O hakimi Allaha havale ediyorum o cocuklar olmelimiydi illa . Taciz değil resmen tecavüze ugramislar küçücük yasta neler yasamislar ruhlarinda hiç kapanmicak yaralar.O çizilen resimleri gördüğümden beri, çocukların internete sızan ses kaydını dinlediğimden beri ağlıyorum.
Tüylerim diken diken.
Dışarı çıkmaya korkuyorum, şort giymeye çekiniyorum, sokakta gördüğüm bir köpeğin başını okşamaya gittiğimde benden kaçıyor. Koyduğum su kapları tekmeleniyor. Yolda yürürken arkamdan ayak sesi duyduğumda kalbim hopluyor. Kitap okumak, sinemaya gitmek, kendini geliştirmek lüks. Gelecek kaygım var. İnsanlar ekmek alamıyor.
Nasıl bir zamanda doğdum, yolun sonu karanlık, nereye gidiyoruz?
Göğsümde çok ağır bir yük var, nefes alamıyorum.
o sürekli bahsettikleri "ahlaki çöküş" tam olarak bu işte.O çizilen resimleri gördüğümden beri, çocukların internete sızan ses kaydını dinlediğimden beri ağlıyorum.
Tüylerim diken diken.
Dışarı çıkmaya korkuyorum, şort giymeye çekiniyorum, sokakta gördüğüm bir köpeğin başını okşamaya gittiğimde benden kaçıyor. Koyduğum su kapları tekmeleniyor. Yolda yürürken arkamdan ayak sesi duyduğumda kalbim hopluyor. Kitap okumak, sinemaya gitmek, kendini geliştirmek lüks. Gelecek kaygım var. İnsanlar ekmek alamıyor.
Nasıl bir zamanda doğdum, yolun sonu karanlık, nereye gidiyoruz?
Göğsümde çok ağır bir yük var, nefes alamıyorum.
Yani cezaevine girseler zaten orda haklarlar onları. Her suç iğrençtir ama en en en kötüleri çocuk istismarı,kadın istismarı ve cinayeti. Bundan içeri girince bi güzel dayak atıyolar içerde.Valla cani gonulden insallah diyorum.
Devletin sağlayamadığı adaleti insanlarin sağlamasını istiyoruz artik ne aci ulkemizde adaletin geldigi yere bak. aslinda cezaevine girmelerini de bu yuzden istiyoruz
Bu hayatta annen bile sana acımıyorsa başkaları hiç acimiyor demek ki.Ben hayret ediyorum anne yaptı diyelim dede dayı anneanne
Babaanne filan nasıl boyun egiyor.
Bide öz baba neredeymks
Bende dünden beri bu konunun etkisindeyim.
Üvey baba sapık bir pislik tamam, peki anne?Çocukların güvendiği liman olan anne de sapık olunca ve adaletin işlemediği bir ülkede yaşayınca o çocukların yapabilecekleri hiçbir şey kalmıyor. Çok ama çok acı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?