Adaletsiz iş dğılımı

Sabir_tasi

Annesinin tıpkısının aynısı
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
1.589
398
53
43
İş dağılımı adaletsiz dedikçe işler bana kitleniyor.yeni gelene iş verme.bir tane elli yaşınsa personel var o da rahat.neymiş ona artık müdür bile bişi diyemezmiş.yaşı başı varmış.hiç çalışmasa bile.böyle kınuşuyorlar.oysa bu ellilik benim ailwmin dedikodusunu yaptı.şimdi de ben ona lfları çakıyorum.benim üzerimsen prim yptı ve rhaat rahat oturuyır ben çalışıyorum.bu neden böyle

Konuşuyorum bugün 338 det kayıt listesi bana geldi neymiş ortqklaşa yapacakmışız.adam gibi dağıt herkese...ortak diyo ama liste bende.
o zaman listeyi yarıya bölüp masasına bırakın ya da mail atın, üstlerinizi de bu konuda bilgilendirin.

Anamdan emsiğim sütü boğazımdan getiriyırlar.nefret ediyorym.bunca sene bunun içşn mi okudum

İş dağılımı adaletsiz dedikçe işler bana kitleniyor.yeni gelene iş verme.bir tane elli yaşınsa personel var o da rahat.neymiş ona artık müdür bile bişi diyemezmiş.yaşı başı varmış.hiç çalışmasa bile.böyle kınuşuyorlar.oysa bu ellilik benim ailwmin dedikodusunu yaptı.şimdi de ben ona lfları çakıyorum.benim üzerimsen prim yptı ve rhaat rahat oturuyır ben çalışıyorum.bu neden böyle
Bende çok kızıyorum, yası büyük olan personelin o bana bişey diyemez bu bana bişey diyemez laflarına, madem çalışmıyorsun emekliye ayrıl da gençlerin önünü aç , sorunca da evde oturcagıma burada otururm diyorlar.

Bende çok kızıyorum, yası büyük olan personelin o bana bişey diyemez bu bana bişey diyemez laflarına, madem çalışmıyorsun emekliye ayrıl da gençlerin önünü aç , sorunca da evde oturcagıma burada otururm diyorlar.
Adam değil çevresindekilet diyor

Valla canım millete ne düşüyorsa ver eline yapsınlar sen cabını sıkacagına onlar sıksın

Ozel mi devlet mi?
Ozelde is dagilimi zaten adaletli olmaz. Herkesin anlasmasina bagli maasi ve is yuku. Devlette de itiraz etme hakkiniz var

Back
X