Adaletin sosyal medyadan sağlanması

aynı düşüncedeyim.. bir gece yarısı ansızın, kafasına öyle estiği için/birilerine yaranmak için, istanbul sözleşmesi'ni iptal edenler mi takip edecek böyle davaları? yıllardır bir hayvan hakları yasası çıkaramayanlar mı hayvanları koruyacak? şu sapıkları, o kadar delile rağmen, ortaya salıverenler mi adaleti sağlayacak?
batsın adaleti de, kanunu da..
neyse, daha fazla siyasete girmeden kaçayım.

Yani konu Parti X veya Y da degil zaten. Almanyada bile cocuklar istismara karsi yeterli kadar korunmuyor. Verilen "cezalari" duysaniz aglarsiniz. Bu bütün dünyayi ilgilendiren büyük bir sorun.

Yani konu Parti X veya Y da degil zaten. Almanyada bile cocuklar istismara karsi yeterli kadar korunmuyor. Verilen "cezalari" duysaniz aglarsiniz. Bu bütün dünyayi ilgilendiren büyük bir sorun.
Dediginize bi nevi katiliyorum fakat almanyada veya avrupa ulkesinde bizim ulkemizde duyuldugu kadar taciz tecavuz yok. Bizim ulke hindistani Afghanistani kendine rakip goruyo onlara yetismeye calisiyo sanirim

Dediginize bi nevi katiliyorum fakat almanyada veya avrupa ulkesinde bizim ulkemizde duyuldugu kadar taciz tecavuz yok. Bizim ulke hindistani Afghanistani kendine rakip goruyo onlara yetismeye calisiyo sanirim

Almanyada da var. Bir cok taciz ve tecavüz olayin üstü örtbaz ediliyor. Sayisi belki daha azdir, orasini tam bilemeyiz ama Almanyanin ve avrupa ülkelerin de böyle sorunlari var. Mesela bir süre önce Münster cetesi diye bir pedofeli grubu yakaladilar. Ellerindeki istismar görüntüleri ve katilan sayisi hala net belirlenemedi, o kadar cok yani.

Illaki var yok diyemem, hemde cok sayida
Ama ben yasadigim ulkenin tvsinde radiosunda sosyal medyasinda turkiyede duydugum gordugum kadar gormuyorum
Turkiye aldi basini gidiyo ne diyim Allah yavrularimizi korusun gercekdende cok korkunc utanc verici bise
Allah sonumuzu hayir etsin ama biran once kiyamet kopsun artik

Yaa ben müge anli izlemiyorum ama karşıma çıkıyor işte onlar yaşadı bunları dayanamıyorum bu nasıl bir şey ..şeytan görse utanır. Yaa gerçekten mideme ağrılar girdi .. dayanamıyorum lütfen dünyada acı çekerek yakarak oldurulsunler ondada içimiz sogumaz ama lütfen artık dayanacak gücüm kalmadı bu çocuk haberlerine ..ırmaka yas tutarken daha bir sürü olaylar oluyor ..lütfen cizgifilmler yapılsın eğer anne babalar dahi kötü davranırsa polise veya komşuya söylemek resim çizmek telefonla aramak öğretilsin sürekli bütün cizgifilmlerde öğretilsin bunlar daha erken bulunsun bu pislikler

Bir kereden birşey olmazın uzantısı hakimdir o.
Baş nereye giderse ayaklar oraya gider.
Yatacak yer bulamasınlar inşallah.

Yıllar önce 4 aylık bebeğe annesinin sevgilisi tarafından tecavüz edildiği haberini okumuştum. O haberin ayrıntılarını, kadının ifadede söylediklerini, kemikleri zedelendiği için bebeğin muhtemelen düzgün yürüyemeyecek olmasını aklımdan çıkaramam. elimde olsa hepsini yok etmek isterim hapis falan değil. Dexter gibiler lazım bunlara.

Beni asıl endişelendiren şey bu tiplerin gayet normal olması. Uzaktan baksanız gayet sıradan bir hayat yaşayan çift zannedersiniz. Ümitcan uygun mesela. Tipinden ne mal olduğu belliydi. Öyle bir insandan bekler ve uzak durursunuz. Ama bu tipler normal ve toplumda bu kadar normal görünüp bu igrenclikleri yapan kaç binlercesi var diye sorguluyor insan.
Adalet falan da yok bu ülkede var diyen kendini kandırır. Bu olayda da ne olacaksa sosyal medyanın gücü ile olacak

Palu davasında da bir çocuk 3 defa polise sığınmış eziyet ve tecavüze dayanamadığı için. Her seferinde ailesine iade edilmiş.
O zaman da kanım donmuştu.
Görümcem avrupa' da bir ülkede yaşıyor. Bana demişti ki " çocuklar düşüp bir yerlerini morartsa bile ödüm kopuyor. Aile direk takibe ve incelemeye alınıyor, çocuklar dayak yediği düşünülürse ailenin ellerinden alınıyor" demişti.
Bizdekiler çocuk değil mi? Neden bu kadar kıymetsizler anlamıyorum.

Alamanyada bir cocuk sansi olsa fark edilir. Ama burda bile dayaktan ve istismardan ölen cocuklar var. O kadar sıkı da takip edilmiyor.

Farklı yerlerde yaşanmış olması ne fark eder ki ?
Sonucunda o olaylar yaşanmış ve bu çocuklar bunu anlatabilecek kadar kadar hafızalarına depolamışlar.
O olayda sonuç ne oldu bilmiyoruz, tutuklandılar mı delil yetersiz mi dendi
.. Farklı birşey söylemedim zaten, farklı olaylarmış dedim sadece. Hiçbir çocuk, hatta canlı yaşamasın tabi ki böyle birşey

çok üzgünüm, çok korkuyorum
2 kız evladım var içim titriyor onlara her baktığımda
gözlerinde minicik yaş damlası görsem içim ezilirken bir başkasının onlara fiziksel ya da ruhsal zarar verebileceği düşüncesi beni çıldırtıyor
nasıl bi dünyaya getirdik evlatlarımızı onları neler bekliyor hiç bilmiyorum
Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…