aynı düşüncedeyim.. bir gece yarısı ansızın, kafasına öyle estiği için/birilerine yaranmak için, istanbul sözleşmesi'ni iptal edenler mi takip edecek böyle davaları? yıllardır bir hayvan hakları yasası çıkaramayanlar mı hayvanları koruyacak? şu sapıkları, o kadar delile rağmen, ortaya salıverenler mi adaleti sağlayacak?Sunu da eklemek istiyorum: Istanbul sözlesmesinden cikanlarin onun yerine daha iyi yasalar ve cezalar getireceklerine zerre inancim yok. Yeterli kadar zamanlari vardi bunu yapmak icin, ama günden güne kadina, cocuklara ve hayvanlara karsi zülüm artiyor. Is "davanin takipcisiyiz" demekle bitmiyor.
aynı düşüncedeyim.. bir gece yarısı ansızın, kafasına öyle estiği için/birilerine yaranmak için, istanbul sözleşmesi'ni iptal edenler mi takip edecek böyle davaları? yıllardır bir hayvan hakları yasası çıkaramayanlar mı hayvanları koruyacak? şu sapıkları, o kadar delile rağmen, ortaya salıverenler mi adaleti sağlayacak?
batsın adaleti de, kanunu da..
neyse, daha fazla siyasete girmeden kaçayım.
Dediginize bi nevi katiliyorum fakat almanyada veya avrupa ulkesinde bizim ulkemizde duyuldugu kadar taciz tecavuz yok. Bizim ulke hindistani Afghanistani kendine rakip goruyo onlara yetismeye calisiyo sanirimYani konu Parti X veya Y da degil zaten. Almanyada bile cocuklar istismara karsi yeterli kadar korunmuyor. Verilen "cezalari" duysaniz aglarsiniz. Bu bütün dünyayi ilgilendiren büyük bir sorun.
Dediginize bi nevi katiliyorum fakat almanyada veya avrupa ulkesinde bizim ulkemizde duyuldugu kadar taciz tecavuz yok. Bizim ulke hindistani Afghanistani kendine rakip goruyo onlara yetismeye calisiyo sanirim
Illaki var yok diyemem, hemde cok sayidaAlmanyada da var. Bir cok taciz ve tecavüz olayin üstü örtbaz ediliyor. Sayisi belki daha azdir, orasini tam bilemeyiz ama Almanyanin ve avrupa ülkelerin de böyle sorunlari var. Mesela bir süre önce Münster cetesi diye bir pedofeli grubu yakaladilar. Ellerindeki istismar görüntüleri ve katilan sayisi hala net belirlenemedi, o kadar cok yani.
Hakim avukat savcı olan varsa açıklayabilir mi? Benim aklım almıyor o deliller (daha ne olması gerekiyor bir çocuk onları nereden bilebilir) nasıl yok sayılıp o iğrenç yaratıklar salıveriliyor.
Bu hakim nasıl bir hakim?
Palu davasında da bir çocuk 3 defa polise sığınmış eziyet ve tecavüze dayanamadığı için. Her seferinde ailesine iade edilmiş.Sunu da eklemek istiyorum: Istanbul sözlesmesinden cikanlarin onun yerine daha iyi yasalar ve cezalar getireceklerine zerre inancim yok. Yeterli kadar zamanlari vardi bunu yapmak icin, ama günden güne kadina, cocuklara ve hayvanlara karsi zülüm artiyor. Is "davanin takipcisiyiz" demekle bitmiyor.
Palu davasında da bir çocuk 3 defa polise sığınmış eziyet ve tecavüze dayanamadığı için. Her seferinde ailesine iade edilmiş.
O zaman da kanım donmuştu.
Görümcem avrupa' da bir ülkede yaşıyor. Bana demişti ki " çocuklar düşüp bir yerlerini morartsa bile ödüm kopuyor. Aile direk takibe ve incelemeye alınıyor, çocuklar dayak yediği düşünülürse ailenin ellerinden alınıyor" demişti.
Bizdekiler çocuk değil mi? Neden bu kadar kıymetsizler anlamıyorum.
O ses kayıtları Çanakkale de yaşanan bir olayla ilgiliymiş. Bu konu değilmişSes kayıtlarında bile anlatıyor kız çocuğu böyle böyle yaptılar karşılığında annem 100 tl para aldı, bize vermedi diye.
Buna rağmen delil yetersizliği diyorlar!
O ses kayıtları Çanakkale de yaşanan bir olayla ilgiliymiş. Bu konu değilmiş
O olayda sonuç ne oldu bilmiyoruz, tutuklandılar mı delil yetersiz mi dendiFarklı yerlerde yaşanmış olması ne fark eder ki ?
Sonucunda o olaylar yaşanmış ve bu çocuklar bunu anlatabilecek kadar kadar hafızalarına depolamışlar.
çok üzgünüm, çok korkuyorumO çizilen resimleri gördüğümden beri, çocukların internete sızan ses kaydını dinlediğimden beri ağlıyorum.
Tüylerim diken diken.
Dışarı çıkmaya korkuyorum, şort giymeye çekiniyorum, sokakta gördüğüm bir köpeğin başını okşamaya gittiğimde benden kaçıyor. Koyduğum su kapları tekmeleniyor. Yolda yürürken arkamdan ayak sesi duyduğumda kalbim hopluyor. Kitap okumak, sinemaya gitmek, kendini geliştirmek lüks. Gelecek kaygım var. İnsanlar ekmek alamıyor.
Nasıl bir zamanda doğdum, yolun sonu karanlık, nereye gidiyoruz?
Göğsümde çok ağır bir yük var, nefes alamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?