adam dost tutmayla kalmamış birde çocuk yapmış..............

yagmurgul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2009
1.247
1
116
Diğer
:oklava:kadın telefon ekranına onun resmini koymuş.özledikçe baksın diye .aşık yani kocasına.adamdan asla şüpe bile duymuyor.ay deliricem.adam başka kadından çocuk yapmış bu arada.ama öyle idareciki benim şaşkın arkadaşımı kandırmış suçsuz olduğuna.yani sanırsam kadın buna zorla tecavüz falan etti.ooooooooof ooofffff.öyle inanmışki bizim gariban bekliyor bu işin içinden çıkabilmeyi.daha çok bekler gibi geliyor bana siz ne dersiniz sositososito

Son düzenleme:
arkadaşımın kocası 8 yıldır bir başkasınıda idare etmiş .kadıncağız sadece sekiz ay oldu öğreneli.bu arada adamın evliik dışı birde 6 yaşında çocuğu olmuş. kadın uyanana kadar.ve hala kocam suçsuz diyor.yani buduruma çıldırıyorum sanki adama zorlamı tecavüz etti karşıtaraf.ne desem boş arkadaşımda 3 çocuk var zaten şimdi kocasını eve bağlasın diye bidaha hamile kaldı.valla laf söz dinlemiyor kocam beni seviyor kadın zorla kandırmış diyor.

en açık şekliyle arkadaşımın kocası başkabir kadınla 8 yıl gizli beraberlik sürdürmüş bu beraberlikten çocuk peydahlamış ve bunu yıllarca saklamayı başarmış. şimdi arkadaşım durumu öğrendi ama kocasına toz kondurmuyor onun bu işi zorla yaptığını düşünüyor buda beni deli ediyor.olay bu .ama ben arkadaşımın nasaıl bukadar saf olduğuna bir anlam veremiyorum.

anlam verilecek gibi değil

anlam vermek için çabalarsan olan sana olur

boşver... madem arkadaşın saf ayağna yatıyor

yatabilcdiği kadar yatsın

gayri meşru ilişklerden çocuklarına 5 kardeş daha dahil olunca aklı başına belki gelir :kahve:

Back
X