Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu mantığı anlamadım.kuaföre vs koştururken bu hadi hadi dibe msj atıyor çok beklettin bütün günüm seni beklemekle gecti dibe msj atıyor ama ben sert olduğunu anladım artık zaten bana "beni yumuşak huylu yapabilirmisin" demişti o nedenle alttan almaya calıştım
Ayy canım haklısınız ne diyebilirim bu saat te yinede teşekkür ederimSadece evlilik sitesine üye olduğunuzu, resminizi koyunca 30 msj geldiğini anladım geri kalanı sonuna kadar okumaya çalışsamda anlayamadım.
Teşekkür ederimAbla çok uzun yazmışsın yahu bi yere kadar okudum ama o sitelere güvenme o sitelerden evlenen ve ayrılan kaç kişi tanıyorum. Hele ki kibirli insanlardan uzak dur bence zaten saygısızlık yapmış yeterince. .
Canım olabilir allah korusun benim de iki arkadaşım bu sitelerden evlendi çok kaliteli evlilikleti var maşallahöyle sitelere güvenmeyin tanıdığım 2 kişi evlilik sitesinden tanışıp evlendi birisi boşandı diğeri dolandırıldı hala boşanamadı
Canım ya sağolasın facebooktan falan baktım araştırdım orta k tanıdıklarımız çıktı çokta yaştahtaya basmamHic guven veren bir tip gibi gelmedi. Uzak durmalisiniz o adamdan ve oyle sitelerden. Cok tatli bir bayan oldugunuz belli. Umarim sizi sevp anlayan biryle olyrsunuz
Yapma Canım ya sükut altındır diye boşuna dememişler ah ah aşk aklı öldürüyorSiz baya donuk kalmışsınız bu yüzden adam sizden bi şey alamamış olabilir. ayrıca sonradan yazdığınız mesaj da bence itici ve lüzumsuz olmuş.
inşallah darısı size ozaman kötüler bize denk gelmiş sanırım inşallah siz iyilerle karşılaşırsınızCanım olabilir allah korusun benim de iki arkadaşım bu sitelerden evlendi çok kaliteli evlilikleti var maşallah
Kibirli olduğunun farkındayımAbla çok uzun yazmışsın yahu bi yere kadar okudum ama o sitelere güvenme o sitelerden evlenen ve ayrılan kaç kişi tanıyorum. Hele ki kibirli insanlardan uzak dur bence zaten saygısızlık yapmış yeterince. .
Tabiki bencede sükut altındır ama ilk buluşma ilk izlenim bari tanıştığıma memnun oldum deyince bende deseydin iyiydi. tüm tavrın adamdan hoşlanmadığını işaret etmiş. sürekli kalkalım demen de mesela benceYapma Canım ya sükut altındır diye boşuna dememişler ah ah aşk aklı öldürüyor
Kibirli evetAbla çok uzun yazmışsın yahu bi yere kadar okudum ama o sitelere güvenme o sitelerden evlenen ve ayrılan kaç kişi tanıyorum. Hele ki kibirli insanlardan uzak dur bence zaten saygısızlık yapmış yeterince. .