- 29 Nisan 2014
- 6.446
- 5.313
- 198
Konum biraz uzun kizlar.Sabahtan beri o kadar çok agliyorum ki, ben de esim de ogretmeniniz.Esim bransindan dolayi sadece Ogleci olabiliyor. Bende sabahci olacaktim ve bebege dönüşümlü bakacaktik. Dün dönemler hazırlanmış ve ben öğleci olarak ayarlamış müdürüm bugün gidip durumumu anlattım bebegim 5aylık olacak baktirabilecegim kimse yok. Bakicidan dayak yiyerek büyüdüm ben bakıcıya guvenemem ben Sabahci olmak istiyorum Dedim bana dedi ki Sabahci olmak isteyen coktu bende iclerinden sectim dedi, sen daha 3 yıllık ogretmensin teog sınıflarına seni veremem. Ustelik cocugun küçük sen çok rapor alirsin dedi ama diger seçilen ogretmenlerde mudure yalakalik yapan adamlar.Ya adam ben bu işin okulunu okudum. Pazardan gelipte atanmadim bu ise. Ne demek sen 7. 8. Sınıf konularına sahip degilsin. Karnim burnumda haftanın 7günü okula gittim. Bi gün olsun rapor almadim. Elimden geldiginin fazlasını yaptim senin okulun için ama niye boyle bi cevap aldım sinir oluyorum Sabahci olan bi ogretmenle degiseyim dedim gittim adama durumu anlattim belki bi umut anlar diye. Ooo dedi sen benim durumumu bilsen. Ne olmuş hocam dedim. Evin tek erkeği benim tüm işleri ben çeviriyorum ben Ogleci olursam hic bi is yapamam üstelik sabah namazindan sonrada uyuyamiyorum okula geliyorum. Bunlar 5aylık bi bebeğin yabancı bi bakıcıya bırakılmasından daha önemli sebepler.
Bi kere daha anladım kimsede vicdan kalmamış simdi ne yapcam düşünüyorum Esimde yapabilcegimiz seyleri ayarlamaya calisiyor. Bende bundan sonra kendi cikarima bakacam. Alcam ucretsiz izni gitsin bulsun öğretmeni nerden bulabiliyosa.
Bi kere daha anladım kimsede vicdan kalmamış simdi ne yapcam düşünüyorum Esimde yapabilcegimiz seyleri ayarlamaya calisiyor. Bende bundan sonra kendi cikarima bakacam. Alcam ucretsiz izni gitsin bulsun öğretmeni nerden bulabiliyosa.