr.. Istedıgımız kadar Paylasım yapalım ama bugune ne kadar ne degıstı ya bu kacıncı ya kacıncı bitmiyor bitmiyorlarr Allahın cezaları

Ve sonra insanlar adalete güvenmeyince kendi adaletini sağlamaya çalışıyor. Mahalle aralarında silahını kalaşnikofunu alan tartıştığı sorun yaşadığı kişiye sıkıyor. Son dönemlerde bu tarz haberler de çoğaldı dikkatimi çekti. Biri de arkadaşımın akrabalarıydı. Artık o insanlara şaşırmıyorum nasıl yaparlar dye. Çünkü adalet mahkemelerde sağlanmıyor.

Çocukları düşünmeden bir saniyem geçmiyor.
Sadece elmalı davası değil
Daha nice çocuk istismar edildi,daha nice çocuk öldürüldü.
Daha nice çocuk şiddet gördü,daha nice çocuk aç
Gereken yapılsa bile bu içimizdeki acı gecmeyecek.icimiz sogumayacak
Allah'ım bütün çocukların ve hayvanların yardımcısı olsun
Bizde üzerimize düşen neyse hepsini fazlasıyla yapalım.

Allah'ım böyle caniler,vahşiler,vicdansızlar, şeref yoksunlari çocuk sahibi olmasın.cocuklardan çok uzak olsunlar

Ultra modern görüşlü insanım ama kesinlikle çocuk istismarına kısasa kısas uygulanmalı kesinlikle, düşündüğüm canilik evet caniyim asacaksin asmadan cezaevinde aynini yasatacaksin sonra halkın gözü önünde hiç birsey sormadan asacaksin leşinide tip fakültesine vereceksin incelesinler yaratıkları.

Gerçekten hukukçu arkadaşlar cevap verirse çok mutlu olurum.boyle bir delile rağmen hakim ya da savcı neye göre bırakıyor yani somut açıklaması ne bu durumun ? Hayret içinde izliyorum, okuyorum bu yaşananları.

Çocuk istismarı demek bana yumuşatılmış gibi geliyor
Tecavüz, o çocuklar tecavüze uğradı. Kimbilir daha bilmediğimiz nice çocuk, hayvan bu durumu yaşıyor. Artık kaldıramıyorum gerçekten.

Yaşadığım çağdan nefret ediyorum nefret. imkanım olsa bütün çocukları hayvanları himayeme alsam baksam büyütsem gözüm gibi baksam ah.. çok üzgünüm yaşadığım üzüntüyü tarif edemiyorum. Içim açıyor çocukları, neler yaşadıklarını düşündükçe.

Herkes böyle düşünürken iğrenç 2 varlik nasil serbest aklim almiyor.
Üzülmekten, düşünmekten, kendimi korumaktan çok yoruldum! Keşke biri çıkıp bu olaylara dur dese, çocuklar oyuncak oynasa, hayvanlar sokaklarda mutlu mutlu koşuştursa, ergen kızlar evlendirilmek yerine okula gitse, hepimiz güvenle sokağa çıkabilsek, adalet hep bizimle olsa.. Çok mu zor bunlari yapabilmek anlamıyorum ki.

Sosyal medya da 1 hafta tt oluyor sonra? Yetkililer sadece oturdukları o koltuktan kınama mesajı yazsınlar!!! Kacıncı bu? Her defasında dehşete kapılıyoruz gerek ınsana yapılan gerek hayvana yapılanlardan her defasında sosyal meydalardan tepkıler yağıyor ama sonuc ne? Yıne aynı ya yıne kahretsın kıı aynıııı hıc bır sey düzelmiyor!

Adres ve numaraları deşifre olmuş. İnşallah bi güzel döverler.
Valla cani gonulden insallah diyorum.
Devletin sağlayamadığı adaleti insanlarin sağlamasını istiyoruz artik ne aci ulkemizde adaletin geldigi yere bak. aslinda cezaevine girmelerini de bu yuzden istiyoruz

Ben bakamadim, bakmak, bilmek istemiyorum, gunlerce aklimdan cikmiyo sonra bu tip konular, dilerim adalet oyle ya da boyle yerini bulur, ama bulsa da bulmasa da o cocuklarin gelecegini kararttilar.

Ben bakamadim, bakmak, bilmek istemiyorum, gunlerce aklimdan cikmiyo sonra bu tip konular, dilerim adalet oyle ya da boyle yerini bulur, ama bulsa da bulmasa da o cocuklarin gelecegini kararttilar.
Ben hayret ediyorum anne yaptı diyelim dede dayı anneanne
Babaanne filan nasıl boyun egiyor.
Bide öz baba neredeymks

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…